Срам и резил

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nanio80
Контакти:

Re: Срам и резил

Мнениеот nanio80 » 07 сеп 2008 12:07

srama e palen no ne e vinoven samo berbatov kade be6e ivankov pri fala a oniq drugiq 6nomer palen ne6tasnik

ORLINSKY
Контакти:

Мнениеот ORLINSKY » 07 сеп 2008 12:34

abe vie govedata ste golemi ne6tastnici.

Ботевист
Контакти:

Мнениеот Ботевист » 07 сеп 2008 12:42

Много ми е интересно какво сте очаквали от нашите , та слагате такива определения като срам и резил. От доста време националния ни отбор няма никаква класа . Това че имаме една две звезди , не значи и че имаме силен отбор.Стила ни ако въобще може да се говори за такъв е от време оно.Всъщност аз не помня някога да сме играели нещо по различно от това.Просто преди имаше повече зведи играещи в чужбина и това накланяше везните в наша полза.
След фиаското на Левски и Локомотив сф в евротурнирите няма да се учудя от такова и на националите.Българския футбол от доста време се запътил стремглаво надолу и докато не се направи нещо радикално ще е закъсваме още повече.Много ми е итересно перуката и ко с какво могат да се похвалят за периода на своето управление. А иначе бяха големи обещания.....

Потребителски аватар
stefo 83
Контакти:

Мнениеот stefo 83 » 07 сеп 2008 12:47

Сега не говорим за говеда и прасета говорим за НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ по футбол. Да срам и резил е че не успяхме да бием Черна Гора но рибата започва да се вмирисва от към главата, не може треньора на отбора цяла седмица да говори за това че всичко друго освен загуба ще е добре и че ще се радва и на "X" ами ТОВА СА ГЛУПОСТИ БЕ Г-н МАРКОВ кои друг освен вие трябва да надъха тези момчета преди мача и да им каже че нищо друго освен ПОБЕДА не го удоволетворява и че ние можем да бием този ГОЛЯМ отбор на Черна Гора.......Мога да пиша още много на тази тема само че не виждам смисъл така ще бъде докато се въртят 2-3 треньора на поста национален треньор на българския отбор по футбол. Следващият ще е г-н Младенов, после може би ще помолим г-н Херо да се върне и после пак и пак и пак, изглежда тъпанарите от БФС не могат да се сетят че никои друг няма да спаси провалите освен някои голям и доказан треньор от чужбина, чудя се как една Грузия може да си позволи треньор като Ектор Купер, или може би и той като Пини Гершон има нещо свързано със страната на която е поел да изпълнява длъжноста национален треньор.....Наистина спирам вече че така или иначе смисъл няма от това което пишем и за съжаление светлина в тунела не се вижда напротив става все по тъмно и по тъмнo
Тим Велик единствен на света той се казва Левски София.........

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 07 сеп 2008 13:21

pesho214 написа:Срам и резил е това да бъдеме тотално надиграни от отбор който играе за първи път.Къде беше звездата бербатов?къде беше капитана ни?той мисли само за Юнайтед затова нека да не го викат повече можеме и без него вчера играхме без него

Напълно подкрепям-манекенчето с №9 ни издъни тотално-всичко друго може да е,но не и лидер на отбора!!!

levski4
Контакти:

Re: Осъзнайте се!!!

Мнениеот levski4 » 07 сеп 2008 13:27

Red Hot написа:Тая България няма да се оправи с критици на дребно. Ами Румъния вчера падна в къщи с 0:3 от Литва и какво, трябваше да ги разстрелят ли.
Хайде сега всеки един от тези критици да стигне в професията си нивото на Бербатов и тогава да говори.
Празнословието е типично за българите, интересно ми е до кога???

Ти сигурно си от Манчестър,потомствен фен на Юнайтед,че толкова се вълнуваш от ЛИЧНИТЕ успехи на Манекена с №9!Мен пък ме боли,че в Национала е кръгла НУЛА!!!Да носиш капитанската лента не е част от модните манекенски атрибути,които ти вдигат цената,та после да цивриш пред камерите с БЕЗУМНО забогателия си мениджър,а мама,дето му триеше сълзиците на "Армията",когато Дучето щеше да го линчува...Айде не ставайте смешни,фурнаджийски лопати такива! :oops: :idea:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 07 сеп 2008 13:31

Red Hot написа:Тая България няма да се оправи с критици на дребно. Ами Румъния вчера падна в къщи с 0:3 от Литва и какво, трябваше да ги разстрелят ли.
Хайде сега всеки един от тези критици да стигне в професията си нивото на Бербатов и тогава да говори.
Празнословието е типично за българите, интересно ми е до кога???

