Абе честно казано първия мач не си го спомням-бях много малък!!!
Но определено тези с Блекбърн,Ливърпул,Тулуза,Байер,Монако ще ги помня цял живот-някой с добро - други с лошо,но така-това е ФУТБОЛА!!
Защо избрах своя любим отбор!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо избрах ЦСКА?
ros написа:Та като прибавим и това, че очевидно онези фурнаджийски лопати са станали фенове на Малеш Микрево и Скрита сила Мъдрево /защото аз не познавам цскар дето е станал левскар/ си стискаме ръцете и оставаме по-младите да ни се смеят на спора
Само не каза, ти Средец ли викаше, докато аз виках Левски? Не го приемай като заяждане, както казах вече, това е една от причините да съм Левскар, та ми е чудна и отсрещната позиция?
ЦСКА не се избира, ЦСКА избира феновете! Само веднъж да си присъствал на мач и повече не можеш да бъдеш от друг отбор. Червения цвят те грабва, победата те въодушевява, а загубата те смачква. Колкото и да говорят, кои фенове са повече, аз ще кажа: 20те години тормоз срещу ЦСКА родиха хилади наши фенове. Не такива, които ходят само от време на време, а тези, които изгонихме Лупи, тези, които застанахме за ЦСКА, когато отбора беше смазан от сдс и съдиите се гариха с нас на всеки мач. То не беше отменени голове, автоголове, отбори излизащи да чупят крака на Армията, продадената от Божков титла. Но ЦСКА отцеля, защото е нещо специално, красиво и добро и винаги възкръсва и винаги ще бъде там на върха, където няма място за друг. Ето за това съм от ЦСКА и винаги ще бъда. И макар сега да сме зле аз ще бъда във Варна, защото там играе моя отбор, а не отбора на незнам си кой народ!
Аз като бях на 2-3 години станах цесекар. Баща ми беше учител и ме беше взел с него в училището, имаше нещо бригада, изглежда, щото учениците не учеха, а боядисваха оградата, почистваха, изобщо вършеха разни неща в двора. По едно време тия от мойта компания тръгнаха да пушат, явно са използвали момента, когато баща ми е зачезнал нанякъде, ама не е имало на кого да ме оставят и ме взеха с тях. Там взеха да си говорят за мачове и на един Цецо му дойде на акъла да ме пита аз от кой отбор съм. Аз от тях бях останал с впечатлението, че хората трябва да са от различни отбори, за да могат да се карат с кеф. Попитах ги от кой отбор е баща ми и като казаха, че е от Левски, заявих, че аз съм от ЦСКА. Те се опитаха да ми обяснят, че не е хубаво така, че трябва да съм от същия отбор като него. Аз обаче бях чул и че е курвенска работа да се пребоядисваш, и обявих, че вече е късно, казал съм един път и това е! После баща ми, човекът, няколко пъти следващите дни ме пита от кой отбор съм, с надеждата, че може да съм си променил мнението, и в резултат на мен така ми се наби в главата, че съм от най-великия отбор, че никога повече не го забравих.
А с годините все повече се убеждавах, колко съм бил прав. До 7-ми клас в класа нямахме нито един левскар, в 7-ми дойде един, който беше изключен от предишното си училище и който беше вече 15-годишен. В квартала също имахме само един левскар (поне аз други не познавам, дето да са на мойте, горе-долу, години), той по-време на мач Левски - ЦСКА правеше магии, та Левски да бие. Веднъж беше се затворил в пералнята и стоял вътре до края на мача, веднъж се беше заврял в комина и се беше заклещил и престоял почти цял ден там, докато го намерят, а когато направихте от 2:0 3:2, това стана, защото той след 2:0 е тичал от Монтана до Берковица (15 километра) и като стигнал там разбрал, че е успял да обърне мача. Ама после се беше върнал с влака, и следващата година обидените духове си прибраха вересиите и ЦСКА взе и първенството и купата. Иначе е добро момче и съвсем нормален, между другото, даже хич не е глупав, ама тоя Левски...
А с годините все повече се убеждавах, колко съм бил прав. До 7-ми клас в класа нямахме нито един левскар, в 7-ми дойде един, който беше изключен от предишното си училище и който беше вече 15-годишен. В квартала също имахме само един левскар (поне аз други не познавам, дето да са на мойте, горе-долу, години), той по-време на мач Левски - ЦСКА правеше магии, та Левски да бие. Веднъж беше се затворил в пералнята и стоял вътре до края на мача, веднъж се беше заврял в комина и се беше заклещил и престоял почти цял ден там, докато го намерят, а когато направихте от 2:0 3:2, това стана, защото той след 2:0 е тичал от Монтана до Берковица (15 километра) и като стигнал там разбрал, че е успял да обърне мача. Ама после се беше върнал с влака, и следващата година обидените духове си прибраха вересиите и ЦСКА взе и първенството и купата. Иначе е добро момче и съвсем нормален, между другото, даже хич не е глупав, ама тоя Левски...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
tprodanov написа:ros написа:Та като прибавим и това, че очевидно онези фурнаджийски лопати са станали фенове на Малеш Микрево и Скрита сила Мъдрево /защото аз не познавам цскар дето е станал левскар/ си стискаме ръцете и оставаме по-младите да ни се смеят на спора
Само не каза, ти Средец ли викаше, докато аз виках Левски? Не го приемай като заяждане, както казах вече, това е една от причините да съм Левскар, та ми е чудна и отсрещната позиция?
Виках ЦСКА, защото властта не разбираше ЦФКА или ЦСКА скандира публиката
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Избрах ЦСКА благодарение на баща ми, който ми пускаше прашните юбилейни плочи, и ме водеше на мачове. Избрах ЦСКА заради футбола, победите, славата, класата, самочувствието... ЦСКА е засаден в мен, червен оставам до гроб, това е!
YA GUNNERS YA
Понеже чух обвинения,че сме си избрали ЦСКА заради победите,славното минало и т.н.-държа да уточня ,че няма нищо такова.Тогава много съм разбирал от титли,купи,победи и тем подобни неща-
!! И до ден днешен незнам каква е причината-просто един ден седнах с дядо ми на мач(идея нямам кой беше) и така се почна-и вече 13-14 съм си Армеец!

