tprodanov написа:Олимпий_Тамперев написа:tprodanov написа:Ханко, както обикновенно в мненията ти, си написал само безумия.
1. Плащанията от този род не могат да се разсрочват
2. Плащанията на осигуровки могат да се пресмятат на колкото пари си иска работодателя, стига трудовия договор да е сключен на тези пари. Останалото съвсем законно може да се начислява по гражданск договор, което пък освобождава клуба от всякакви плащания по тях.
3. Изнесената таблица беше опровергана от почти всички клубове, та не виждам що се спори по нея.
А тук много си се объркал !!! Всички плащания по граждански договор си имат съответните данъци, които (както и в трудовия договор) се поделят между работодател и работник !!!
Включително и всякакви осигуровки !!!
Т.е. - между трудовия и гражданския договор няма почти никаква разлика !!!
ахахахахахахахахха тииииииииииииииииииииииииииииииизначи аз идвам при теб, сключваме договор, че ще ти изградя например мрежа във вас, ти ми плащаш, и после ти ми плащаш и част от данъците? Ебахти логиката, хахахахахахахха
Слушай и чети - сключваме граждански договор за въпросната мрежа - за 820 лв по договор - от тях аз плащам полагаемата се част от осигуровки и данъци - ти също плащаш на следващата година твоята част при подаване на данъчната декларация . Пак казвам - почти няма разлика ВЕЧЕ между трудов и граждански договор !!!