Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 20:56

Дидие Дрогба написа:Нас някой да ни е посрещал със шпалир в шампионските ни сезони.При последната ни титлапрез 2009 година, последният кръг гостувахме в Благоевград- Пирин не ни направиха шпалир.Дори си спомням че ги бяхме помолили мачът да се играе на "Герена", за да може отборът да бъде награден пред нашата публика, но Пирин отказаха, макар мачът да беше абсолютно протоколен и за двата отбора! През 2002 година в п;оследния кръг отидохме на "Армията" като шампиони и носители на Купата.Шпалир нямаше обаче. Та щом нас не ни уважават, защо ние трябва да уважаваме другите.И освен това, шпалир се прави в мача на награждаването, а Лудогорец няма да ги награждават на "Герена" , а в последния кръг в Разград.Така че Черно море да им прави шпалир! ;)

Все от някой трябва да се започне, всяка хубава традиция е започнала от някъде. Защо този някой не е 100 годишния отбор на народа.
А защо да проявиш уважение към друг въпреки, че той не те уважил, еми и има една книга на книгите- Библия, прочети я и ще разбереш

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 20:57

Всички цитирани мнения от мен са за да се вижда европейско мислещите в България хора на прага на новите евроизбори, радващо е, че сред тях се срещат и левскари

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 20:58

Черният козел написа:
Кашчей написа:
mimi29 написа:не трябва да се нареждат футболисти а едни облечени в черно със свирки .Толкова тънко и хитро свиреха в дадени срещи че остана само и да ръкопляскат .Начело предлагам НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ да застане и да каже нямате си представа на какви отбори съм свирил бедна ВИ е фантазията ВИЕ имате пари тоест и моята гуша ще стане по голяма :mrgreen:

Ми викнете съдиите от мачовете на Лудогорец в ЛЕ, да им направят те шпалир!
Как не се уморихте от глупости и злоба, не ви знам!?

Къде глупости,къде истина ,незнам ! Аз съм добър човек и пак ще ги подкрепям в Европата,Българин съм,но тука не! Когато чернодрешковците почнат да свиркат фифти-фифти,ще получат моето уважение !!!

Фифти -фифти е измислица. Свири се това, което се вижда.Никъде не е казано, че ако за единият отбор се свири дузпа, то трябва и за другият да има, а точно това е 50:50.... и още други неща са фифти-фифти, но не са задължителни.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 06 май 2014 21:00

Дидие Дрогба написа:Нас някой да ни е посрещал със шпалир в шампионските ни сезони.При последната ни титлапрез 2009 година, последният кръг гостувахме в Благоевград- Пирин не ни направиха шпалир.Дори си спомням че ги бяхме помолили мачът да се играе на "Герена", за да може отборът да бъде награден пред нашата публика, но Пирин отказаха, макар мачът да беше абсолютно протоколен и за двата отбора! През 2002 година в п;оследния кръг отидохме на "Армията" като шампиони и носители на Купата.Шпалир нямаше обаче. Та щом нас не ни уважават, защо ние трябва да уважаваме другите.И освен това, шпалир се прави в мача на награждаването, а Лудогорец няма да ги награждават на "Герена" , а в последния кръг в Разград.Така че Черно море да им прави шпалир! ;)

от какъв зор "Левски"трябва да прави шпалир.нека този шпалир да го направят на Орлов мост червените.
калъфките този път са на друго место.даже шампиона на България за тази година още не известен до колкото знам , а шпалир се прави на вече известен шампион.
ключ на темата!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 21:00

damyanov1963 написа:Кава Европа бе, тука е България. Когато Левски стане шампион, всички останали го плюват, когато не стане го подиграват, сега Левски трябва да направи на друг шпалир, щото така било "европейско"! Ами когато с Левски започнат да се отнасят по европейски, тогава и той ще отговори със същото!

Лудогорец бил ли е в А група преди последната титла на Левски? Защо хубавото да се започва от други отбори и те да се хвалят с него, а не Левски

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 06 май 2014 21:01

Кашчей написа:
mimi29 написа:не трябва да се нареждат футболисти а едни облечени в черно със свирки .Толкова тънко и хитро свиреха в дадени срещи че остана само и да ръкопляскат .Начело предлагам НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ да застане и да каже нямате си представа на какви отбори съм свирил бедна ВИ е фантазията ВИЕ имате пари тоест и моята гуша ще стане по голяма :mrgreen:

Ми викнете съдиите от мачовете на Лудогорец в ЛЕ, да им направят те шпалир!
Как не се уморихте от глупости и злоба, не ви знам!?

Е как да уважиш някой който още преди началото на шампионата се знае че почти сигурно ще е шампион .Дават ми снимки ама в АНГЛИЯ ИСПАНИЯ и т. н. не се знае кой е шампион от август .Догодина пак ЛУДОГОРЕЦ ще бъде шампион сигурно си мислите че ще е друго или някой си вярва .Спор няма най добрите са.Без пари и без хора като КИРО другите отбори са обречени борбата пак ще е между 2-7 място . ЧЕСТИТО НА НАИВНИЦИТЕ
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 06 май 2014 21:02

То и миналата година "Славия" трябваше да направи шпалир на сините, ама какво стана? :lol:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 май 2014 21:02

Милене, разбери, че уважението не е даденост, то се печели! Иди поне един път на мач в "сектора" за гости в Разград и после ми говори за уважение към въпросните индивиди. Спомни си и за селските декларации от ръководството на същия тоя отбор. Спомни си и как ни свиреха съдиите в много от мачовете с тях. Спомни си изказванията на некои техни футболистчета и т.н. Па тогава ела пак да говориш за уважение.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 21:03

ultralevski написа:Ще ги уважим с боНби 8-)

Този на аватара ти би се гордял с теб и мисленето ти.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 май 2014 21:04

Всички са длъжни да правят шпалир на шампиона!

Ние им го направихме предния кръг. :) Ако не искат да им се смеем още повече, нека не го направят, даже и феновете на Левски трябва да пляскат докато се случва това, за да докажат, че са способни и на добри дела. И няма нищо лошо, футболът е спорт, а в спортът има и победител и загубил, но трябва да има и уважение. :)

Едни ги уважават на терена, други извън него! :) Ще ми се издигнете в очите ако го направите! :)
Последна промяна от dreben23 на 06 май 2014 21:05, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”