delqnski47 написа:igor tomasic написа:delqnski47 написа:igor tomasic написа:И ако ги накажат да домакинстват без публика става веселоСлед "онзи" мач в Пловдив между двата най-противни отбора на земята казах : едните пети другите шести ! Седмите с купата в ръце !
Тва няма как да стане,защото вие се разминахте само с глоба тогава.
То това не пречи да сте пети като гледам гостувания на приятелките ви (ако искате пак може да изиграете мача като предния) , гостуване в Ловеч , гостуване в надежда , гостуване на берое , домакинство на лудогорец ... а бе въобще не е за говорене . Друго си беше когато Станко Йовчев беше при вас
Не,тоя път ще ни дадат,нали им ''легнахме'' тогава.![]()
Предвид състоянието ни в момента дали ще сме пети или трети не е от голямо значение.А подкрепа за отбора винаги ще има,както се вижда и на снимков материал.А саморазправата с играчите след мача е нещо нормално и си влиза в играта.Не мисля,че трябва да се стига до саморазправа,но пък да ми говориш неща от сорта на ''Страх ни е'',а в същото време да ти е платена заплатата и да си професионален играч...не върви много.
А бе остави ти тая трети , пети все тая ... все с клишето не сме за ЕКТ , ама си е друго да чакаш жребия с нетърпение , още повече и мачовете.Ако ми кажеш , че тръпката да играеш с берое е същата като тази с Динамо Москва , значи нещо не ти е наред