1913 написа:
Бих искал да дам право и на двата цитата по-горе.
Картаго е абсолютно прав, че е израз на жалко лицемерие издигането на про-български полсания, посредством знамена или други визуални или звукови ефекти, от хора, които са там с една едничка мотивация, омразата към всички различни. От хора, които след същия този мач замерват с камъни, бутилки и бомби други българи, само защото те са дръзнали да подкрепят друг отбор. За над 20 години по стадионите съм се нагледал на страхотни изпълнения и изстъпления от същите тези "родолюбци", които са водени единствено от омразата си. Не, благодаря!
В същото време не мога да не отдам заслуженото на идеята на Абиати за желанието му да прокламира издигане на националните ценности над клубните, както за пръв път (дано не е последен) от много години се случи през второто полувреме на мача на 06.06 срещу Ирландия, от който публикувах снимка по-рано в темата. Тогава действително хората от "Б" и "Г", както и всички останали хора на стадиона, си заслужиха най-искреното уважение и възхищение за начина, по който се обединиха в името на националната кауза, напълно пренебрегвайки дребните си, на фона на националния отбор, различия. Уви, подобно събитие едва ли ще наблюдаваме някога на клубно ниво, но аз бих бил много доволен, ако го наблюдаваме по-често на мачовете на България.
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Да, наистина, това е най-точното мнение!
Наистина хореографията, която съм публикувал, по никакъв начин не отрича това мнение, просто наистина ме впечатли.