ЦСКА,Левски, Лудогорец?????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА,Левски, Лудогорец?????

Мнениеот BRF » 27 авг 2014 11:02

Киро,
Не знам от къде да започна.
Първо,аз съм роден 1980 г,не бих казал,че съм живял в комунизма.Аз лично не оспорвам,че двата отбора са били най-облагодетелствани,даже хайде ние сме били най ;) !И все пак едва ли тези футболисти са били карани на сила да играят в ЦСКА(колегите от Подуене няма да ги вкарвам повече в темата)!През онези времена партията и върхушката са диктували нещата,сега го правят олигарсите,които получават парите от политиците.Същото нещо по различен начин,това е моето виждане и за съжаление не само във футбола е така.Тогава ЦСКА е предлагал софийско гражданство+апартамент в София+нова Лада+3 пъти по-голяма заплата.Пътувания в чужбина покрай мачовете и много други екстри!Сега олигарсите предлагат 20-30 000 евро заплата и пазара е отворен да си купиш каквото ти душа иска.Разликата е че тогава са били български футболисти,а сега са чужденци.Вече трансферите в България се правят главно със свободни трансфери!Няма школи,няма собствени футболисти,няма лоялност!Затова,когато преди месец Камбуров каза,че ще се връща в Локото,много се изкефих!Въпреки,че е добър нападател и би ни бил от полза,въпреки че отива в един от противните ми отбори,аз се изкефих!Това е футбола за мен,това не е просто игра,това не е красивата комбинация или страхотния гол!Футбола е магия и това са великите моменти!Това е според мен,няма нужда някой да се съгласява с мен!
Ако тогава си бил против ЦСКА,сега трябва да си против Лудогорец :? !Резултата е един и същ-най-силният ви футболист го няма!
Комунизма е продължил 40 години в ЦСКА,вече 25 го няма!Сега други са на мода(с парите)!Отбор сме като другите,който се опитаха да го заличат!Опасността още не е отминала!Надявам се да се стабилизираме и да излезем с чест от това състояние в което ни вкараха боклуците!
Аз лично не съм против Лудогорец,но съм много против олигарха и неговите действия!Този човек се е самозабравил.Нямам проблем с успехите на разградчани,но и не ги подкрепям!Това е така най-вече заради наглото отношение на техните фенове в този форум!Другите български отбори ги подкрепям в ЕКТ,с изключение на Левски-винаги съм срещу тях независимо с кого играят!
За наказанията и декларацията на г.ведата!Нима фенове на Литекс не удариха вратаря на Берое?Не ги защитавам,но...
За вредите нанесени на футбола!Нима школата на Пирин(Благоевград) не обира всички младежи от немалкия Северозападен регион?Всички са юноши на Пирин :lol: !А футболистите от Провадия,Дългопол и други не са ли ходили в Черно море?Мисля,че ме разбра какво искам да кажа!
Дали е бил правилен футболният модел в България :? ?Не знам!Дали сегашният модел е правилен?Не знам!Какво е щяло да стане с Берое при онези футболисти?Също не знам!Знам само,че за добро или лошо ОБИЧАМ ЦСКА!Това е моят единствен отбор и ще си остане така,докато някой от нас го няма :lol: !
Дано съм ти бил полезен!Жив и здрав!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 27 авг 2014 15:30

