Братя Диневи вкарват ''Свети Влас'' в ШЛ до 5 години

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Братя Диневи вкарват ''Свети Влас'' в ШЛ до 5 години

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2014 13:15

Вече ставате банални с тези клишета за историята! Визирам приказките от сорта на - " да не би Левски, ЦСКА, Ботев и т.н. да са имали история, когато са ги създавали..." Малко ли са съществуващите клубове в България и толкова ли са проспериращи, че да нямат нужда от опората на един стабилен собственик с пари!? Конкретно в Бургас има два такива и то в окаяно състояние! Ама, сериозно ли има мнения, които подкрепят това да се хвърлят пари на вятъра за създаването на поредния ГМО-клуб в някакво лятно курортче, пред това да се вдигне на крака някой от бургаските клубове. Тази аномалия с инвестирането на пари в никому известни клубове и школи е вредна за футбола в България. Често се дават примери с Ман Сити, Челси и ПСЖ, но те нямат нищо общо с реалността! За мен не е нормлано да си заплюваме историята с такава лекота! Върнете се назад във времето и ще видите, колко много български отбори, които са били обичани от хората, сега тънат в мизерия и забвение.
Последна промяна от RedeviL на 27 сеп 2014 13:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 сеп 2014 13:16

diablorojo написа:А иначе тез богаташи защо не инвестират в някой отбор с история-Нафтата,Черноморец,Спартак Вн,Дунав,Пирин,Локо Пд,Етър ,Ботев Пд. :shock:

Нищо чудно. И те, и Домусчиев бягат от лумпенизираните агитки. Да не са луди всичко, което направят, вложат, да бъде мачкано от шепа хора, които си мислят, че понеже са "верни" фенове, те ще управляват клуба, а някакъв будала ще дава парите и ще им бъде длъжен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 27 сеп 2014 13:22

Подразбрах, че Диневи са искали да купят Левски, но бащицата се е опънал.
И защо точно Левски, защото могат да развият добър бизнес покрай новия стадион,
а и отбора се ползва с по-добро име в България спрямо ЦСКА.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 сеп 2014 13:27

Темата е толкова нелепа, че ако не беше смешно, щеше да е жалко! Свети Влас... :lol:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 27 сеп 2014 13:32

Братя Диневи са по-богати от братя Домусчиеви,но не всичко е пари във футбола.Те трябва да се влагат правилно,а не да се пилеят на вятъра.Базата е важна за всеки един отбор.В Свети Влас може да се изгради и да носи доходи,защото има много хотели там и летище на 40 километра.Имат инфракструктурата да го направят както и парите.
Херо е треньор,който може да направи добър отбор почти без пари,а ако му се осигурят условия кой знае какво ще стане.А група в момента има нужда от силни отбори,а не такива с традиции.
Ще ви дам пример с Австрия.Там има един клуб Грьодик който играе в Бундеслигата.Клуба завърши 3-ти в първенството пред Аустрия и Рапид Виена.Стадиона им е 4000,а града от който са е с население 6992-ма души. :arrow:
http://en.wikipedia.org/wiki/SV_Gr%C3%B6dig

Ще видим какво ще стане.Българите сме царе да се изхвърляме,а на действия никакви ни няма.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2014 13:34

Долно уйно написа:Подразбрах, че Диневи са искали да купят Левски, но бащицата се е опънал.
И защо точно Левски, защото могат да развият добър бизнес покрай новия стадион,
а и отбора се ползва с по-добро име в България спрямо ЦСКА.

И двата отбора са обществено значими и биха били добра бизнес инвестиция, стига да се приложи правилен мениджмънт и цялостна концепция за развитие.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2014 13:40

snakebite написа:Ето аз дори във Варна, третия по големина град, трябва да пътувам до София, да се дундуркам стотици километри за да си хвана полет за някъде ..
Привилигировани сте от всякъде, но в случая столичани не са виновни, а държавата и политиците които опостушиха провинцията и селата, и принудиха хората да се изнасят към София.Тая централизация на вся и всьо в София е мега дразнеща..
Познавам десетки кореняци варненци които работят в София, дали е заради хубостта на София или нещо друго !

А защо мислиш, че животът в София включва само привилегии? Ще ти отговоря само въз основа на примерите, който си дал:
1. Мислиш ли, че на мен и на другите мои съграждани е много приятно ти и други като теб (казвам го без всякакво лошо чувство) да пълните градския транспорт или (ако сте с коли) да задръствате движението в града, само и само да се доберете до аерогарата?
2. Мислиш ли, че на мен и на другите мои съграждани е много приятно да живеем в един пренаселен град, който особено през последните 25 години (след последната промяна на Наредбата за софийското жителство) се насели с всякакви субекти?... :roll:
3. Не съм много съгласен, че държавата и политиците са опустошили провинцията и особено селата. ;) Знаеш ли колко млади момчета и момичета, най-вече от Северозападна България, идват в София и работят като келнери, шофьори, куриери и всякакви други, каквито се сетиш, защото не им се работи на село, докато земите в родните им краища пустеят?! Ясно е, че всеки го тегли големият град (защото в малкия град и на село развлеченията са основно футбол и кръчма) и никой не иска да превива гръб над земята и да го пече слънцето, само че тук държавата и политиците не са виновни... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 27 сеп 2014 14:11

Няма такова нещо , знам го от най-първа ръка :mrgreen:

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 27 сеп 2014 14:16

Captain Stottlemeyer написа:
snakebite написа:Ето аз дори във Варна, третия по големина град, трябва да пътувам до София, да се дундуркам стотици километри за да си хвана полет за някъде ..
Привилигировани сте от всякъде, но в случая столичани не са виновни, а държавата и политиците които опостушиха провинцията и селата, и принудиха хората да се изнасят към София.Тая централизация на вся и всьо в София е мега дразнеща..
Познавам десетки кореняци варненци които работят в София, дали е заради хубостта на София или нещо друго !

А защо мислиш, че животът в София включва само привилегии? Ще ти отговоря само въз основа на примерите, който си дал:
1. Мислиш ли, че на мен и на другите мои съграждани е много приятно ти и други като теб (казвам го без всякакво лошо чувство) да пълните градския транспорт или (ако сте с коли) да задръствате движението в града, само и само да се доберете до аерогарата?
2. Мислиш ли, че на мен и на другите мои съграждани е много приятно да живеем в един пренаселен град, който особено през последните 25 години (след последната промяна на Наредбата за софийското жителство) се насели с всякакви субекти?... :roll:
3. Не съм много съгласен, че държавата и политиците са опустошили провинцията и особено селата. ;) Знаеш ли колко млади момчета и момичета, най-вече от Северозападна България, идват в София и работят като келнери, шофьори, куриери и всякакви други, каквито се сетиш, защото не им се работи на село, докато земите в родните им краища пустеят?! Ясно е, че всеки го тегли големият град (защото в малкия град и на село развлеченията са основно футбол и кръчма) и никой не иска да превива гръб над земята и да го пече слънцето, само че тук държавата и политиците не са виновни... 8-)

ще ти дам реален пример с фирма която работех
една и съща длъжност - 600лв в Русе а в София 1600лв
главния офис беше в офиса,естествено заради собственика, работата се вършеше в провинцията а в София даваха нареждания и чакаха емаили
ето заради 1000лв разлика се местиш в София

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 27 сеп 2014 14:19

Вместо да земат Нафтата ще ми взимат Влас хахахаххахахаха боже дано да не стане ...
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Върни се в “Футбол - България”