BRF написа:TristaNNN написа:ShooterMan написа:9 на 9 хилки и който не запълни му пускат билетите на СВОБОДНА продажба в Бургас! ...
Айде бе, така ли да стане? Би ли бил така любезен да ми разясниш как средностатистически фен на Левски от София (настрана работа, жена, дете и куп други ангажименти! )ще се вдигне да пътува близо 400 км. в едната посока, очаквайки и разчитайки да има билети на свободна продажба? Дали същото не важи и за варненци, макар че тяхната дестинация е три-четири пъти по-къса?
Дестинацията от Варна до Бургас е 130км,а до София е 370-няма и три пъти!?!Като време при нормално каране от Варна е 2 часа,а от София около 3часа и 15минути.
Иначе няма какво да се коментира-абсолютна простотия от страна на бфс(или който е там) да се определя място в последния момент.Ясно е и,че всеки от вас(както бих постъпил и аз) ще се организира за да присъства.Най-важното е че го направиха в почивен ден и няма да се налагат отпуски и бягства от работа.След мача всеки ще има време да се прибере в съответния си град.Миналата седмица мача с Лц беше точно от 20.00 часа и към 2 си бях в Бургас.
Пропускаш разхода за горивото колега