matrix написа:bobo_13 написа:GOLEADOR написа:matrix написа:Прав е Домусчиев, пристрастията се виждат винаги. А за предаванията на мачове на Диема да не говорим, как заради рекламите си включват на втората минута мача. Колкото до коментаторите, вземете мача снощи. То се изприщи човека, 5 минути остават за Левски, 2 минути остават, ще има ли Левски последна атака...Какво да си говорим. Софийска комплексарщина и злоба.
Пич,точно това от което се възмущаваш ,Домуса иска да го наложи на журналистите от Диема.За това подкрепи коментатора от Диема,за да не слушаш от ефира вчерашните дивотии заради които на човек му иде да натисне бутона "МУТЕ"на дистанционното!
Пич я обсни какво точно иска да наложи Домуса на журналиста? Къде го видя това?
Мен ме дразни че какъвто и да е мача ако има участие на Левски или ЦСКА винаги коментара е от тяхна гледна точка. Един вид трябва да очакваме тези отбори да побеждават, и ако не стане така да ревнем.Разберете че гранд не значи единствено какво си направил някога. И в други първенства има големи отбори, които не играят добре по няколко сезона, но не плюят непрекъснато по друг, който играе и може.
Тук няма как да се съглася с теб.Кажи един мач на ЦСКА по ТВ7 в който коментаторите да не са анти-ЦСКА!Коментарите там са все едно от фенове и това много ме дразни.За това харесвам коментара на Диема-професионален и точен.Дано Домуса не развали това с парите си.Защото Лудогорец ще спечели от това,но всички останали българи губим.Ако Домуса наложи вижданията си,ни чакат коментари от рода на Левски-Бате Борисов.Дано Нова помнят какво сътвориха тогава и не се огънат пред парите на Домуса!