45 000 може и да нямаШЕ,но поне 40 000 имаШЕ.
и аз бях там ,и аз хвърлях по автобуса на най мразения отбор в България,тогава и сега.
топката отиваше към опразнената врата на "Хасково" и защитника Бойко Лачков със задна ножица изби топката, а страничния съдия показа центъра/в този мач "Хасково" поведе в резултата ,ЦСКА изравни и тогава се стигна до този инцидент/на този мач нямаше нито един фен от така наречената "червена агитка" със шал.иначе предполагам е имало много привърженици на ЦСКА,но без да парадират с това.за сведение същата година и "Левски" гостува на стадион"Димитър Канев" и имаше поне 300 фена със сини шалове,аз бях един от тях.на този мач се запознах със Светльо Аялата и до днес се виждаме и с сме добри познати,Светльо да си жив и здрав и САМО ЛЕВСКИ.
45 000 души на мач. Според вас възможно ли е?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: 45 000 души на мач. Според вас възможно ли е?
Долгопол написа:iliev72 написа:Станко не знам защо наливаш масло в огъня като в края на сезона ще се борите да не изпаднете като Любимец !!!
Остави го да радва човечеца.На снимката ми изглеждат към 15-20 хилки. Като се има предвид, че в миналото Хасково е бил над 100 хиляден град, може ...кой знае. Бяха неясни времена тогава.
и ДИМИТРОВГРАД С 50 000 само на 15 километра и редовен транспорт на 15-20 минути.поне 40 000 имаше горе долу.
ivan56 написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc7%2F483128_530162927011621_1233113794_n.jpg&h=VAQFR5yM4&s=1 Това е най-посетения мач в Бургас .Черноморец-Левски Спартак 1:2 от февруари 1978-публиката е около 40 000. Не е възможно в Хасково да са били 45 000. Стадион 9 септември е по-голям от Канев
Не е особено по-голям! През 1978 г. под таблото и в южната част нямаше никакви редове, а трибуните откъм "Транспортна" са 7-8 реда дори и сега. По-високи са само централните сектори. Но си мисля, че и тогава публиката беше над 40 000. Всъщност, никой не брои гратисчиите, нали. А щом си горе-долу на моите години ( имам основание да мисля така заради числото 63), би трябвало да помниш, как влизахме на мач. Оградите се прескачаха масово, без значение от възрастта на запалянковците... Може би първенството от 78-а беше едно от най-посетените...
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
bm1914ls написа:ivan56 написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc7%2F483128_530162927011621_1233113794_n.jpg&h=VAQFR5yM4&s=1 Това е най-посетения мач в Бургас .Черноморец-Левски Спартак 1:2 от февруари 1978-публиката е около 40 000. Не е възможно в Хасково да са били 45 000. Стадион 9 септември е по-голям от Канев
Не е особено по-голям! През 1978 г. под таблото и в южната част нямаше никакви редове, а трибуните откъм "Транспортна" са 7-8 реда дори и сега. По-високи са само централните сектори. Но си мисля, че и тогава публиката беше над 40 000. Всъщност, никой не брои гратисчиите, нали. А щом си горе-долу на моите години ( имам основание да мисля така заради числото 63), би трябвало да помниш, как влизахме на мач. Оградите се прескачаха масово, без значение от възрастта на запалянковците... Може би първенството от 78-а беше едно от най-посетените...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3794_n.jpg Ами ето го сектора с таблото.Само дето таблото го няма

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
-
- Контакти:
Емигрант 45 написа:Балкански Орел написа::mrgreen:![]()
![]()
![]()
![]()
Станко в какви филми се вкарваш.Това е било възможно преди, сега населението на Хасково незнам дали има 45 хиляди човека които да са под 35 гоишна възраст !
Левски-ЦСКА с милярдите си фенове ги виждаме на стадиона.Много хора вече не ги е*е за българския футбол.Говоря за хора, които преди са посещавали всеки мач на любимия си отбор.
Отворко,от кога ходиш на мачове?!ЛЕВСКИ -ЦСКА 70000 души?!Въпроси,пуберче сладко
в допълнение,на мач от южна "Б" РФГ "Хасково"-Димитровград предната година,стадиона беше пак така пълен,само по дърветата и пистата нямаше хора.
и аз бях там.
Когато преди няколко месеца "Лудогорец" играха с "Валенсия", се оказа, че на националния стадион са се събрали около 42 000 човека.
Сравнете снимки от въпросния мач, заедно със снимки на мача на "Хасково" и сами определете дали изобщо хващат и 30 000 човека старите ретро снимки.
Сравнете снимки от въпросния мач, заедно със снимки на мача на "Хасково" и сами определете дали изобщо хващат и 30 000 човека старите ретро снимки.

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
- Черният козел
- Контакти:
Бай Иван написа:Когато преди няколко месеца "Лудогорец" играха с "Валенсия", се оказа, че на националния стадион са се събрали около 42 000 човека.
Не става ! Има разлика между пейки и седалки,дървета,покриви и каквото се сетиш

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Поздравявам Станко за темата, и го поздравявам за успешния старт на "Хасково", след толкова много години отсъствие от "А" група.
Очевидно, въпросът не е дали са 45 000, дали са по-малко или повече, а е в това, че стадиона се е цепел по шевовете. Тогава, през онези години, футболът наистина беше играта на народа. Днес футболът стана бизнес, престана да бъде спорт и най-нормалното нещо, което можеше да се случи е да виждаме пустеещи стадиони. Това, което е било тогава...го забравете. Никога повече няма да бъде така. Стадионите ще се пълнят само за някой европейски мач, през останалото време на годината ще пустеят.
Очевидно, въпросът не е дали са 45 000, дали са по-малко или повече, а е в това, че стадиона се е цепел по шевовете. Тогава, през онези години, футболът наистина беше играта на народа. Днес футболът стана бизнес, престана да бъде спорт и най-нормалното нещо, което можеше да се случи е да виждаме пустеещи стадиони. Това, което е било тогава...го забравете. Никога повече няма да бъде така. Стадионите ще се пълнят само за някой европейски мач, през останалото време на годината ще пустеят.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
на мач от южна "Б" РФГ "Хасково"-Димитровград предната година,стадиона беше пак така пълен,само по дърветата и пистата нямаше хора.
и аз бях там.
Валкареджо, мачът беше през пролетта на 78-а в Димитровград. Тогава Д-град все още бяха в борбата за класиране в А група.През есента бяха победили в Хасково с 3:1 и бяха на трето място. После Канев почна да бие наред и публиката тръгна. Наистина стадионът беше претъпкан. Именно тогава стана нещастният случай с милиционерското куче,което беше прегазено от тълпата, когато оградите не издържаха след края на мача...
и аз бях там.
Валкареджо, мачът беше през пролетта на 78-а в Димитровград. Тогава Д-град все още бяха в борбата за класиране в А група.През есента бяха победили в Хасково с 3:1 и бяха на трето място. После Канев почна да бие наред и публиката тръгна. Наистина стадионът беше претъпкан. Именно тогава стана нещастният случай с милиционерското куче,което беше прегазено от тълпата, когато оградите не издържаха след края на мача...
- superspiro
- Контакти:
Hrabar написа:Поздравявам Станко за темата, и го поздравявам за успешния старт на "Хасково", след толкова много години отсъствие от "А" група.
Само че при нас футбола не е дори бизнес, а нещо като нищо. Един футболен отбор може да е бизнес, само когато достатъчно на брой фенове харчат пари за него, а важна част от това са билетите. За тениски и спонсори да не говоря.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Върни се в “Футбол - България”