Български футбол - пълна трагедия!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Български футбол - пълна трагедия!!!

Мнениеот originalni.be » 05 ное 2009 13:19

asenkolev написа:Пълна трагедия са Левски и ЦСКА. Миньоро си е перфектен и ние сме доволни! Все така да е!

хаха Миньор са Добре ???

Това вече е Лудост дори и да се мисли :)
ORIGINALNI...BE =)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 13:23

love_hurts написа:В България всеки е на мнение, че трябва се оправя нещо. Аз мисля, че след един момент разваленото не може да се оправи. При нас отдавна този момент отмина и затъваме все повече и повече. Лично мое мнение да се разруши всичко и да се почва отначало ! Няма ли кардинални промени аз изобщо на мачове няма стъпа, ако ще и Барса да идва да играе тука.

ОК, разформироват се отборите, премахва се БФС, бутат се стадионите. На новосъздадените отбори каква ще е посещаемоста? :mrgreen:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Спасението на БГ футбола

Мнениеот garfild8 » 05 ное 2009 22:06

PFC Litex написа:Пак не разбрах пък и никой не каза, по какъв начин държавата може да помогне на футбола в България за да се качим с едно стъпало възходящо нагоре.

Ами като видят какво направиха Турция и Гърция,с техния футбол.Ами Кипър, каква иконокика имат и къде са сега :?: Прав е Златан дето казва,че Турция проверява кандидатите да си купят отбор и им създава условия за бизнес.Данъчни облаги,привилегии разни и т.н.А Кипър успяха,само нашите не могат.Щото сме по-смотани от тях,затова ли не можем?
Само Черно море.

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 06 ное 2009 21:36

Rivaldo10 написа:Първо първенството да се направи с 10 отбора и да се намалят безсмислените мачове! Далеч повече фенове ще има ако 10-те ни най - добри отбори играят по 4 пъти един срещу друг , отколкото да има някакви протоколни мачове! Незнам в сектор "в" дали седалките имат наклон (не съм бил в този сектор никога) , но ела да видиш в сектор "Б" състоянието (понякога падат цели редове като скачаме). С този формат , инвестиция в 3 4 класни футболисти и в спортните бази може и да имаме успех след 5 години! И хайде стига глупости не ни дават стадионите няма да инвестираме , а иначе можем да вложим 100 милиона... тези глупости на други ги говорете! Като имате 100 милиона си направете стадион на друго място или това са си само приказки ?!

Като направят 10 отбора ще ходят да ги гледат около 10- сетина зрители.

pepsi
Контакти:

Re: Спасението на БГ футбола

Мнениеот pepsi » 06 ное 2009 21:47

zlatan написа:Погледни на това и от към хубавато му страна, а именно това, че ЦСКА и Левски са безумно слаби прави първенството много по-интересно. Сега всеки може да бие всеки. Появават се нови отбори с амбиции - Литекс, Черноморец, Берое, Миньор и т.н. Така че изравняването на силите пък прави шампионата наистина интересен.

petrof

* Лично съобщение

темата не е свързана с двата големи велики гранда,днес видях мъже в зелено и ми стана жал че всеки футболен президент си прав квото иска и никой не го интересува това.

Като е интересно първенството по колко са зрителите на мачовете дори и срещу столичните отбори. На времето на мачове в Бургас почти винаги ходеха около 30 000.Това ви го казвам аз Левскаря.

AFC1886
Контакти:

Има ли оправия?

Мнениеот AFC1886 » 06 ное 2009 22:41

Любо, Гонзо, Кеворкян... кой прав, кой крив няма значение.

Играчите са пълна скръб. Каква е причината за това? Липса на модерни бази? Да разбира се, но не са основното. Все пак футбола се играе по гащи на едно тревно поле и топка. Според мен, проблемите се коренят още от ДЮШ на клубовете. Явно липсват професионалисти, които да ги учат на футбол. В мъжките отбори очевидно е доста късно да се учат на основите, дори и треньор да им дойде Фъргюсън. Като знам какво представлява НСА и май губя надежда да се оправят нещата, т.е. изведнъж да се навъдят добри треньори и нещата да потръгнат. Жалко! А кадърни чужди играчи ще дойдат само с/у добри пари...

Според мен надежда има все пак... Приличен треньор и инвестиция в минимум 3-4 добри чуждестранни попълнения за евентуална атака на групите на ШЛ (или поне задължително такова в ЛЕ). Отделно да се наемат нови или да се обучат професионалисти за ДЮШ. За съжаление това виждам единствения вариант за момента. И аз бих предпочел отбора да е 100% от българи, но явно така единствено може да се борим за нещо в родното първенство и да гледаме как намаляваме по трибуните.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 ное 2009 23:18

Rivaldo10 написа:Първо първенството да се направи с 10 отбора и да се намалят безсмислените мачове! Далеч повече фенове ще има ако 10-те ни най - добри отбори играят по 4 пъти един срещу друг , отколкото да има някакви протоколни мачове! Незнам в сектор "в" дали седалките имат наклон (не съм бил в този сектор никога) , но ела да видиш в сектор "Б" състоянието (понякога падат цели редове като скачаме). С този формат , инвестиция в 3 4 класни футболисти и в спортните бази може и да имаме успех след 5 години! И хайде стига глупости не ни дават стадионите няма да инвестираме , а иначе можем да вложим 100 милиона... тези глупости на други ги говорете! Като имате 100 милиона си направете стадион на друго място или това са си само приказки ?!

Съгласен съм.Група от 10-12 отбора.Никаква "златна" среда.Или се бориш за "зона Европа",или се бориш да не изпаднеш.Да видим тогава кой ще трупа точки есента,за да ги продава пролетта.И нещо друго.Навремето Стоилов беше казал,че като каже на Бардон да играе зад централния нападател всичко е ясно,а на юноши като Огнянов трябва по 3 месеца да им обяснява.Затова някои треньори предпочитат играчи дори от 3-та френска лига вместо нашите.За какви школи говорим и за каква работа с подрастващите.Фергюсън,Венгер,Бенитес и др. не учат футболистите си как да спират топката,как да дриблират,как да хвърлят тъч и т.н.А при нас първо се учат как да разкарат топката след съдийски сигнал,как да паднат за дузпа и всички други номерца.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Футбол - България”