Черноморец пита: Как Левски взе лиценз?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Черноморец пита: Как Левски взе лиценз?

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юли 2014 21:53

onegavon написа:
ralka_levskarka написа:
valiooooo написа:За говеждото БФС задълженията на Подуене нямат никакво значение и отношение към лиценза !

БФС, като е говеждо, вие какъв го дървите още в А група?

Ами , дървиме го щото сме по- млади от вас :) . Това едно на ръка, второ щото сме платили покрай тоя лиценз над три милиона лева. Мониторинга от УЕФА мина и замина и ще си джиткаме в ЛЕ щото сме ажур. Вас май ви резнаха от УЕФА, ако си спомняш моме!Моли Тиквоча да спечели изборите щото гладните амуджи тъй както ви строят сектора ще ви го бутнат за един ден след изборите, а вие ще отидете при Нефтохимик на зимната пауза щото няма кой да плати на ГБС 4,7млн след Нова Година както е уговорката. На балъците от Шумен отделно.

Локо Мездра и те си плащат задълженията, ама киснат във В група. Ти на мен акъли не ми давай. "Джиткайте си" .
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юли 2014 21:53

suni написа:
onegavon написа:
ralka_levskarka написа:
valiooooo написа:За говеждото БФС задълженията на Подуене нямат никакво значение и отношение към лиценза !

Ами , дървиме го щото сме по- млади от вас :) . Това едно на ръка, второ щото сме платили покрай тоя лиценз над три милиона лева. Мониторинга от УЕФА мина и замина и ще си джиткаме в ЛЕ щото сме ажур. Вас май ви резнаха от УЕФА, ако си спомняш моме!Моли Тиквоча да спечели изборите щото гладните амуджи тъй както ви строят сектора ще ви го бутнат за един ден след изборите, а вие ще отидете при Нефтохимик на зимната пауза щото няма кой да плати на ГБС 4,7млн след Нова Година както е уговорката. На балъците от Шумен отделно.

Абе верно, тия как ще плятят на ГБС след 5 м.... От къде пари ? :?

Няма да плащаме, бе, все пак има други начини.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 07 юли 2014 21:54

Спрете да се държите като дебили и осъзнайте, че това е състоянието на родния ни футбол. Никой не гледа как да си оправи отбора, а да направи мръсно на другия. Фенове няма (само не ми говорете глупости за разните 5000000 милиона фенове, на стадиона се вижда), следователно отборите нямат достатъчно приходи от билети, артикули и ТВ права. Планове за бъдещето няма, всичко се прави ден за ден. А вие спорите кой е по-зле.
When you walk through a storm, hold your head up high...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 юли 2014 22:08

Как?Много просто :)

С побой, изнудване, купуване на мачове, купуване на съдии, купуване на играчи, черно тото, пране на пари.

С държавна подкрепа, с подкупи, с фалшифициране на подписи, договори, анекси и вскакъв друг вид документи.

С НЕплашане на данъци, осигуровки, заплати, комисионни, трансфери и укриване на същите.

Те така.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 юли 2014 22:19

ralka_levskarka написа:
suni написа:
onegavon написа:
ralka_levskarka написа:

Абе верно, тия как ще плятят на ГБС след 5 м.... От къде пари ? :?

Няма да плащаме, бе, все пак има други начини.

Вярно е,че има ,ама това,че Тиквата ще се върне власт не е константа. Така,че се гответе за "пречистване"- разбирай мачове с Требич и Момин проход.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 юли 2014 02:35

[offtopic]Благодаря, че поста ми беше "делнат".[/offtopic]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 08 юли 2014 08:49

Абе що не съм чул други отбори да "висят" на "Левски" и ЦСКА с пари,ами все обратното? :!: :?: :?: :?:
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 юли 2014 08:54

Кашчей написа:
terata написа:
Черният козел написа:Пл.Димов да го връщат и някой лев да дадът даже,за да си го вземат обратно ! Как ни го набиха с туй дърво,не е истина :twisted:

Ония двамата локомотивци ни го набиха - Тонев и бащата на Димов Диди "Пелето". Даже е единствения футболист в Левски с 5-годишен договор.

с 5 годишен-това е нарушение на КТ!

4,5 години...все в гъз. ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 юли 2014 11:11

Jorkorazporko написа:ЦСКА и Левски не трябваше да взимат лиценз! Отборите не са изрядни и нямат място в А група! Същото важи и за други отбори! Аз съм фен на ЦСКА, но ми писна лайнари като Томов и Батков да си разиграват коня! ЦСКА и Левски са за окръжните групи, и докато не си изчистят всички задължения да последната стотинка, не си стегнат базите и школите, нямат място в професионалния футбол! Същото важи и за всички останали некоректни отбори! А жалките фенчета трябва да спрат с моралния релативизъм и да подкрепят справедливостта! Аз съм отвратен от случващото се в любимия ми отбор, и няма как да подкрепя това ръководство и тази политика на далавери и некоректност!!

Най-сетне. Поздравления за мнението.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 юли 2014 13:15

Betchualeng Arnaikem написа:
Jorkorazporko написа:ЦСКА и Левски не трябваше да взимат лиценз! Отборите не са изрядни и нямат място в А група! Същото важи и за други отбори! Аз съм фен на ЦСКА, но ми писна лайнари като Томов и Батков да си разиграват коня! ЦСКА и Левски са за окръжните групи, и докато не си изчистят всички задължения да последната стотинка, не си стегнат базите и школите, нямат място в професионалния футбол! Същото важи и за всички останали некоректни отбори! А жалките фенчета трябва да спрат с моралния релативизъм и да подкрепят справедливостта! Аз съм отвратен от случващото се в любимия ми отбор, и няма как да подкрепя това ръководство и тази политика на далавери и некоректност!!

Най-сетне. Поздравления за мнението.

А-а-а, не :!: Каква е тая тъпотия, бе :?: Естестено, че ще дадат лиценз ;) Кой ще им гледа селското първенство на БФС-то, ако ги няма Левски и ЦСКА :?: Щото на стадионите може да не сме десетки хиляди, ама пред телевизора 80 % са привърженици на някой от двата отбора ;) А, че Левски не плаща, е обществена тайна ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”