kanar76 написа:Марко 19?6 успокой нервите. Да не направиш някой инсулт. Пластмасовата глава е дал изявление за какво иде дума.
Атанас Узунов за 20-те милиона: Само си чешем езиците. Думите на Владо са изопачени
Новината, че общинският съветник Владо Кисьов е предложил 20-те милиона, които общината ще иска от държавата за стадион Пловдив, да бъдат вложени в строителството на стадион Христо Ботев , за минути отново разбуни духовете под тепетата. Свързахме се с друг общински съветник - Атанас Узунов, който е и административен директор на Локомотив Пловдив. Ето какво заяви той: Думите на Владо са доста изопачени. Цитирано в половината му изречение. Може би от някой ваш колега му се иска, да е така. Истината е, че обсъждахме искането на тези пари и аз станах и заявих, че те могат да стигнат само за козирката на стадион Пловдив. Познавате достатъчно архитекти, попитайте ги колко струва един такъв стадион. Владо се съгласи с мен и предложи парите, ако въобще ги поискаме и ако въобще ни ги отпуснат, да бъдат дадени на двата пловдивски гранда - Ботев и Локо. Не е казвал, че трябва всички средства да отидат за стадион Христо Ботев. Истината е обаче, че това няма как да се случи, тъй като стадиона на Ботев е отдаден на концесия. Който познава законите в страната - го знае много добре. Не съм чул Титюков да прегръща идеята и да казва, че ще развали концесията на Ботев Пловдив за стадиона им. Ако го е казал след това в личен разговор или на маса за Иванов ден е друг въпрос", разказа Узунов.
"Според мен няма как държавата да отпусне пари за клубни стадиони. Били те на Ботев или на Локомотив, защото след това ще трябва да направи същото във всички градове. Вместо да си чешем езиците, трябва да се изготви проект за стадион Пловдив и да се искат пари за него и то за пълното му построяване. Това смятам аз, че е правилно", завърши Атанас Узунов.
ТОВА Е СЛУЧАЙ В КОЙТО ИЗМИСЛИЦАТА НАПЪЛНО СЪВПАДА С ИСТИНАТА

Явно нещата са поднесени като сензация , но вие жълтите показахте, че напълно подкрепяте публикацията.