Приятелю, целата истина е, че требаше да оставят чичо Митко начело. А не да гледаме един отбор пълен с добри футболисти (не казвам световна класа, но добри), а без лице, унил слаб футбол... Неква тумба се движи хаотично напред, назад по терена, нема разигравания, нема скоростни контри. Не може при наличието на Бербатов, Благо, Чавдар и Пелето да нема импровизация и нестандартни ходове. Не може, ама може! Верно, че хванах само последните 20мин., но поправете ме ако греша за първото полувреме. Точно с такъв отбор преди 15, 16 години чичо Митко ни направи бронзови 1994-та. Един Стоичков беше световна класа, както сега Бербатов. Другите пак бяха средно ниво. Е може би по-добри от сегашните, ама ако има кой и от тези става много приличен отбор. Поне нема да се притесняваме от Албания и Черна Гора. Ама чекай бе, кво прайм с Ейре? Ебати ужаса. Заради чии интереси требаше да го сменят?! Ето сега се вижда, че пак направи отбор от чорбата с некви момченца.

Ама ръководните кретени нема се научат, че с тренерски рокади не става. Сложи некой доказан и не го бутай дори и в моментите на криза, той пак ще вдигне отбоира и ще побеждава. Справка- Юнайтед! Ама заеби, аз само нерви печеля от жалкия ни спорт. Да подсигурят пари, бази и ДЮШ на Левски, ЦСКА, Литекс и национала, да оставят Мъри в Левски, Стойчо в ЦСКА, Петрович, Гочето, Ферарио или който и да е там в Литекс и чичо Митко в национала за 10 години, ама никой да не ги пипа, да им поставят задача да налагат и юноши и да видим нема ли да има успехи.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 07 сеп 2008 14:15

Манекен си ти ве нещастник....а за нашите единственото решение е класен трениор от чужбина

lolko78
Контакти:

Мнениеот lolko78 » 07 сеп 2008 14:40

много разбирачи в таз нашта родина..
толкова си могат нашите,една птичка пролет не прави.Берба не се раздавал, треньора ни е слабичък.Ок принудителни смени ама само какви ,Ив.Попов за ч.Янков. "и ко праим"- дето казват полицаите.От 5 контри се Янков ги спря,няма скорост,няма острота -един Бербатов и 2-3 противникови защитници,как да играеш.Изпуснал чист гол ,ако сър алекс беше.......,мн глупости.Помните ли какви голове му вкарваха на Бартез едно време ама той го подкрепи.
Бекъм дузпи 3 подред изпусна и кво пак са си велик отбор.
Така че драги ми ръководители на БФС един път за винаги разберете ,че Националния отбор не е реклама за футболисти изпаднали в немилост за транфери ,а отбор с най добре представилите се български футболисти които ТРЕНЬОРА извика.

lolko78
Контакти:

Мнениеот lolko78 » 07 сеп 2008 14:43

много разбирачи в таз нашта родина..
толкова си могат нашите,една птичка пролет не прави.Берба не се раздавал, треньора ни е слабичък.Ок принудителни смени ама само какви ,Ив.Попов за ч.Янков. "и ко праим"- дето казват полицаите.От 5 контри се Янков ги спря,няма скорост,няма острота -един Бербатов и 2-3 противникови защитници,как да играеш.Изпуснал чист гол ,ако сър алекс беше.......,мн глупости.Помните ли какви голове му вкарваха на Бартез едно време ама той го подкрепи.
Бекъм дузпи 3 подред изпусна и кво пак са си велик отбор.
Така че драги ми ръководители на БФС един път за винаги разберете ,че Националния отбор не е реклама за футболисти изпаднали в немилост за транфери ,а отбор с най добре представилите се български футболисти които ТРЕНЬОРА извика.

Върни се в “Футбол - България”