Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 23:14

1913 написа:
Бих искал да дам право и на двата цитата по-горе.

Картаго е абсолютно прав, че е израз на жалко лицемерие издигането на про-български полсания, посредством знамена или други визуални или звукови ефекти, от хора, които са там с една едничка мотивация, омразата към всички различни. От хора, които след същия този мач замерват с камъни, бутилки и бомби други българи, само защото те са дръзнали да подкрепят друг отбор. За над 20 години по стадионите съм се нагледал на страхотни изпълнения и изстъпления от същите тези "родолюбци", които са водени единствено от омразата си. Не, благодаря!

В същото време не мога да не отдам заслуженото на идеята на Абиати за желанието му да прокламира издигане на националните ценности над клубните, както за пръв път (дано не е последен) от много години се случи през второто полувреме на мача на 06.06 срещу Ирландия, от който публикувах снимка по-рано в темата. Тогава действително хората от "Б" и "Г", както и всички останали хора на стадиона, си заслужиха най-искреното уважение и възхищение за начина, по който се обединиха в името на националната кауза, напълно пренебрегвайки дребните си, на фона на националния отбор, различия. Уви, подобно събитие едва ли ще наблюдаваме някога на клубно ниво, но аз бих бил много доволен, ако го наблюдаваме по-често на мачовете на България.

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Да, наистина, това е най-точното мнение!

Наистина хореографията, която съм публикувал, по никакъв начин не отрича това мнение, просто наистина ме впечатли.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 25 ное 2009 09:03

canar_ultras написа:Какво значи да уважаваш Ботев и Левски, защото така ти се казва любимия клуб. По същата логика е лошо, когато не уважаваш Ботев и Левски, защото така се казва кръвния враг. Или пък да уважаваш БДЖ, защото така ти се казва любимия отбор.

Много от вашите фенове смятат, че вашия отбор е нещо повече от нашия, защото носил името на велик Българин. Това не е ли малоумие? И съм сигурен, че много от феновете ви знаят кой е Ботев, главно защото така се казва любимият им отбор. Те са най-големите патриоти.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 ное 2009 09:49

Не ми се чете цялата тема, така че е напълно възможно да дублирам нечие мнение. Според мен, без да се обиждат феновете на изброените отбори (Левски, Ботев, Раковски, Волов, Бенковски), нито един футболен клуб не заслужава да носи името на тези велики българи. В миналото - ок, но при сегашния меркантилен и корумпиран футбол, това е направо гавра с историята ни.

Извинявам се предварително ако съм засегнал някого, който не споделя мнението ми.

П.С От груга страна напълно одобрявам стадионите с имена на велики българи!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 25 ное 2009 11:43

demy26 написа:
canar_ultras написа:Какво значи да уважаваш Ботев и Левски, защото така ти се казва любимия клуб. По същата логика е лошо, когато не уважаваш Ботев и Левски, защото така се казва кръвния враг. Или пък да уважаваш БДЖ, защото така ти се казва любимия отбор.

Много от вашите фенове смятат, че вашия отбор е нещо повече от нашия, защото носил името на велик Българин. Това не е ли малоумие? И съм сигурен, че много от феновете ви знаят кой е Ботев, главно защото така се казва любимият им отбор. Те са най-големите патриоти.

ZinedineZidane написа:Не ми се чете цялата тема, така че е напълно възможно да дублирам нечие мнение. Според мен, без да се обиждат феновете на изброените отбори (Левски, Ботев, Раковски, Волов, Бенковски), нито един футболен клуб не заслужава да носи името на тези велики българи. В миналото - ок, но при сегашния меркантилен и корумпиран футбол, това е направо гавра с историята ни.

Извинявам се предварително ако съм засегнал някого, който не споделя мнението ми.

Общо взето говорите каквото ви отърва. Когато създаваш един футболен тим му даваш име което ти е най-близко на сърцето. Име което показва същността на създателите му. Феновете са тези които поддържат традицията. Създателите на Левски, Ботев, Раковски, Волов, Бенковски и т.н. със сигурност са патриоти. Сигурен съм, че има много патриоти и в другите клубове, но не трябва да се забравя, че много от тях са създадени от малцинствените групи (в България) и/или са ведомствени.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 ное 2009 12:29

slavia_forever написа:

Мерси за клипчето. 8-)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 25 ное 2009 12:36

ilian12 написа:
demy26 написа:

ZinedineZidane написа:Не ми се чете цялата тема, така че е напълно възможно да дублирам нечие мнение. Според мен, без да се обиждат феновете на изброените отбори (Левски, Ботев, Раковски, Волов, Бенковски), нито един футболен клуб не заслужава да носи името на тези велики българи. В миналото - ок, но при сегашния меркантилен и корумпиран футбол, това е направо гавра с историята ни.

