А група-борбата за първата шестица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: А група-борбата за първата шестица

Мнениеот Цецо Чука » 07 дек 2014 21:50

demy27 написа:Теб кое те притеснява - че ще дадем на Локо Сф а вас ще бием ли?

Втората част на това изречение не е ясна ИЧ!
И пак да питам-вие къде ИЗОБЩО се мешате в дискусия за първата шестица,несретници?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 07 дек 2014 21:51

batbozho написа:
Thurman Murman написа:
demy27 написа:Дребните жълти душици са със свити сърца и се надяват на едно гостуване в Пловдив, вместо две.

Бирсент, не знам що си мислиш, че светът се върти около вас?! Та ние дори срещу Хасково имахме повече публика, отколкото срещу антиБотев.

Колкото до темата, ние шанс имаме, освен ако не се случат за Н-ти път "хоризонталните" упражнения тип "Шумен" или "Вихрен". Черният знае какво имам предвид.

Труман мруман вие имате шанс колкото ние имаме,ама още не го знаете.Парите при вас свършиха,имате за още месец и кои от къде е.Още от сега искат да си ходят половината отбор,особено чужденците.Вземете да си изкарате главите от пясъка да не гледате на пролет "като малко дяте кога ебат майка му".Тея Джиджев и Златев ви окрадоха яко.Пак заплати ще намаляте,ще видим кои ще остане и с какъв състав ще играете на пролет.Пък на Лаута 21 год. нямате победа,няма и сега да имате.Не че другите имат много пари,ама при вас положението е абсолютно същото.

кво си се загрижил толкова за нас?нямали сме пари Джиджев ни бил окрал :lol: Ботев е осигурен до края на сезона,освен тва има куп млади и перспективни футболисти от които може да спечели,в групата за Хасково имаше 9 човека до 21 години 8-) стадиона се строи по малко а професионалисти като Златев и Джиджев отдавна не е имало в Ботев.гледайте си Карагерена и нежните кебапчета и чакайте новия собственик до 10 дена :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 дек 2014 21:53

Мен специално нито ме притеснява, още по-малко пък ще ме изненада нещо. Не може да ме изненада ЕДИНСТВЕНИЯТ В СВЕТА отбор, който е скандирал името на противника и който е искал загуба за отбора си, само и само да им е гадно на "жАлтитИ". На всеки е ясна магистрално-тотоджийската ви природа и в следващия кръг просто ще го докажете за пореден път 8-)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 07 дек 2014 21:58

Цецо Чука написа:

И пак да питам-вие къде ИЗОБЩО се мешате в дискусия за първата шестица,несретници?

Май наистина си голям чук.
Дискусията е за оформяне на първата шестица. В оставащите четири кръга Локомотив Пловдив играе с четири отбора кандидати за шестицата. От мачовете на Локомотив до голяма степен зависи кой ще попадне в шестицата.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 07 дек 2014 22:02

Лудогорец, ЦСКА, Литекс, Берое, Левски и надявам се Локо Сф

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 дек 2014 22:04

demy27 написа:От мачовете на Локомотив до голяма степен зависи кой ще попадне в шестицата.

Зависи САМО и изцяло от противниците с които играете, не си прави илюзии че сте какъвто и да било фактор, практически всеки от отборите кандидат за шестицата може да ви сгъне без проблем,ако си играе играта,защото вие сте едно абсолютно НИЩО към днешна дата, не знам дали го осъзнаваш...

След като се нагъзите на софийското Локо за да ни направите мръсно, не виждам къде се надявате на точки?В Стара Загора ли,в Ловеч ли или може би на Лалута срещу нас?
Само че тогава няма да играете срещу несъществуващата защита на Овчи,нито срещу разпиления му отбор,ако се сещаш...
Последна промяна от Цецо Чука на 07 дек 2014 22:06, променено общо 1 път.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 дек 2014 22:04

demy27 написа:
Цецо Чука написа:

Май наистина си голям чук.
Дискусията е за оформяне на първата шестица. В оставащите четири кръга Локомотив Пловдив играе с четири отбора кандидати за шестицата. От мачовете на Локомотив до голяма степен зависи кой ще попадне в шестицата.

Ама не разбра ли, че никой не се съмнява, че сте леки жени и пак ще има изцепки от рода на "Шумен, Шумен...". Защо го раздухваш само не ми е ясно?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 дек 2014 22:04

Айде темата пак стана бойно поле, на което да си го мерят майните. Абсолютна цигания...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 07 дек 2014 22:06

Thurman Murman написа:

Мен специално нито ме притеснява, още по-малко пък ще ме изненада нещо. Не може да ме изненада ЕДИНСТВЕНИЯТ В СВЕТА отбор, който е скандирал името на противника и който е искал загуба за отбора си, само и само да им е гадно на "жАлтитИ". На всеки е ясна магистрално-тотоджийската ви природа и в следващия кръг просто ще го докажете за пореден път 8-)

Постъпи практично. Щом знаеш как ще свърши даден мач, заложи съборетината на село, заедно с външния кенеф и добре ще припечелиш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 дек 2014 22:07

Thurman Murman написа:Ама не разбра ли, че никой не се съмнява, че сте леки жени и пак ще има изцепки от рода на "Шумен, Шумен...". Защо го раздухваш само не ми е ясно?

От тия четири мача дето им предстоят братле,столипинските жрици ще се хвърлят на 120% САМО срещу нас.
Илюзия е че могат да вземат каквото и да било в Ловеч или Стара Загора.
От нас си зависи да ги нагъзим...

Върни се в “Футбол - България”