ЦСКА 1948 - актуални новини, стратегии и визия за бъдещето

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: ЦСКА 1948 Актуални новини , стратегии и визия за бъдещет

Мнениеот amoros » 08 авг 2016 16:16

Кой е с "чисти пари" в нашата страна.Къде са парите от КТБ ,не са ли взети с откраднатите от там пари Ви2ваком ,т,ехномаркети и тем подобни.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 16:16

venom написа:
Beladona написа:
venom написа:
Маги Стралска написа:
djd написа:Ами те нямат още отбор като хората, не са изграли нито един мач. Няма как да те грабнат.
Мен нито те, нито гришовия клуб ме кефи на тоя етап. Нещо се скъса в мене от тия щуротии.
Ще гледам засега мачове по телевизията, после ще ида и 2-3 пъти на стадиона, пък дано си харесам някой от двата клуба.
И на двата мача на ЦСКА-София бях за тях. Ама при загубата нещо не ми беше много тъжно. Нито пък при победата да съм се радвал кой знае колко много.

ММ1914 написа:Няма как да те грабнат, все още една тренировка не са направили. Има време, ако се види че в ЦСКА 1948 нещата се развиват нормално, работи се на прилично ниво и до 5-6 години са членове поне на В група и участват в турнира за Купата на България, тогава вече ще може да се говори за тръпка. Засега е рано. Успех на новият проект.

можеше и да ме грабнат.... ако въпроса със собствеността беше ясен.... и се каже ясно откъде ще идват парите.... а сега ще трябва да ми се доказват че сичко е чисто.....

Те ако си кажат от къде са им парите всичко ще приключи там на момента.

Гришата ще каже ли ????

На Гришата всички знаем от къде са му парите, въпросът кой вашият човек, или хора, за да може да си направим изводите. Засега чуваме само разни хубави обещания и никаква реална информация. Щом намеренията ви са така честни и почтени, какво толкова има да криете?

Членски внос и пари от реклами и спонсорства ..... ваште пари от ДДС , нали ???

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 16:17

amoros написа:Кой е с "чисти пари" в нашата страна.Къде са парите от КТБ ,не са ли взети с откраднатите от там пари Ви2ваком ,т,ехномаркети и тем подобни.

там са :) на никой не му пука обаче

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 16:18

amoros написа:Този клуб ще плаща ли данъците оставени от ПФК ЦСКА или ще почва на чисто с нов клуб.Каква е разликата от този подвизаващ се в А група освен ,че за да задоволи амбициите на определени хора разделя феновете на две .

Разликата е , че онова е Литекс , а това си е чисто нов клуб. повече избор, по-добре за феновете ....

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 авг 2016 16:18

Plovdivskia Grand написа:"На Гришата всички знаем от къде са му парите"...... :lol: :lol: :lol: !

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Аз не знам, от къде са му?
Последна промяна от Pichichi на 08 авг 2016 16:20, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 16:19

Plovdivskia Grand написа:"На Гришата всички знаем от къде са му парите"...... :lol: :lol: :lol: !

от ДДС и контра на Цигари

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 авг 2016 16:19

amoros написа:Този клуб ще плаща ли данъците оставени от ПФК ЦСКА или ще почва на чисто с нов клуб.Каква е разликата от този подвизаващ се в А група освен ,че за да задоволи амбициите на определени хора разделя феновете на две .

Ти сериозно ли питаш каква е разликата м/у ЦСКА 1948 и ЦСКА-София?

ЦСКА-София е обединение на 2 НЕсофийски отбора, нямащи нищо общо с ЦСКА.

ЦСКА 1948 - е създаден в София(по подобие на истинския ЦСКА), от легенди и привърженици на ЦСКА, които искат да продължат славата на ЦСКА като започнат от 0-та.

