demy27 написа:Теб кое те притеснява - че ще дадем на Локо Сф а вас ще бием ли?
Втората част на това изречение не е ясна ИЧ!
И пак да питам-вие къде ИЗОБЩО се мешате в дискусия за първата шестица,несретници?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
batbozho написа:Thurman Murman написа:demy27 написа:Дребните жълти душици са със свити сърца и се надяват на едно гостуване в Пловдив, вместо две.
Бирсент, не знам що си мислиш, че светът се върти около вас?! Та ние дори срещу Хасково имахме повече публика, отколкото срещу антиБотев.
Колкото до темата, ние шанс имаме, освен ако не се случат за Н-ти път "хоризонталните" упражнения тип "Шумен" или "Вихрен". Черният знае какво имам предвид.
Труман мруман вие имате шанс колкото ние имаме,ама още не го знаете.Парите при вас свършиха,имате за още месец и кои от къде е.Още от сега искат да си ходят половината отбор,особено чужденците.Вземете да си изкарате главите от пясъка да не гледате на пролет "като малко дяте кога ебат майка му".Тея Джиджев и Златев ви окрадоха яко.Пак заплати ще намаляте,ще видим кои ще остане и с какъв състав ще играете на пролет.Пък на Лаута 21 год. нямате победа,няма и сега да имате.Не че другите имат много пари,ама при вас положението е абсолютно същото.
Цецо Чука написа:demy27 написа:Теб кое те притеснява - че ще дадем на Локо Сф а вас ще бием ли?
И пак да питам-вие къде ИЗОБЩО се мешате в дискусия за първата шестица,несретници?
demy27 написа:От мачовете на Локомотив до голяма степен зависи кой ще попадне в шестицата.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
demy27 написа:Цецо Чука написа:demy27 написа:Теб кое те притеснява - че ще дадем на Локо Сф а вас ще бием ли?
Май наистина си голям чук.
Дискусията е за оформяне на първата шестица. В оставащите четири кръга Локомотив Пловдив играе с четири отбора кандидати за шестицата. От мачовете на Локомотив до голяма степен зависи кой ще попадне в шестицата.
Thurman Murman написа:demy27 написа:Теб кое те притеснява - че ще дадем на Локо Сф а вас ще бием ли?
Мен специално нито ме притеснява, още по-малко пък ще ме изненада нещо. Не може да ме изненада ЕДИНСТВЕНИЯТ В СВЕТА отбор, който е скандирал името на противника и който е искал загуба за отбора си, само и само да им е гадно на "жАлтитИ". На всеки е ясна магистрално-тотоджийската ви природа и в следващия кръг просто ще го докажете за пореден път
Thurman Murman написа:Ама не разбра ли, че никой не се съмнява, че сте леки жени и пак ще има изцепки от рода на "Шумен, Шумен...". Защо го раздухваш само не ми е ясно?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост