Киро,
Не знам от къде да започна.
Първо,аз съм роден 1980 г,не бих казал,че съм живял в комунизма.Аз лично не оспорвам,че двата отбора са били най-облагодетелствани,даже хайде ние сме били най

!И все пак едва ли тези футболисти са били карани на сила да играят в ЦСКА(колегите от Подуене няма да ги вкарвам повече в темата)!През онези времена партията и върхушката са диктували нещата,сега го правят олигарсите,които получават парите от политиците.Същото нещо по различен начин,това е моето виждане и за съжаление не само във футбола е така.Тогава ЦСКА е предлагал софийско гражданство+апартамент в София+нова Лада+3 пъти по-голяма заплата.Пътувания в чужбина покрай мачовете и много други екстри!Сега олигарсите предлагат 20-30 000 евро заплата и пазара е отворен да си купиш каквото ти душа иска.Разликата е че тогава са били български футболисти,а сега са чужденци.Вече трансферите в България се правят главно със свободни трансфери!Няма школи,няма собствени футболисти,няма лоялност!Затова,когато преди месец Камбуров каза,че ще се връща в Локото,много се изкефих!Въпреки,че е добър нападател и би ни бил от полза,въпреки че отива в един от противните ми отбори,аз се изкефих!Това е футбола за мен,това не е просто игра,това не е красивата комбинация или страхотния гол!Футбола е магия и това са великите моменти!Това е според мен,няма нужда някой да се съгласява с мен!
Ако тогава си бил против ЦСКА,сега трябва да си против Лудогорец

!Резултата е един и същ-най-силният ви футболист го няма!
Комунизма е продължил 40 години в ЦСКА,вече 25 го няма!Сега други са на мода(с парите)!Отбор сме като другите,който се опитаха да го заличат!Опасността още не е отминала!Надявам се да се стабилизираме и да излезем с чест от това състояние в което ни вкараха боклуците!
Аз лично не съм против Лудогорец,но съм много против олигарха и неговите действия!Този човек се е самозабравил.Нямам проблем с успехите на разградчани,но и не ги подкрепям!Това е така най-вече заради наглото отношение на техните фенове в този форум!Другите български отбори ги подкрепям в ЕКТ,с изключение на Левски-винаги съм срещу тях независимо с кого играят!
За наказанията и декларацията на г.ведата!Нима фенове на Литекс не удариха вратаря на Берое?Не ги защитавам,но...
За вредите нанесени на футбола!Нима школата на Пирин(Благоевград) не обира всички младежи от немалкия Северозападен регион?Всички са юноши на Пирин

!А футболистите от Провадия,Дългопол и други не са ли ходили в Черно море?Мисля,че ме разбра какво искам да кажа!
Дали е бил правилен футболният модел в България

?Не знам!Дали сегашният модел е правилен?Не знам!Какво е щяло да стане с Берое при онези футболисти?Също не знам!Знам само,че за добро или лошо ОБИЧАМ ЦСКА!Това е моят единствен отбор и ще си остане така,докато някой от нас го няма

!
Дано съм ти бил полезен!Жив и здрав!