Защото аз бих дал пари единствено пари за истинско HD , а не за измислиците в момента на Кирето и Наско.
В момента камерите са им обикновени и го докарват до 16:9 със техника.И въобще не е истинско HD.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bobo_13 написа:malchev написа:
Ох, това най-го обичам.. първо, от къде знаеш дали има местен отбор от където съм и колко го подкрепям?
Второ, казах че съм 3то поколение левскар. Не заради трофеи, а защото дядо ми, лека му пръст подкрепяше този отбор. По какви причини, няма да обяснявам, но не заради трофеи, повярвай
И отново ви питам.. защото никой не отговаря. Колко фенове на Локото и Ботев познавате от Каспичан примерно? Или от Котел? Не ви питам за морал и кой отбор АЗ трябва да подкрепям. Питам ви средно статистическия дядо Ставри от с. Варвара на кой отбор е най-вероятно да симпатизира: Левски, ЦСКА или Марек?
На ФК Балкан(варвара) или на Хебър Пазарджик
Jorkorazporko написа:Мамка му мръсна на Домус Ага, няма да платя и стотинка докато парите не се разпеделят според гледаемостта! Призовавам всички фенове на ЦСКА, Левски, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив да не плащат и стотинка на тия душмани! Ходете на стадиона, гледайте мача в интерент от стрийм и пр., но не си давайте парите на Гела и Шкембето!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
bobo_13 написа:Jorkorazporko написа:Мамка му мръсна на Домус Ага, няма да платя и стотинка докато парите не се разпеделят според гледаемостта! Призовавам всички фенове на ЦСКА, Левски, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив да не плащат и стотинка на тия душмани! Ходете на стадиона, гледайте мача в интерент от стрийм и пр., но не си давайте парите на Гела и Шкембето!
Никой не иска да плащаш на Домуса. Пак ли не си разбрал, че тези 3.96 лв. отиват в Диема да си покрият парите за правата, излъчването и т.н. На Гела му е през оная работа дали ще платиш 3.96 лв. Той парите си ги е взема от Диема и без да си платиш.
В цял свят парите се разпределят според класирането (като махнем държавните отбори на Испания и Каталуния), тръгнали пак да недоволстват.
У нас се разпрделят така
40% от всички пари поравно м/у отборите
60% според класиранията на полусезона и крайното
Кое не е реално?
iliev72 написа:И само да добавя,че едва ли камерите с които записват мачовете са HD
Защото аз бих дал пари единствено пари за истинско HD , а не за измислиците в момента на Кирето и Наско.
В момента камерите са им обикновени и го докарват до 16:9 със техника.И въобще не е истинско HD.
bobo_13 написа: Никой не иска да плащаш на Домуса. Пак ли не си разбрал, че тези 3.96 лв. отиват в Диема да си покрият парите за правата, излъчването и т.н. На Гела му е през оная работа дали ще платиш 3.96 лв. Той парите си ги е взема от Диема и без да си платиш.
В цял свят парите се разпределят според класирането (като махнем държавните отбори на Испания и Каталуния), тръгнали пак да недоволстват.
У нас се разпрделят така
40% от всички пари поравно м/у отборите
60% според класиранията на полусезона и крайното
Кое не е реално?
Avanti_Ragazzi написа:CTAHKO написа:Ми да даде пример и с АнглияТам парите се разпределят според касирането
Станко брат България няма нищо общо чисто фенско с Англия а със страни като Испания, Италия, Шотландия, Холандия, Португалия и др. където има изявени грандове които събират и акумулират огромната част от феновете. В Англия дори отбори като Ман.Ю и Ливърпул едва ли имат и 5% от общата маса фенове в страната. Там всеки си подкрепя любимия местен отбор без значение в коя лига е и дори мачовете в Конференцията се предават по телевизията. Докато в страните като нашата където има няколко гранда и още няколко други отбора с фенове, най-нормалното нещо е да се разпределят спрямо феновете им които са крайните клиенти на продукта. Затова и Реал и Барселона взеха в пъти повече пари от Атлетико нищо, е последните станаха шампиони, защото са по-популярни и именно те осигуряват огромната гледаемост на лигата им.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта