Премиерът Борисов каза "ДА" за стадион „Пловдив“
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- evernazion
- Контакти:
Re: Има ли смисъл Пловдив да има 5 стадиона?
Пловдив е дал най-много шампиони в атлетиката ,значи стадиона си е точно по предназначение! Да мислят умовете с ремон или пълна рекунструкция ли , ще бъде пак използваем .
Измества ви се фокуса.
Основния въпрос за мен в цялата работа е: ще стигнат ли 20 милиона за да се реконструира Ст. Пловдив?
Според мен-не.
Основния въпрос за мен в цялата работа е: ще стигнат ли 20 милиона за да се реконструира Ст. Пловдив?
Според мен-не.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Измества ви се фокуса.
Според мен-не.
е как няма да стигнат, дали малко трябва само
ще е хубаво националния отбор да не играе само в София, и на други места все още има българи
Цецо Чука написа:Измества ви се фокуса.
Според мен-не.
тоя стадион трябва да бъде взривен.кви реконструкции кви 5 лева.идват избори и пак се почна
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Да!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Има смисъл . Колкото повече ,толкова по-добре . Пък и предпочитам да ида до Пловдив на мач от ЕКТ , отколкото до София ... това е теоритично .
-
гражданин от село
cska-632 написа:Стадион Пловдив е морално остарял. Къде се строят стадиони за футбол с лекоатлетическа пистаОлимпиада ли ще приемаме
Кой ти е казал,че този стадион ще бъде само за футбол?
dickinson написа:е как няма да стигнат, дали малко трябва само
Очевидно не си го виждал наскоро..
Пак казвам-ако ше се дават тези пари за стадиони,да се дадат на двата софийски и двата пловдивски големи отбора. Горе долу толкова са нужни на ЦСКА,Левски и Локо да си приведат стадионите в приличен вид.
На нас 5 милиона няма да ни стигнат, но това си е наш проблем,не на държавата...
Стадион Пловдив ше се окаже като дупката в Царичина-бездънна яма-така поне мисля аз, може да не съм прав...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:dickinson написа:е как няма да стигнат, дали малко трябва само
Очевидно не си го виждал наскоро..
Пак казвам-ако ше се дават тези пари за стадиони,да се дадат на двата софийски и двата пловдивски големи отбора. Горе долу толкова са нужни на ЦСКА,Левски и Локо да си приведат стадионите в приличен вид.
На нас 5 милиона няма да ни стигнат, но това си е наш проблем,не на държавата...
Стадион Пловдив ше се окаже като дупката в Царичина-бездънна яма-така поне мисля аз, може да не съм прав...
общината ви е доста богата, може да прибави няколко милиона и готово
Върни се в “Футбол - България”