BRF написа:Киро,
Първо,аз съм роден 1980 г,не бих казал,че съм живял в комунизма.Аз лично не оспорвам,че двата отбора са били най-облагодетелствани,даже хайде ние сме били най ;) !И все пак едва ли тези футболисти са били карани на сила да играят в ЦСКА(колегите от Подуене няма да ги вкарвам повече в темата)!През онези времена партията и върхушката са диктували нещата,сега го правят олигарсите,които получават парите от политиците.Същото нещо по различен начин,това е моето виждане и за съжаление не само във футбола е така.Тогава ЦСКА е предлагал софийско гражданство+апартамент в София+нова Лада+3 пъти по-голяма заплата.Пътувания в чужбина покрай мачовете и много други екстри!Сега олигарсите предлагат 20-30 000 евро заплата и пазара е отворен да си купиш каквото ти душа иска.Разликата е че тогава са били български футболисти,а сега са чужденци.Вече трансферите в България се правят главно със свободни трансфери!Няма школи,няма собствени футболисти,няма лоялност!Затова,когато преди месец Камбуров каза,че ще се връща в Локото,много се изкефих!Въпреки,че е добър нападател и би ни бил от полза,въпреки че отива в един от противните ми отбори,аз се изкефих!Това е футбола за мен,това не е просто игра,това не е красивата комбинация или страхотния гол!Футбола е магия и това са великите моменти!Това е според мен,няма нужда някой да се съгласява с мен!
Ако тогава си бил против ЦСКА,сега трябва да си против Лудогорец :? !Резултата е един и същ-най-силният ви футболист го няма!
Комунизма е продължил 40 години в ЦСКА,вече 25 го няма!Сега други са на мода(с парите)!Отбор сме като другите,който се опитаха да го заличат!Опасността още не е отминала!Надявам се да се стабилизираме и да излезем с чест от това състояние в което ни вкараха боклуците!
Аз лично не съм против Лудогорец,но съм много против олигарха и неговите действия!Този човек се е самозабравил.Нямам проблем с успехите на разградчани,но и не ги подкрепям!Това е така най-вече заради наглото отношение на техните фенове в този форум!Другите български отбори ги подкрепям в ЕКТ,с изключение на Левски-винаги съм срещу тях независимо с кого играят!
За наказанията и декларацията на г.ведата!Нима фенове на Литекс не удариха вратаря на Берое?Не ги защитавам,но...
За вредите нанесени на футбола!Нима школата на Пирин(Благоевград) не обира всички младежи от немалкия Северозападен регион?Всички са юноши на Пирин :lol: !А футболистите от Провадия,Дългопол и други не са ли ходили в Черно море?Мисля,че ме разбра какво искам да кажа!
Дали е бил правилен футболният модел в България :? ?Не знам!Дали сегашният модел е правилен?Не знам!Какво е щяло да стане с Берое при онези футболисти?Също не знам!Знам само,че за добро или лошо ОБИЧАМ ЦСКА!Това е моят единствен отбор и ще си остане така,докато някой от нас го няма :lol: !

По принцип винаги си бил умерен в изказванията си, но тук ( удебеления текст) не бих се съгласил с теб! Какво е наглото ни отношение? Че защитаваме отбора си? Че се радваме на успехите му? Че не приемаме да ни наричате турци, защото не сме турци? Че като всички останали в тази страна и ние ядем хляб и пием вода?
Ето ти пример на наглост:
https://www.facebook.com/domus.aga
Това фен на Лудогорец никога няма да го направи!