ЦСКА ще бъде ликвидиран до месец; после може само някой да купи марката ЦСКА от НАП, за да продава тениски и фен-артикули с марката ЦСКА. Дълговете си отиват с ЦСКА.
Последна промяна от bobo_13 на 08 авг 2016 16:20, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 08 авг 2016 16:20

Beladona написа:

Разликата е , че онова е Литекс , а това си е чисто нов клуб. повече избор, по-добре за феновете ....

Тогава за какво парадирате? За каква история, емблема и марка, след като сте чисто нов клуб. и не разбрах как се казва този чисто нов клуб? ЦСКА ЦСКА 1948 или Централен Спортен Клуб на Армията Централен Спортен Клуб на Армията 1948?
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 16:21

bobo_13 написа:

Ти сериозно ли питаш каква е разликата м/у ЦСКА 1948 и ЦСКА-София?

ЦСКА-София е обединение на 2 НЕсофийски отбора, нямащи нищо общо с ЦСКА.

ЦСКА 1948 - е създаден в София(по подобие на истинския ЦСКА), от легенди и привърженици на ЦСКА, които искат да продължат славата на ЦСКА като започнат от 0-та.

ЦСКА ще бъде ликвидиран до месец; после може само някой да купи марката ЦСКА от НАП, за да продава тениски и фен-артикули с марката ЦСКА. Дълговете си отиват с ЦСКА.

не знам дали истинския ЦСКА е направен от фенове - това ми е забележката . през 1948 не знам дали е имало фенска воля :)

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 08 авг 2016 16:23

Cамо преди една година:

Фен клуб "Сектор Г" излезе с официална позиция относно евентуално сливане между ЦСКА и Литекс.

Публикуваме декларацията без редакторска намеса:

"Поради появилите се слухове из публичното пространство, искаме да припомним!

Позицията ни против всякакво "обединение" и "сливане" с други клубове, което реално е чисто и просто преименуване на друг отбор на ЦСКА, остава непроменена и категорична! Ние не сме от хората, които за 3 месеца си променят разбиранията, особено пък когато става дума за такива принципни и фундаментални за бъдещето на нашия клуб въпроси. Преди 3 месеца не позволихме да бъде сложено петно върху името на ЦСКА, сега отново няма да го направим, както няма и да престъпим думите си и да се откажем от решението си. Нека на всички бъде ясно - ние държим твърдо на думата си и няма да подкрепяме друг клуб освен ЦСКА София! 

Ще бъдем извън "А" група колкото години е необходимо, ако трябва и с ново дружество, но честта и достойнството за нас са над всичко. Избрали сме си пътя и за нас няма връщане назад! Ще минем през всички трудности и ще бъдем винаги до ЦСКА! 

Онези "фенове", които искат по-бързо завръщане на върха с цената на всичко, нека знаят, че няма да позволим тяхното "мнение" да надделее. Ако искат титли и купи веднага, да станат от Барселона, Реал, Лудогорец или който друг отбор си изберат. Честта и достойнството са много по-ценни от всички титли и купи на света"!

От „Фен клуб Сектор Г”: „Animals”, „Офанзива”, „Червен Младост”, „Югозападна Офанзива”, „Varna Firm”, „Torcida Plovdiv”, „Бригада Бургас”, „RLP Пазарджик”, „Горди”, „USF”, „Office Boys”, „Дивизия Монтана”, „Boys Vidin”, „Ултра Перник”, „Велики Търновци”, „UltraSSandanski”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Ultra Front Vratza”, „Армейци Карлово”, „Vendetta Gabrovo”, „Червени войни Казанлък”, „Command Yambol”, „Shumen Group”, „Червени Шопи- Елин Пелин”, „Армейци Троян”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Фен клуб Стралджа”, „Чирпань”, „Код червено- Стара загора”, „Армейци Хасково”, „Фен клуб Радомир”, „Фен клуб Костенец”, „Армейци Смолян”, „Фен клуб Асеновград”, „Фен клуб Попово”, „Верни”, „Red Infection”, „CSKA UK- Лондон”, и редица други.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Върни се в “Футбол - България”