ДК ще накаже ли Моци?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: ДК ще накаже ли Моци?

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2015 13:24

orlando7 написа:
Beck's написа:Чета коментарите и 80% са тук, не да водят конструктивен разговор ами да покажат кой от кой е по-глупав !!!
Една година на мачове и тренировки се свежда до директен мач и главно действащо лице е съдията, при червен картон, колкото и слаб да е ЦСКА в момента, можеше да промени , както и постройката на терена, така и настройката и хъса на играчите, но когато и чернодрешкото е срещу тебе, то не ти остава нищо друго освен да играеш ганкиното ... Това са смешни поръчки и футбол в България ще има само в Разград, другите отбори ще ги превърнат в леки сателитчета на извращението !!!

Наистина Моци беше за гонене,само че преди това твойте любимци вече си бяха заслужили 4(четири) поне жълти, най-малко картони!Така че по кротко с чернодрешковците!

За ен-ти път чета как до 24мин. съдията йорданов спестил 2,а според Орландо поне 4 жълти картона на футболисти от ЦСКА ,не знам защо не гледате реално на нещата ами пишете глупости,първият непоказан жълт картон беше в шестата минута когато Николич излизаше сам срещу Стоянов и май Барт го спъна,йорданов не посмя даже и фал да свири,после пожали и футболист на ЦСКА за да замаже гафа си от 6мин.,но за щяло и нещяло даваше фалове в полза на Лудогорец,страничните размахваха постоянно байраците и то все в полза на Разград.След скандалната ситуация с Моци,йорданов за да "респектира" червените футболисти за една минута им вдигна 2жълти картона .Нека всеки който разбира поне малко от футбол си пусне особено първите тридесет минути на срещата и види какво значи ПОРЪЧКОВО съдийство.Някой тук искат да ми докажат че срещата Лудогорец-Левски била аналогична и Левски бил ощетен,това не е вярно,пуснете си запис на мача и ще видите че там имаше аванти и за двата отбора или забравихте Абди за колко червени картона беше.Не мога да разбера какво Ви пречи да гледате реално случващото се на терена и да го коментирате без прекалени пристрастия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 06 апр 2015 13:31

peliforewer написа:

Първият мач на Лудогорец в София помниш ли? Онзи дето завърши наравно! А помниш ли колко ви помогна съдията?
Тогава всичко е наред, ама като си от другата страна и вече ревеш...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 06 апр 2015 13:37

Unforgiven_M написа:
peliforewer написа:

Първият мач на Лудогорец в София помниш ли? Онзи дето завърши наравно! А помниш ли колко ви помогна съдията?

Собствено, ти конкретно по ситуацията с Моци си ОК и няма нужда да бъде наказван. Всичко е наред, щото някога си,някъде си нещо било така, а не иначе. Впечатляващо... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 06 апр 2015 13:38

Unforgiven_M написа:
peliforewer написа:

пребройте спестените жълти картони на ЦСКА в началото на мача?

Моци е виновен че ЦСКА не мо могат да вкарат гол тази година, супер конспирация и директива

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2015 13:42

Unforgiven_M написа:
peliforewer написа:

Аз не рева,за този мач ако съм коментирал във форума съм казал че е било засада,няма какво друго да съм казал.А чашата на търпението към Домусчиев явно преля след като от два дни журналисти,които до сега все го хвалеха написаха някои много остри коментари срещу него и Лудогорец.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 06 апр 2015 13:50

dickinson написа:
Unforgiven_M написа:
peliforewer написа:

Моци е виновен че ЦСКА не мо могат да вкарат гол тази година, супер конспирация и директива

Кротко бе, Господ както дава, така и взима! Питай, ако не вярваш, Нефтохимик, Локо Пд, Ботевъ и ред още "проекти" на видни "бизнесмени". Ох, орли, орли...да не останат само гаргите да грачат покрай трибуна "Моци" някой недалечен ден? То и БМФ имаше някога, ама вече го няма, освен на хартия... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2015 13:52

dickinson написа:
Unforgiven_M написа:
peliforewer написа:

Аз мога да броя и от футбол разбирам,за Лудогорец първото полувреме не бяха показани 1червен картон на Моци ,1жълт на Дяков и 1жълт на Барт,на ЦСКА бяха показани 2 жълти картона,какво излиза първо полувреме Лудогорец-0картона,ЦСКА-2ж.кар.,значи по критерият на съдията ЦСКА са били поне два пъти по груби от Разград,сега след като сте големи разбирачи искам да ми кажете наистина ли така беше.
W84me ( Блатер) ..

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 06 апр 2015 13:55

Абе гледайки положението все си мисля, че Моци не видя Николич и после искрено съжаляваше за влизането си. Но това не отменя задължителния поне жълт картон и фал.
Що се отнася до наказанието - въпросът е на тълкуване това опасна игра ли е или умишлено влизане? Най-вероятно ще го приемат за опасна игра. Значи - наказание не би трябвало да има по видео.
Обаче има и трета страна на нещата - че е по-добре за успокояване на страстите да го изплескат с два мача, пък Л-ц с нищо няма да загуби от силата си като Моци не играе. На Левски ще им е все така трудно да създадат повече от 2-3 положения според мен.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 06 апр 2015 13:57

pampi написа:
dickinson написа:
Unforgiven_M написа:
peliforewer написа:

Кротко бе, Господ както дава, така и взима! Питай, ако не вярваш, Нефтохимик, Локо Пд, Ботевъ и ред още "проекти" на видни "бизнесмени". Ох, орли, орли...да не останат само гаргите да грачат покрай трибуна "Моци" някой недалечен ден? То и БМФ имаше някога, ама вече го няма, освен на хартия... :lol:

то и държава имаше едно време, сега е псевдо държава с политици на конци.
Никой не е казал че само ще сме първи, за мен е огромен успех че сме в А група и бием софиянци

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 06 апр 2015 14:00

Както преди години не наказваха ЦСКА и Левски за нищо, така няма да накажат и Моци сега.

Върни се в “Футбол - България”