Жив и здрав!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 авг 2014 15:32

Благодаря за пожеланията,отделеното време и добрият тон!Винаги съм бил против Левски и ЦСКА.Нямам разбира се нищо против феновете на двата отбора,а против методите и стандартите,които въведоха и продължават да използват ръководителите и на едните и на другите!Не съм против Лудогорец и неговото ръководство,защото те създадоха организация,каквато е нужна на всички!!!Не ме интересува моят адаш,Домусчиев дали е зализан или облизан.Аз съм хетеросексуален и се интересувам от девойки.Не ме интересува и дали е нагъл,и дали се е самозабравил.Всеки има право на мнение.Ти мислиш,че се е самозабравил....но аз пък да те питам:Кой от олигарсите не се е самозабравил?Този обаче,за разлика от другите работи правилно и най-важното-ПРАВИ ГО СЪС ПАРИ!Ако вземе нечий футболист,плаща сумата на която го е оценил отборът му!Така по бедният отбор,може да си купи друг играч....или да вложи парите в детско-юношеската си школа!РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА!Защото,когато в онова време футболистите бяха вземани от родните им клубове,нещата стояха по съвсем различен начин.Добър спортист се създава трудно,в продължение на много години.И с труда на много хора.А след всичко това,от хиляди деца си създал нещо стойностно.....и дойде някой селски хитрец със софийско жителство,пък ти отмъкне труда.Никакъв шанс за противодействие,никаква възможност да задържиш момчето.Той самият иска,защото в пролетарската държава друг шанс няма.През целият този комунистически период,играчите от други клубове,играли в националният отбор се броят на пръсти.Аз лично им свалям шапка.Те можеха да играят,където си искат,но не напуснаха любимите си отбори!На първо четене си спомням такива титани като Хр.Бонев Локо Пд,Начко Михайлов Локо Сф,Чико Дерменджиев и Виден Апостолов Ботев Пд.Специално искам да спомена Тодор Марев от ЧЕРНО МОРЕ.Най-добрият централен защитни,който аз съм гледал и най чистата душа!Не прие да играе в ЦСКА и си остана с няколко мача в Националния.След неговия отказ Д.Димитров от Берое заигра при червените...и стана легенда.А иначе в Националния играеха по равен брой футболисти от грандовете!Сакън,да не се обиди някой!И така до ден днешен,останаха много докачливи и чувствителни и едните и другите!А кой модел е правилен и кой не е,аз също не знам!Иска ми се да има правила,еднакви за всички.И ако някой сгази лука,да си получи заслуженото!Да не се вади от А група Пирин за 500 000,а други с много милионни бакии да лъжат и мажат,наляво и надясно....а на всичко отгоре,да имат и претенции.Други да разрушават стадион след стадион,а все полицаите да им са виновни!Те полицаите,че не са стока е верно,но не може все те да са виновни!А когато на ТИЧА беше ударен с бутилка резервният вратар на Спартак,ние отнесохме наказание 6 (шест)мача,лишаване от домакинство!!!И на теб желая здраве!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2014 16:28

fen-fen написа:

По принцип винаги си бил умерен в изказванията си, но тук ( удебеления текст) не бих се съгласил с теб! Какво е наглото ни отношение? Че защитаваме отбора си? Че се радваме на успехите му? Че не приемаме да ни наричате турци, защото не сме турци? Че като всички останали в тази страна и ние ядем хляб и пием вода?

Жив и здрав!

Щом държиш да разбереш,ОК!Персонални обиди към МЕН във вашия форум в последните 24 часа-малоумник,наркоман,елементарен,чорбарска *****,да ме пречукат мутрите на олигарха!Обиди към фенове на ЦСКА при цитирано мое мнение-олигофрени,хейтъри,ще чукате армейци!Та.....
Какво трябва да ми е отношението към вас?Ако ти се занимава,провери темите са две или три!Готов съм да се извиня ,ако съм обидил някой според ТЕБ(ти съдиш) с изключение на малкото лайно хайджак!Него се надявам да го срещна някъде и ако не е 50-60 кг да му тегля един бой!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 27 авг 2014 16:56

BRF написа:
fen-fen написа:

Жив и здрав!

Щом държиш да разбереш,ОК!Персонални обиди към МЕН във вашия форум в последните 24 часа-малоумник,наркоман,елементарен,чорбарска *****,да ме пречукат мутрите на олигарха!Обиди към фенове на ЦСКА при цитирано мое мнение-олигофрени,хейтъри,ще чукате армейци!Та.....
Какво трябва да ми е отношението към вас?Ако ти се занимава,провери темите са две или три!Готов съм да се извиня ,ако съм обидил някой според ТЕБ(ти съдиш) с изключение на малкото лайно хайджак!Него се надявам да го срещна някъде и ако не е 50-60 кг да му тегля един бой!

