diplomat написа:BRF написа:diplomat написа:BRF написа:diplomat написа:Кво се правиш на неразбрал, преди години много хора ги беше страх да ходят в Борисовата заради такива като вас, напоследък малко се бяха успокоили нещата, ама ей ви пак, показахте си балканските гъзове!!
Ти въобще не си в час,честно!Не знам за каква Борисова ми пишеш(макар,че и в Бургас си имаме такава,но съм сигурен че пишеш за софийската).В такива паркове е пълно с всякакви хора и добри и лоши!
Показали сме си балканските гъзове!Твоя какъв е?
В цял свят има футболно хулиганство,а точно хърватите са едни от известните.И без да ги провокираш,те ще търсят конфликт.Така,че сядай си на какъвто там ти е гъза и не се намесвай в неща,които не разбираш!
Защо се правиш на ни лук ял, ни лук мирисал, ако дойдеш на следващото дерби в София, виж кои са отрепките, които обикалят в Борисовата градина и около Васил Левски, всички са алкохолизирани хулигани, с единствената мисъл да всяват безредици (няма спор, че повечето са от младото поколение, дори 15-16 годишни, ама тва показва каква разпасана команда сте)!!! Явно това с балканското не си ме разбрал, здраве да е, извинявам се за острия език, но ми е писнало от такива глупости, да трябва семейства с деца да се чудят откъде ще им скочат някакви отрепки и то в центъра на София!! Щом си от Бургас, поздрави, и аз съм родом от там, ама за жалост живея от 13 години в София.
Ще бъда на следващото Дерби,много ясно!
Какви майки с деца пишеш тук!На мача с Локо София закарах 4 годишния си син на стадиона,мача беше от 19.00,беше си тъмно.Отидохме си двамата,нямах никакви грижи!Преди десетина години и в Морската градина в Бургас си беше опасно,но просто нямаше осветление и си беше филм да се ходи там!Това е!За всичко са ви виновни ултрасите(сигурно имате в предвид хулиганите).Това за хората които обикаляли Борисовата в деня на Дербито е толкова преувеличено,че нямам думи!
Не знам доколко си запознат с младото поколение ултраси, дето ги вербуват, ама особено в София са такива боклуци, че лошо да ти стане. Уж големи патриоти, не знам си кво, а идеологията им се върти около покъртителни фрази като "По-добре на хероин, отколкото дебел" и други такива олигофренщини!!
Ходя по мачове от 15 години,познавам много хора и от София и от страната,ама тая фраза не съм я чувал!