percival написа:Лично ще изпратя снимките на асоциацията против расизма !
Ще сезираш ли прокуратурата за уредения ви мач с Берое?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
percival написа:Лично ще изпратя снимките на асоциацията против расизма !
percival написа:Сезирай я ти ,като имаш доказателства.Няма постоянно да ви се разминава.Нали сте за правдата и за истината ,кво зяпате ?
Те сега ги събирам 3-4 и си пращам.
Те тъкмо имам и две много весели клипчета с Карвальо,те ще са като ордьовър !
vvessel написа:Това пък е толкова елементарна провокация. Влизат трима фена на цска или литекс или на ботев ако щете на мача. Вадят за 1 мин. някакво измислено знаме за да си направят фотосесия и след това пускат снимките в мрежата за да издействат наказание на отбора. Това може да го направи и някой който лично мрази батков. А такива са много. Но със сигурност не е фен на Левски. Аз лично видях на мача с Барселона 5-6 идиота които през цялото време си крещяха нещо, палиха факли, по едно време се съблякоха по фланелки с нарисуван с фулмастер пречупен кръст и темподобни дивоти. С две думи правиха всичко но не и да гледат мача. Това не са нито фенове на Левски, нито на футбола. Все пак Барселона играят. Ако не харесваш Левски или Барселона що ще даваш по 20 лв. за билет за да правиш простотии.
milen.hristov написа:vvessel написа:Това пък е толкова елементарна провокация. Влизат трима фена на цска или литекс или на ботев ако щете на мача. Вадят за 1 мин. някакво измислено знаме за да си направят фотосесия и след това пускат снимките в мрежата за да издействат наказание на отбора. Това може да го направи и някой който лично мрази батков. А такива са много. Но със сигурност не е фен на Левски. Аз лично видях на мача с Барселона 5-6 идиота които през цялото време си крещяха нещо, палиха факли, по едно време се съблякоха по фланелки с нарисуван с фулмастер пречупен кръст и темподобни дивоти. С две думи правиха всичко но не и да гледат мача. Това не са нито фенове на Левски, нито на футбола. Все пак Барселона играят. Ако не харесваш Левски или Барселона що ще даваш по 20 лв. за билет за да правиш простотии.
Ако е така тези се предават на полицията за провокация и готово. Тук обаче проблема е, че са другари по спринцовка със стюардите и така
vvessel написа:Това пък е толкова елементарна провокация. Влизат трима фена на цска или литекс или на ботев ако щете на мача. Вадят за 1 мин. някакво измислено знаме за да си направят фотосесия и след това пускат снимките в мрежата за да издействат наказание на отбора. Това може да го направи и някой който лично мрази батков. А такива са много. Но със сигурност не е фен на Левски. Аз лично видях на мача с Барселона 5-6 идиота които през цялото време си крещяха нещо, палиха факли, по едно време се съблякоха по фланелки с нарисуван с фулмастер пречупен кръст и темподобни дивоти. С две думи правиха всичко но не и да гледат мача. Това не са нито фенове на Левски, нито на футбола. Все пак Барселона играят. Ако не харесваш Левски или Барселона що ще даваш по 20 лв. за билет за да правиш простотии.
percival написа:vvessel написа:Това пък е толкова елементарна провокация. Влизат трима фена на цска или литекс или на ботев ако щете на мача. Вадят за 1 мин. някакво измислено знаме за да си направят фотосесия и след това пускат снимките в мрежата за да издействат наказание на отбора. Това може да го направи и някой който лично мрази батков. А такива са много. Но със сигурност не е фен на Левски. Аз лично видях на мача с Барселона 5-6 идиота които през цялото време си крещяха нещо, палиха факли, по едно време се съблякоха по фланелки с нарисуван с фулмастер пречупен кръст и темподобни дивоти. С две думи правиха всичко но не и да гледат мача. Това не са нито фенове на Левски, нито на футбола. Все пак Барселона играят. Ако не харесваш Левски или Барселона що ще даваш по 20 лв. за билет за да правиш простотии.
Я ти къде много ги разбираш ела сега като отворят сектор "Г" и направи подобна провокация !
IvailoRz написа:Аз немога да си обясня , как такива хора опъват подобни плакати ... Хем знаят ,че от УЕФА сериозно следят и санкционират подобни слова .. а санкциите са сурови . За мен такива хора не обичат клуба си , щом рискуват да бъде сериозно наказан по такъв начин . Прости ли са какви са немога да разбера....
А ако съм някой тъмнокож играч на Левски , на секундата си прекратявам договора като го видя това ..
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост