в.Труд : Тотален хаос с платения футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sunscres92
Контакти:

Re: в.Труд : Тотален хаос с платения футбол

Мнениеот sunscres92 » 23 фев 2015 23:12

1982 написа:
sunscres92 написа:
Че те и да предават и да не предават мачове, ти пак щеше да ги плащаш тези канали.

Аз си ги плащам и не съм се оплакал веднъж досега. Но изведнъж почнаха да ми пишат тук как досега съм гледал безплатно. Това ми е претенцията - да не се лъже как сме били гратисчии досега. Напротив, плащахме си всеки месец за А група.

Твърде косвено си плащал, все пак новият канал е изяло А група и Вл и ще има някакви глезотии. Докато Диемата доста малък процент и запълва футболното първенство, а пък Нова Спорт не предаваха А група.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 фев 2015 23:13

Той човека още не може да проумее от 15 мнения назад, че в моемента тези кавали искат да им плащаме двойно за А група и ВЛ, заеви...И аз понякога не схващам, ама тва вече на нищо не мяза.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 23 фев 2015 23:14

sunscres92 написа:
visentii написа:
urkoto написа:Да, интернет платформата им е скандално зле. Отделен е въпроса (не по-малко скандален) че дори и Уреца сега да отиде да си плати канала, не получава достъп до интернет платформата и трябва отделно да им киха и за там. Ако вече не са го променили? Съмнява го Уреца това последното. Организацията отново е на ниво халифакс. Иначе Уреца така и не разбра, има ли някой друг колега който да е на мтел телевизия и наличен ли е въпросния канал? Да знае Уреца дали да бие път до офисите им утре...

Мтел отказват да я пуснат за сега (като Булсатком),във форума им се е разразила истинска буря :)

Може ли да дадеш линк :)

http://forums.megalan.bg/t5/%D0%A6%D0%B ... 123/page/3

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 фев 2015 23:16

sunscres92 написа:
1982 написа:
sunscres92 написа:
Че те и да предават и да не предават мачове, ти пак щеше да ги плащаш тези канали.

Аз си ги плащам и не съм се оплакал веднъж досега. Но изведнъж почнаха да ми пишат тук как досега съм гледал безплатно. Това ми е претенцията - да не се лъже как сме били гратисчии досега. Напротив, плащахме си всеки месец за А група.

Твърде косвено си плащал, все пак новият канал е изяло А група и Вл и ще има някакви глезотии. Докато Диемата доста малък процент и запълва футболното първенство, а пък Нова Спорт не предаваха А група.

Мамуле, косвено ли ве ? Ти още малко искаш да ни кажеш, че са ни давали мачовете от сърце щото сме много хубави хора и са били на загуба ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 фев 2015 23:16

visentii написа:
Teo написа:Абе вие сте много интересни... давате по 10 лева за цигари на ден, а нямате да дадете 4 лева за спорта на месец... за това сме на тоя хал в тая държава :idea:
Разберете, че никъде няма сирене за без пари
За това Българина гледа винаги да минава тънко.. седете си още с тоя манталитет..татовото време отмина на безплатните луканки и халвата...

Teo написа:А за мачове от запад си гледам на HD със сопа... на 24 инчов монитор...

Абе мушмул ти усещаш ли се какво пишеш.Значи другите да плащат за спорта,за да не сме на този хал...Плюеш българина,че гледа да минава тънко,ама ти пиратстваш западните мачове от нета...Голем смешник си,да знаеш :)

:lol: :lol:
Преди да пишеш мисли с главата... не искаш да плащаш и не искаш да бъдеш на стадиона в България, но искаш да минеш метър и да ощетяваш клуба си от финанси?
Но пък си склонен да дадеш да гледаш западните първенства за сметка на българското? ХАХА..

Ivo333
Контакти:

до тия дето се оплакват от седалките на герена

Мнениеот Ivo333 » 23 фев 2015 23:19

до тия дето се оплакват от седалките на герена че кой ви седи по време на мач бе идиоти....а да семкарите от сектор а....като отиваш на стадиона ти не отиваш да гледаш футбол ти отиваш да подкрепиш любимия отбор и се прибираш с изморени крака и без глас.....това са феновете на ЛЕВСКИ които ходят на стадиона.....тия дето седят са на овча купел в надежда и т.н. ако ще седите стойте си го гледайте по телевизията по евтино ще ви е !
ВЪПРОСА Е : ЗАЩО ЕТЪР А НЕ цск@ ЗАЩО СПАРТАК А НЕ цск@ ЗАЩО ПИРИН А НЕ цск@ защо АЕК а не цск@ Защо Ювентус А НЕ цск@ ЗАЩО РЕЙНДЖЪРС А НЕ цск@ ????? ДОКОГА ДОКОГА ЩЕ ГО ИМА ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ НА ФУТБОЛНАТА СЦЕНА..ДОКОГA..ЗАЩО НИ Е ТОВА ПЕТНО КОМУНИСТИЧЕСКО?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: до тия дето се оплакват от седалките на герена

Мнениеот Teo » 23 фев 2015 23:23

Ivo333 написа:до тия дето се оплакват от седалките на герена че кой ви седи по време на мач бе идиоти....а да семкарите от сектор а....като отиваш на стадиона ти не отиваш да гледаш футбол ти отиваш да подкрепиш любимия отбор и се прибираш с изморени крака и без глас.....това са феновете на ЛЕВСКИ които ходят на стадиона.....тия дето седят са на овча купел в надежда и т.н. ако ще седите стойте си го гледайте по телевизията по евтино ще ви е !

От кога пък вие сте махнали седалките в сектора ви?

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 23 фев 2015 23:25

Teo написа: :lol: :lol:
Преди да пишеш мисли с главата... не искаш да плащаш и не искаш да бъдеш на стадиона в България, но искаш да минеш метър и да ощетяваш клуба си от финанси?
Но пък си склонен да дадеш да гледаш западните първенства за сметка на българското? ХАХА..

Както сам каза безплатни луканки няма...Давам пари за луканка,не за кренвирши...Ще дам 4 лв. за Висшата лига,не за А група...Пари за боклуци не давам,само че типично по български с качествената стока ми пробутват и ментета.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 23:28

sunscres92 написа:Твърде косвено си плащал, все пак новият канал е изяло А група и Вл и ще има някакви глезотии. Докато Диемата доста малък процент и запълва футболното първенство, а пък Нова Спорт не предаваха А група.

Нищо косвено няма - операторът прибира пари от мен, след което се отчита на Нова за нейните канали. Схемата е същата, като сегашната.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 фев 2015 23:42

visentii написа:
Teo написа: :lol: :lol:

Както сам каза безплатни луканки няма...Давам пари за луканка,не за кренвирши...Ще дам 4 лв. за Висшата лига,не за А група...Пари за боклуци не давам,само че типично по български с качествената стока ми пробутват и ментета.

[offtopic]То на всеки му е ясно, че не му се дават пари за кренвирши, но за какво си готов да плащаш да гледаш западен?[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”