В този форум!? Не съм го видял това, но ако е вярно лошо. Принципно имаш право да се сърдиш персонално на боклука който те е обидил а не да слагаш всички под общ знаменател. Ето аз ти дадох пример с един линк, който ти така и не коментира, но въпреки всичко аз не оплювам всички под един знаменател само защото някои фенове на даден отбор са по агресивни в изказванията си.
[offtopic]агресивни е деликатната форма, за мен са по скоро злобни и комплексирани човеци.[/offtopic]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2014 17:41

fen-fen написа:Щом държиш да разбереш,ОК!Персонални обиди към МЕН във вашия форум в последните 24 часа-малоумник,наркоман,елементарен,чорбарска *****,да ме пречукат мутрите на олигарха!Обиди към фенове на ЦСКА при цитирано мое мнение-олигофрени,хейтъри,ще чукате армейци!Та.....

В този форум!? Не съм го видял това, но ако е вярно лошо. Принципно имаш право да се сърдиш персонално на боклука който те е обидил а не да слагаш всички под общ знаменател. Ето аз ти дадох пример с един линк, който ти така и не коментира, но въпреки всичко аз не оплювам всички под един знаменател само защото някои фенове на даден отбор са по агресивни в изказванията си.
[offtopic]агресивни е деликатната форма, за мен са по скоро злобни и комплексирани човеци.[/offtopic][/quote]
Във форум Гонг-Лудогорец са!Темите са мачовете с Локо Сф и Стяуа и във Всекидневна,мисля!
Обидите са от различни потребители и както сам знаеш,знам кои са ваши фенове!Аз не се сърдя,това са непознати за мен хора!
Какво да го коментирам линка?Някой си прави шега!Други ги наричат Лупи,Борат.........

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 28 авг 2014 10:05

Радвам се, че най-после в тази тема се провежда смислена и културна дискусия. Искам да отлича BRF, КироВарна и fen-fen за участието им в нея. Народ сме, който е славен с това, че ги умее на маса. Ако по-често сядахме на масите, за да се разбираме като зрели хора, вместо да се крием под тях и да се замеряме с камъни и шишета, нещата щяха да изглеждат значително по-добре.

BRF написа:Отбор сме като другите,който се опитаха да го заличат!

BRF, според мен Киро се опита да ти кажа, че почти целият проблем на отборите ви в момента произлиза от ето това изречение(метонимия е, не си ти виновен в частност :lol: )

КироВарна написа:Иска ми се да има правила,еднакви за всички.И ако някой сгази лука,да си получи заслуженото!Да не се вади от А група Пирин за 500 000,а други с много милионни бакии да лъжат и мажат,наляво и надясно....а на всичко отгоре,да имат и претенции.Други да разрушават стадион след стадион,а все полицаите да им са виновни!Те полицаите,че не са стока е верно,но не може все те да са виновни!А когато на ТИЧА беше ударен с бутилка резервният вратар на Спартак,ние отнесохме наказание 6 (шест)мача,лишаване от домакинство!!!

А после много хора ни се чудят на нас от Хасково защо на всеки мач скандираме не "Съдията ********", "КЗЛ", "Бий чорбата по главата" и т.н, а именно "Кур за БФС".
Кур за БФС, защото едни ги спират да си играят на стадиона, докато на други им дават да си правят мачовете на трибуни, които са опасни дори когато не са експлоатирани от фенове идиоти. Кур за БФС, защото едни се закриват за смешни дългове, докато на други им се опрощават дългове, стигащи за издръжката на 10 клуба от предишните. Кур за БФС, защото едните безнаказано крадат от другите играчи с обещание за високи заплати, които дори не плащат. Кур за БФС, защото "малките" почват мача с половин дузпа и половин червен картон срещу големите. Кур за БФС, защото същите тия съдии се наказват твърде избирателно. Кур за БФС, защото насърчава наплива на чужденци в българските отбори. Кур за БФС, защото е вкарало развитието на школите в трета глуха. Кур за БФС, защото позволява на 20-100 изрода в агитката на всеки отбор да гонят хилядите нормални привърженици на играта. Кур за БФС, защото от годините мачовете на отборите от елита я ги дават някъде, я не, а парите от телевизионни права се бавят с месеци и спират възможността за издръжка на по-малките отбори. Кур за БФС, защото от 15-те години, в които гледам футбол, добрите им решения се броят на пръсти. Кур за БФС, ама много голям!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 28 авг 2014 20:08

kartacha_hs написа:Радвам се, че най-после в тази тема се провежда смислена и културна дискусия. Искам да отлича BRF, КироВарна и fen-fen за участието им в нея. Народ сме, който е славен с това, че ги умее на маса. Ако по-често сядахме на масите, за да се разбираме като зрели хора, вместо да се крием под тях и да се замеряме с камъни и шишета, нещата щяха да изглеждат значително по-добре.

