Без наказание за свастика!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Без наказание за свастика!

Мнениеот igor tomasic » 21 апр 2015 18:27

delqnski47 написа:
igor tomasic написа:
delqnski47 написа:
igor tomasic написа:И ако ги накажат да домакинстват без публика става весело :lol: След "онзи" мач в Пловдив между двата най-противни отбора на земята казах : едните пети другите шести ! Седмите с купата в ръце !

Тва няма как да стане,защото вие се разминахте само с глоба тогава. ;)

То това не пречи да сте пети като гледам гостувания на приятелките ви (ако искате пак може да изиграете мача като предния) , гостуване в Ловеч , гостуване в надежда , гостуване на берое , домакинство на лудогорец ... а бе въобще не е за говорене . Друго си беше когато Станко Йовчев беше при вас :mrgreen:

Не,тоя път ще ни дадат,нали им ''легнахме'' тогава. 8-)
Предвид състоянието ни в момента дали ще сме пети или трети не е от голямо значение.А подкрепа за отбора винаги ще има,както се вижда и на снимков материал. ;) А саморазправата с играчите след мача е нещо нормално и си влиза в играта.Не мисля,че трябва да се стига до саморазправа,но пък да ми говориш неща от сорта на ''Страх ни е'',а в същото време да ти е платена заплатата и да си професионален играч...не върви много.

А бе остави ти тая трети , пети все тая ... все с клишето не сме за ЕКТ , ама си е друго да чакаш жребия с нетърпение , още повече и мачовете.Ако ми кажеш , че тръпката да играеш с берое е същата като тази с Динамо Москва , значи нещо не ти е наред
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 21 апр 2015 18:29

Кашчей написа:
suni написа:
Кашчей написа:
suni написа:Това е въпросният плакат:

Изображение

Не усещаш ли, че това е подигравка с идеята на ФИФА за "Не! на расизма"?!

Не, не усещам,.. а ти усещаш ли колко си досаден ? :mrgreen:

Досаден съм, защото....?!?

Пишеш глупости, колкото да си уплътняваш времето.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2015 18:35

igor tomasic написа:А бе остави ти тая трети , пети все тая ... все с клишето не сме за ЕКТ , ама си е друго да чакаш жребия с нетърпение , още повече и мачовете.Ако ми кажеш , че тръпката да играеш с берое е същата като тази с Динамо Москва , значи нещо не ти е наред

Тръпката ми е отборът да се стабилизира.Ако имах ''мач на живота'' да чакам(както ти в момента срещу Лудогорец.Една вметка тук...гледайте да ги отстраните,защото в противен случай ще рухнете много жестоко.Лично мнение) щеше да е друго.Но в момента отборът не е в състояние за каквато и да е била Европа.А и там ще ни цепнат здраво.Феновете явно го разбират това и не случайно подкрепяха отбора в седмия пореден мач без победа. ;) Дано подкрепата продължи,а това след мача беше просто в изблик на емоция.Дано не се повтори,защото не мисля,че тва е начина.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 апр 2015 18:39

А може и тоя със свастиката да е онзи индийчето футболиста който се моли на Хале Кришна, Вушну, Шива, Брахма и Брахмапутра! Все пак свастиката е символ на Индуизма и индусите! :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 21 апр 2015 18:43

Левскарите се ебават, ама сега лудите ще ги шибнат здраво и пак ще има рев! :mrgreen: Но може да имат късмет и да отстранят Лудогорец, ще си помислят, че вече ''купата е наша'' и на финала ще ги оправят триразово, както само Славия знае. Надувайте балоните! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 18:51

hajitsu написа:
Кашчей написа:
suni написа:
Кашчей написа:
suni написа:Това е въпросният плакат:

Изображение

Не усещаш ли, че това е подигравка с идеята на ФИФА за "Не! на расизма"?!

Не, не усещам,.. а ти усещаш ли колко си досаден ? :mrgreen:

Досаден съм, защото....?!?

Пишеш глупости, колкото да си уплътняваш времето.

Ако не са глупаците, като мен, как ще изпъкнете мозъците, като теб?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 21 апр 2015 19:02

Кашчей написа:Ако не са глупаците, като мен, как ще изпъкнете мозъците, като теб?!

Не е нужно да изпъкваме, поне на мен де. 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 19:04

hajitsu написа:
Кашчей написа:Ако не са глупаците, като мен, как ще изпъкнете мозъците, като теб?!

Не е нужно да изпъкваме, поне на мен де. 8-)

[offtopic]Ти си личиш отдалеко, като въшка на чело :mrgreen:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 21 апр 2015 19:26

CSKA_1948_ написа:Левскарите се ебават, ама сега лудите ще ги шибнат здраво и пак ще има рев! :mrgreen: Но може да имат късмет и да отстранят Лудогорец, ще си помислят, че вече ''купата е наша'' и на финала ще ги оправят триразово, както само Славия знае. Надувайте балоните! :mrgreen:

По-здраво шибане от това, дето ви правят на вас в последните 7 мача - здраве му кажи :|
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 21 апр 2015 19:58

Колко сте смешни само не се ли усещате и сини и червени нямат отбори в момента а подобие на селски голтаци събрани на зелена поляна,ами на всичкото отгоре се топят един - друг кой кви звуци издавал, кой кви плакати издигал все едно това ще им помогне по някакъв начин.
На всеки мач на така наречените грандове се издигат свастики,и двете полудивашки агитки в червено и синьо реват в 80% процента от времето като побеснели маймуни -отборите им играят ганкиното в момента а привъжениците на полуфалиралите им отборчета се псува и обижда като най-долната измет по форумите и това в навечерието на честването на априлското възстание.
Срам и позор псевдофенове!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Футбол - България”