За двойните стандарти на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: За двойните стандарти на Черно море

Мнениеот damyanov1963 » 14 май 2015 09:25

BRF написа:
TristaNNN написа:
ShooterMan написа:9 на 9 хилки и който не запълни му пускат билетите на СВОБОДНА продажба в Бургас! ...

Айде бе, така ли да стане? Би ли бил така любезен да ми разясниш как средностатистически фен на Левски от София (настрана работа, жена, дете и куп други ангажименти! )ще се вдигне да пътува близо 400 км. в едната посока :!: , очаквайки и разчитайки да има билети на свободна продажба? Дали същото не важи и за варненци, макар че тяхната дестинация е три-четири пъти по-къса?

Дестинацията от Варна до Бургас е 130км,а до София е 370-няма и три пъти!?!Като време при нормално каране от Варна е 2 часа,а от София около 3часа и 15минути.
Иначе няма какво да се коментира-абсолютна простотия от страна на бфс(или който е там) да се определя място в последния момент.Ясно е и,че всеки от вас(както бих постъпил и аз) ще се организира за да присъства.Най-важното е че го направиха в почивен ден и няма да се налагат отпуски и бягства от работа.След мача всеки ще има време да се прибере в съответния си град.Миналата седмица мача с Лц беше точно от 20.00 часа и към 2 си бях в Бургас.

Пропускаш разхода за горивото колега ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 май 2015 09:30

И бирите по пътя нали :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 май 2015 09:35

Кролик написа:

И бирите по пътя нали :geek:

Да бе, как не се сетих :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 май 2015 09:37

Мистри написа:
doktora25 написа:Аз така и не можах да разбера кой има нещо против финалът да е в Бургас и защо. Защо изобщо става дума за двойни стандарти? София-Бургас по магистралата бързо се стига, дори вероятно по-бързо от Варна-Бургас с влак. Левски има много фенове в Югоизточна България, които с радост биха отишли на мача. Бургас е футболен град с хубав стадион. Може да стане истински празник. А и най-важното там е морето - най-голямото национално богатство.

Оказва се никой от НАС, но постоянно някакви създават интрижки. :lol:

Само да напомня, че темата в която си писал е пусната от фен на Левски :) Ти ми кажи кой създава интриги и реве :mrgreen:
Купата е наша :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 май 2015 09:46

Кролик написа:
Мистри написа:
doktora25 написа:Аз така и не можах да разбера кой има нещо против финалът да е в Бургас и защо. Защо изобщо става дума за двойни стандарти? София-Бургас по магистралата бързо се стига, дори вероятно по-бързо от Варна-Бургас с влак. Левски има много фенове в Югоизточна България, които с радост биха отишли на мача. Бургас е футболен град с хубав стадион. Може да стане истински празник. А и най-важното там е морето - най-голямото национално богатство.

Оказва се никой от НАС, но постоянно някакви създават интрижки. :lol:

Само да напомня, че темата в която си писал е пусната от фен на Левски :) Ти ми кажи кой създава интриги и реве :mrgreen:
Купата е наша :geek:

Преброй темите, които пуснахте за Левски и сам ще видиш, кой създава интриги и кой реве! А, ако купата наистина стане ваша, това ще е най-големият успех в историята ви. Левски има по няколко десетки и от трите купи.
Ти си на ход. Разправяй как Левски ги е спечелил!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 май 2015 09:50

TristaNNN написа:
ShooterMan написа:9 на 9 хилки и който не запълни му пускат билетите на СВОБОДНА продажба в Бургас! ...

Айде бе, така ли да стане?

Квотите се разпределят по равно и клубовете си ги продават на своите привърженици. Ако някой не може да си продаде квотата в разумен срок (да кажем, до 5-7 дни преди финала), останалите билети се връщат на организатора на турнира и той ги пласира чрез свободна разпродажба. Така поне се прави в нормалните държави.
Би ли бил така любезен да ми разясниш как средностатистически фен на Левски от София (настрана работа, жена, дете и куп други ангажименти! )ще се вдигне да пътува близо 400 км. в едната посока :!: , очаквайки и разчитайки да има билети на свободна продажба?

Това е реален проблем, който се решава с 1) продажба и в други градове, освен града-домакин; 2) онлайн продажби.

Почти всеки сезон в Англия се случва на някой финал (финален плейоф в долните дивизии, за някои от по-незначителните купи като Football League Trophy или FA Vase) някой от съперниците да не може да си разпродаде квотата. В такива случаи FA пуска остатъка в свободна продажба; да се преотстъпват билети на другия клуб е нечувано и против всякакви правила за равнопоставеност/феърплей. Още по-фрапантно е тази врътка да се прави предварително, каквито индикации има засега.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2015 09:51

damyanov1963 написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:

Айде бе, така ли да стане? Би ли бил така любезен да ми разясниш как средностатистически фен на Левски от София (настрана работа, жена, дете и куп други ангажименти! )ще се вдигне да пътува близо 400 км. в едната посока :!: , очаквайки и разчитайки да има билети на свободна продажба? Дали същото не важи и за варненци, макар че тяхната дестинация е три-четири пъти по-къса?

Дестинацията от Варна до Бургас е 130км,а до София е 370-няма и три пъти!?!Като време при нормално каране от Варна е 2 часа,а от София около 3часа и 15минути.
Иначе няма какво да се коментира-абсолютна простотия от страна на бфс(или който е там) да се определя място в последния момент.Ясно е и,че всеки от вас(както бих постъпил и аз) ще се организира за да присъства.Най-важното е че го направиха в почивен ден и няма да се налагат отпуски и бягства от работа.След мача всеки ще има време да се прибере в съответния си град.Миналата седмица мача с Лц беше точно от 20.00 часа и към 2 си бях в Бургас.

Да го сметна и него.До София е около 100лв(с моята кола) до Варна около 45лв.5 човека в колата-за едните ще е 20лв,за другите 9лв.Още нещо?Или 11лв е страхотна разлика? ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 май 2015 09:55

BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:

Да го сметна и него.До София е около 100лв(с моята кола) до Варна около 45лв.5 човека в колата-за едните ще е 20лв,за другите 9лв.Още нещо?Или 11лв е страхотна разлика? ;)

Може и да не е, но ако беше обратното р-ние феновете на Ч. Море и за това щяха да пуснат тема :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2015 09:56

damyanov1963 написа:Може и да не е, но ако беше обратното р-ние феновете на Ч. Море и за това щяха да пуснат тема :)

Тук си прав ;) !

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 14 май 2015 10:27

Няма никакво значение къде е Финала! Дори и на някоя поляна във Варна да се играе,просто Левски ще победи. Естествено мачовете от Първенството няма да имат никакво значение и Финала ще е доста по-различен. Очаквам Черно море да заиграе това ,което единствено може. А именно да се окопае,да мята дълги топки към Бакари,да симулира,провокира,рита и щипе. Надявам се Стоев да поохлади малко главите на момчетата и да ги предупреди за номерата на зелените. Много е важно как ще тръгне мача и как ще свири съдията. Естествено Тимаджийте ще хванат ,който трябва но смятам че има очевидна разлика в класите и Левски ще бие без проблеми и с разлика. Въздуха на морето свършва към 60 минута и ако дотогава Левски води,просто ги качваме на разлика. Прогнозата ми е 2- 0 за Левски първото и 4-1 краен! САМО ЛЕВСКИ!
Членестоногите са примитивни създания

Върни се в “Футбол - България”