BRF написа:Отбор сме като другите,който се опитаха да го заличат!

BRF, според мен Киро се опита да ти кажа, че почти целият проблем на отборите ви в момента произлиза от ето това изречение(метонимия е, не си ти виновен в частност :lol: )

КироВарна написа:Иска ми се да има правила,еднакви за всички.И ако някой сгази лука,да си получи заслуженото!Да не се вади от А група Пирин за 500 000,а други с много милионни бакии да лъжат и мажат,наляво и надясно....а на всичко отгоре,да имат и претенции.Други да разрушават стадион след стадион,а все полицаите да им са виновни!Те полицаите,че не са стока е верно,но не може все те да са виновни!А когато на ТИЧА беше ударен с бутилка резервният вратар на Спартак,ние отнесохме наказание 6 (шест)мача,лишаване от домакинство!!!

А после много хора ни се чудят на нас от Хасково защо на всеки мач скандираме не "Съдията ********", "КЗЛ", "Бий чорбата по главата" и т.н, а именно "Кур за БФС".
Кур за БФС, защото едни ги спират да си играят на стадиона, докато на други им дават да си правят мачовете на трибуни, които са опасни дори когато не са експлоатирани от фенове идиоти. Кур за БФС, защото едни се закриват за смешни дългове, докато на други им се опрощават дългове, стигащи за издръжката на 10 клуба от предишните. Кур за БФС, защото едните безнаказано крадат от другите играчи с обещание за високи заплати, които дори не плащат. Кур за БФС, защото "малките" почват мача с половин дузпа и половин червен картон срещу големите. Кур за БФС, защото същите тия съдии се наказват твърде избирателно. Кур за БФС, защото насърчава наплива на чужденци в българските отбори. Кур за БФС, защото е вкарало развитието на школите в трета глуха. Кур за БФС, защото позволява на 20-100 изрода в агитката на всеки отбор да гонят хилядите нормални привърженици на играта. Кур за БФС, защото от годините мачовете на отборите от елита я ги дават някъде, я не, а парите от телевизионни права се бавят с месеци и спират възможността за издръжка на по-малките отбори. Кур за БФС, защото от 15-те години, в които гледам футбол, добрите им решения се броят на пръсти. Кур за БФС, ама много голям!

Абсолютно съм съгласен,но не мисля че сегашното ръководство е по лошо от предишните!Винаги така е било и както е тръгнало,надежда за оправяне май няма!

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 29 авг 2014 01:26

Не съм уточнил, че съм против това ръководство. Най-малкото нямам толкова задълбочени наблюдения над предното. Обаче не мога да се съглася с работата му. За мен тя е много повече подривна, отколкото прогресивна.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2014 12:34