Бях малък, не помня точно коя година беше - бях на първия ми мач на Левски. От много време говорих на баща ми, че искам да отида на мач, но той все казваше, че съм малък. И един ден реши да ме заведе - мисля, че беше на гостуване на Локо София. Не бяхме в агитката на Левски, защото бях прекалено дребен за там, а бяхме в "А" Сектор. От мача съм гледал 15-20 мин., през останалото време следях публиката, ама въпреки това, беше страхотна радост за мен, и от тогава до сега сравнително рядко изпускам мач на любимците ми..
П.С: Извинявам се, че пиша във вашата тема, но видях, че има и други левскари..
П.С: Извинявам се, че пиша във вашата тема, но видях, че има и други левскари..

- barabata.cska
- Контакти:
TheClub написа:Годината е 2003, месецът е Август, момчето е на 10 и е при болния си дядоМачовете са ЦСКА - Галатасарай и обратното. ЦСКА биват победени на два пъти с по 3:0 и момченцето, което си няма и хал хабер от футбол и дори си няма отбор, реве, ама се къса
Пак всичко започва от Дядото
![]()
Та иначе казано, на 10 годинки съм, сега съм на 16.. Ех остаряхВсе още не знаех какво е това ЦСКА или Левски, иначе гонех коженото, гуменето, кълбо! Но магията на червения отбор не бях усетил и като цяло магията на голямата игра... Та дойде лятото отидох си при баба ми и се случи гореспоменатото... И от тогава до днес, а и до края на живота ми ще съм червен! Плакъл съм на сумати мачове.. Мача със Славия Прага като ни биха... С Галата, както казах.. С Монако, с Тулуза.. Може да ми се смеете, но не съжелявам за пролетите сълзи!
Та това е моята историяМоже да е била малко скучна, но това е.. Все пак такава е темата
незнам зашто си плакал с монако като ги бихме

barabata.cska написа:TheClub написа:Годината е 2003, месецът е Август, момчето е на 10 и е при болния си дядоМачовете са ЦСКА - Галатасарай и обратното. ЦСКА биват победени на два пъти с по 3:0 и момченцето, което си няма и хал хабер от футбол и дори си няма отбор, реве, ама се къса
Пак всичко започва от Дядото
![]()
Та иначе казано, на 10 годинки съм, сега съм на 16.. Ех остаряхВсе още не знаех какво е това ЦСКА или Левски, иначе гонех коженото, гуменето, кълбо! Но магията на червения отбор не бях усетил и като цяло магията на голямата игра... Та дойде лятото отидох си при баба ми и се случи гореспоменатото... И от тогава до днес, а и до края на живота ми ще съм червен! Плакъл съм на сумати мачове.. Мача със Славия Прага като ни биха... С Галата, както казах.. С Монако, с Тулуза.. Може да ми се смеете, но не съжелявам за пролетите сълзи!
Та това е моята историяМоже да е била малко скучна, но това е.. Все пак такава е темата
незнам зашто си плакал с монако като ги бихме
Нещо бъркаш пич-паднахме, а ни трябваше равен,за да се класираме!

Върни се в “Футбол - България”