"А" група - в платен канал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: "А" група - в платен канал

Мнениеот 1982 » 20 яну 2015 00:20

Кашчей написа:За теб, след като нещата не вървят в полза на ЦСКА, са уредени, купени..въобще са ненормални.

А за теб, щом е срещу ЦСКА, всичко е ток и жица.

Кажи ми само, какво ти е мнението за спектакъла в Дупеница - Марек срещу Лудогорец ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 яну 2015 00:21

memnto написа:
BadBoy написа:1982 абсолютно нищо не ти е ясно.
Ето ти един пример ако съм достатъчно богат.
Купувам телевизионните права на А група и си ги гледам само аз у нас в хола, така отново ли ще има конспирации?

ТИ ще дойдеш е.бати пуритана. :lol: :lol:
Нищо незаконно не гледал, не теглел. :mrgreen: :mrgreen:
У лево, Ловеч. ;)

Кой ти каза, че негледам или не може да четеш и това с Ловеч яко почва да се изтърква.
Споделих, че операторът ти излъчва незаконно, къде те виня теб, че ги гледаш
Айде у десно
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 яну 2015 00:23

1982 написа:Иначе, принципно съм съгласен с ГуудБой - бих си плащал за качествени продукти. И съм плащал. И плащам за някои. Но, извинявай, пич, тоя кенеф А група не заслужава и половин стотинка.

Първо, нека създадат качествен продукт. Чак тогава да му искат пари. Те правят точно обратното.

Този продукт никога няма да стане качествен, той за това струва 2,5 евро на месец, а сумата ще я икономисам, като един ден не пуша, все ще издържа без цигари.

Но виж с правилно менажиране има шанс да си вдигне нивото, а това е един от механизмите, да почнем да плащаме за него, да помогнем на този продукт и след 1 година ако няма промяна губещите ще са те, а не ние, така или иначе тази сума е нищожна.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2015 00:27

BadBoy написа:Този продукт никога няма да стане качествен,

Няма, защото се управлява от прости мутри като Домусчиев, Венци Свинята, Дриша Ганчев и сие, назначени отгоре за "бизнесмени".

Ако седнат заедно, разберат се за честна игра, инвестират правилно, може и да стане .... ама, какво да очакваш от такива прости селяндури, на които всичко им е сервирано от ДС.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 яну 2015 00:28

0007 написа:
BadBoy написа:1982 абсолютно нищо не ти е ясно.
Ето ти един пример:
Ако съм достатъчно богат, купувам телевизионните права на А група и си ги гледам само аз у нас в хола, така отново ли ще има конспирации?

0007, докато ни е такова мисленето ще сме бедни много време.

Защо няма мач от Висша лига в събота от 17:00?

Защото Диема не са закупили по-скъпия пакет,включващ тези мачове,само че досега не съм пропускал мач от 17 часа,а сети се как. Правиш се на по-католик от папата,та кажи ми някога теглил ли си филм от Интернет?
Мисленето ми е съобразено със ситуацията и положението на повечето българи,ние все пак живеем тук.Пенсионери,които цял живот са работили престижни професии получават мизерни пари,а кажи ми как сега на старини да си пуснат спокойно Висшата Лига или дори нашето първенство по ТВ?Да,за да получиш качество,трябва и да дадеш нещо от теб,само че няма как да дадеш нещо,при условие,че си се бъхтил за нищо 50 години.

И на теб ще го кажа, аз също пиратствам, но като ми поискат пари за нещо не почвам да мрънкам като циганин.
Диема защо трябва да и плащаме, като тя не иска да плаща за да получи права да излъчва от 17 часа в събота?
мач в интернет негледам, всичко ми е на 50 инча тв в HD, решил съм си проблема отдавна.
Утре като ми поискат и за нашето първенство, плащам и гледам, защото никой не ми е длъжен на мен.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2015 00:28

noi написа:
Само коментирате този мач, както и мача Миньор-Лудогорец, но удобно избягвате един друг мач ... Локо Сф-ЦСКА ;) Защо така?

Писал съм по-горе за този "мач". За щастие, пернишките боклуци вече не са в ЦСКА.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 яну 2015 00:31

1982 написа:
BadBoy написа:Този продукт никога няма да стане качествен,

Няма, защото се управлява от прости мутри като Домусчиев, Венци Свинята, Дриша Ганчев и сие, назначени отгоре за "бизнесмени".

Ако седнат заедно, разберат се за честна игра, инвестират правилно, може и да стане .... ама, какво да очакваш от такива прости селяндури, на които всичко им е сервирано от ДС.

Ти определено се изгуби в превода.
Домусчиев с какво е виновен, че Славия са слаби, а Ботев нямат пари за снимка?

Почни да мислиш, не е трудно.
Защо ЦСКА е брашнян чувал в Европа през последните години, Домуса с какво пречи на ЦСКА да влезе в групите на ЛЕ и да завърши на първо място, мисли де, не е трудно

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2015 00:34

BadBoy написа:Домусчиев с какво е виновен, че Славия са слаби, а Ботев нямат пари за снимка?

Домусчиев е виновен, че Миньор си пуска юношите срещу Лудогорец, а на ЦСКА скача на кръв ....
Домусчиев е виновен, че Марек ляга най-безочливо на Лудогорец, а на ЦСКА скача на кръв ...
Домусчиев е виновен, че БФС пожалва Светослав Дяков за оная храчка и го наказва не по точката, по която трябва ....

В превод, ако не си разбрал - Домусчиев създава корупция и нечестна, подмолна игра. Ето с това е виновен.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 яну 2015 00:40

1982 написа:
BadBoy написа:Домусчиев с какво е виновен, че Славия са слаби, а Ботев нямат пари за снимка?

Домусчиев е виновен, че Миньор си пуска юношите срещу Лудогорец, а на ЦСКА скача на кръв ....
Домусчиев е виновен, че Марек ляга най-безочливо на Лудогорец, а на ЦСКА скача на кръв ...
Домусчиев е виновен, че БФС пожалва Светослав Дяков за оная храчка и го наказва не по точката, по която трябва ....

В превод, ако не си разбрал - Домусчиев създава корупция и нечестна, подмолна игра. Ето с това е виновен.

Корупцията е създадена много отдавна и мога да ти посоча редица мачове на ЦСКА, когато за Домусчиев не бяхме и чували, но виждам, че това не е важно и отново неразбрах, Лудогорец с какво пречат ЦСКА да стане първи или втори в групите на ЛЕ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2015 00:42

BadBoy написа:Корупцията е създадена много отдавна и мога да ти посоча редица мачове на ЦСКА, когато за Домусчиев не бяхме и чували,

Аз не твърдя друго, просто ме питаш с какво ми бил виновен Домусчиев, отговарям ти. Той е поредната мутра, която развращава футбола ни. Изражда го.

Върни се в “Футбол - България”