КироВарна написа:Благодаря за пожеланията,отделеното време и добрият тон!Винаги съм бил против Левски и ЦСКА.Нямам разбира се нищо против феновете на двата отбора,а против методите и стандартите,които въведоха и продължават да използват ръководителите и на едните и на другите!Не съм против Лудогорец и неговото ръководство,защото те създадоха организация,каквато е нужна на всички!!!Не ме интересува моят адаш,Домусчиев дали е зализан или облизан.Аз съм хетеросексуален и се интересувам от девойки.Не ме интересува и дали е нагъл,и дали се е самозабравил.Всеки има право на мнение.Ти мислиш,че се е самозабравил....но аз пък да те питам:Кой от олигарсите не се е самозабравил?Този обаче,за разлика от другите работи правилно и най-важното-ПРАВИ ГО СЪС ПАРИ!Ако вземе нечий футболист,плаща сумата на която го е оценил отборът му!Така по бедният отбор,може да си купи друг играч....или да вложи парите в детско-юношеската си школа!РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА!Защото,когато в онова време футболистите бяха вземани от родните им клубове,нещата стояха по съвсем различен начин.Добър спортист се създава трудно,в продължение на много години.И с труда на много хора.А след всичко това,от хиляди деца си създал нещо стойностно.....и дойде някой селски хитрец със софийско жителство,пък ти отмъкне труда.Никакъв шанс за противодействие,никаква възможност да задържиш момчето.Той самият иска,защото в пролетарската държава друг шанс няма.През целият този комунистически период,играчите от други клубове,играли в националният отбор се броят на пръсти.Аз лично им свалям шапка.Те можеха да играят,където си искат,но не напуснаха любимите си отбори!На първо четене си спомням такива титани като Хр.Бонев Локо Пд,Начко Михайлов Локо Сф,Чико Дерменджиев и Виден Апостолов Ботев Пд.Специално искам да спомена Тодор Марев от ЧЕРНО МОРЕ.Най-добрият централен защитни,който аз съм гледал и най чистата душа!Не прие да играе в ЦСКА и си остана с няколко мача в Националния.След неговия отказ Д.Димитров от Берое заигра при червените...и стана легенда.А иначе в Националния играеха по равен брой футболисти от грандовете!Сакън,да не се обиди някой!И така до ден днешен,останаха много докачливи и чувствителни и едните и другите!А кой модел е правилен и кой не е,аз също не знам!Иска ми се да има правила,еднакви за всички.И ако някой сгази лука,да си получи заслуженото!Да не се вади от А група Пирин за 500 000,а други с много милионни бакии да лъжат и мажат,наляво и надясно....а на всичко отгоре,да имат и претенции.Други да разрушават стадион след стадион,а все полицаите да им са виновни!Те полицаите,че не са стока е верно,но не може все те да са виновни!А когато на ТИЧА беше ударен с бутилка резервният вратар на Спартак,ние отнесохме наказание 6 (шест)мача,лишаване от домакинство!!!И на теб желая здраве!

Малко се забавих,защото един модератор ме изпрати в заслужена почивка :lol: !
Имаш право да мразиш или не харесваш който отбор си решиш!Това си е твое,мое а и на всеки в правата му!Имаше период в живота ми(от Бургас съм) в който мразех Варна :o :lol: !Защо?Защото така трябваше :mrgreen: !Явно несправедливостта с която свързваш моя отбор ще те преследва до край!Най-вероятно проблема не е в теб,а във всичката несправедливост,която си видял през годините!Аз приемам цялата история на ЦСКА така,каквато е била и каквато я разбирам!Старая се да бъда добър човек и верен фен на ЦСКА!Не съм наркоман,пиивам по някоя друга бира като пътувам за мачове,освен като съм шофьор!Налагало се е и съм се бил няколко пъти с противникови агитки(с ваши хора също :oops: ),подкрепям си отбора със сърце,душа и глас :lol: !Уважавам феновете,тези по стадионите особено пътуващите,може би само тези на Лудогорец не уважавам,защото те не показват уважение към никой!За мен вечния съперник е Левски и желая да се доказваме в ЕКТ!Аз просто обичам да ходя по мачове!
Колкото до олигарсите,ами аз ти го казах още в първия пост!Те олицетворяват българската действителност и съм сигурен,че всички се отнасят с другите хора така,както киро гела!Просто имам наблюдения покрай футболните му изказвания и затова си го изкарвам на него!Това ми е мнението за всички подобни хора в България и не защото им завиждам(доста съм богат,има две момчета),а защото всички са нечестно забогатели и арогантни!
Пак казвам(звуча като Божи86) на мене ми се струва все едно дали в онези времена ще ти привлекат футболиста с благодарности от големия клуб :oops: (тогава всички са били обезпечени финансово) или сегашния голям клуб(с парите) ще ти плати!Резултата е един и същ-най-добрият ти футболист го няма!
Поздрави

Върни се в “Футбол - България”