Общо взето говорите каквото ви отърва. Когато създаваш един футболен тим му даваш име което ти е най-близко на сърцето. Име което показва същността на създателите му. Феновете са тези които поддържат традицията. Създателите на Левски, Ботев, Раковски, Волов, Бенковски и т.н. със сигурност са патриоти. Сигурен съм, че има много патриоти и в другите клубове, но не трябва да се забравя, че много от тях са създадени от малцинствените групи (в България) и/или са ведомствени.

Значи патриотите създават отборите с имена на велики Българи, аз мацинствата създават останалите отбори - ти да не си малоумен?

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 25 ное 2009 12:51

demy26 написа:
ilian12 написа:
demy26 написа:Много от вашите фенове смятат, че вашия отбор е нещо повече от нашия, защото носил името на велик Българин. Това не е ли малоумие? И съм сигурен, че много от феновете ви знаят кой е Ботев, главно защото така се казва любимият им отбор. Те са най-големите патриоти.

Значи патриотите създават отборите с имена на велики Българи, аз мацинствата създават останалите отбори - ти да не си малоумен?

Четеш и не разбираш. Ще ти го обясня по друг начин. Когато ти се роди дете, чие име му даваш: обикновено на баща си, майка си, тъст, свекърва и т.н., т.е. на някой който ти е много близък и любим. Когато си истински патриот и създаваш един футболен клуб само от любовта ти към спорта е нормално да го кръстиш на личност-еталон за патриотизъм. Нормално ли е например арменците от Пловдив да кръстят отбор с името на български патриот, та те си имат предостатъчно свои такива. Интересното в твоя случай, че при създаването на ведомствен отбор, създателите му вземат името на ведомството, точно за това се нарича ВЕДОМСТВЕН. Къде съм писал, че не са патриоти? Правиш ли разликата? Патриотите, когато създават един отбор по собствено желание задължително дават име на отбора си - национален герой. В другите случаи - нещата са отворени.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 25 ное 2009 13:14

ilian12 написа:
Четеш и не разбираш. Ще ти го обясня по друг начин. Когато ти се роди дете, чие име му даваш: обикновено на баща си, майка си, тъст, свекърва и т.н., т.е. на някой който ти е много близък и любим. Когато си истински патриот и създаваш един футболен клуб само от любовта ти към спорта е нормално да го кръстиш на личност-еталон за патриотизъм. Нормално ли е например арменците от Пловдив да кръстят отбор с името на български патриот, та те си имат предостатъчно свои такива. Интересното в твоя случай, че при създаването на ведомствен отбор, създателите му вземат името на ведомството, точно за това се нарича ВЕДОМСТВЕН. Къде съм писал, че не са патриоти? Правиш ли разликата? Патриотите, когато създават един отбор по собствено желание задължително дават име на отбора си - национален герой. В другите случаи - нещата са отворени.

Много добре разбирам тънкия намек - "Понеже на знамената ни е ликът на велик Българин, значи сме патриоти". Чудя се до къде ще достигнете със жалките и смешни опити да се изкарате велики.

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 25 ное 2009 14:13

PFC Litex написа:
abiati написа:
PFC Litex написа:bigbonusprize , хубава хореография беше, която няма нищо общо с отбора на Левски.

Все още се опитвам да разшифровам, какво значи "патриотична клубна хореография" :roll:

Да ти обясна ли на чист български-означава,хореография направена от фенове на един футболен клуб,която има патриотични елементи в нея...а не просто лентички в цветовете на клубът... Доволен ли си сега ;)

БАТЕ на мен ми е ясно. Да хубаво се получава, но утре ЦСКА, тъй като са с голяма агитка почват да веят знамена с портретите на Вазов, Ботев, Левски, Бенковски и т.н. и познай какво ще стане след това и колко тона простотия ще се излее между вас по форумите.
За това патриотични хореографии само на мачовете на националния отбор :!: ;)

+1 :) Напълно съм съгласен. Значи ли, че фенове на "червените", които стискат палци за загубата на "Левски" срещу чужд отбор не са патриоти? Или обратното!? Много ми е странно твърдението "български отбор е, трябва да го подкрепяме". Това е все едно, някой в Барселона да се радва на победите на "Реал" - Мадрид, в Ливърпул или Лондон - на победите на Ман Ю, в цяла Германия (без Бавария :mrgreen: ) на победите на "Байерн", "звездашите" на победите на "гробарите" и т.н., да не продължавам, щото мога да изброя десетки подобни примери .... :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 25 ное 2009 15:40

demy26 написа:
ilian12 написа:

Много добре разбирам тънкия намек - "Понеже на знамената ни е ликът на велик Българин, значи сме патриоти". Чудя се до къде ще достигнете със жалките и смешни опити да се изкарате велики.

Чети внимателно едно към едно какво съм написал. Нещо много се развълнува и това явно пречи на способността ти да възприемаш точно написаното. Интересно какъв намек си намерил, след като нищо не съм намеквал.

Върни се в “Футбол - България”