кой е най-добрият нападател в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

favaca8888
Контакти:

Re: кой е най-добрият нападател в А група

Мнениеот favaca8888 » 27 апр 2014 14:05

аве
шмъркиньос е чист българин бе :lol: :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 27 апр 2014 14:09

Отново глупав въпрос! От изказването на всички личи че всеки държи на този на който отбор симпатизира! Според мен за да има такава класация , трябва да има и някакъв критерий като например достигането на определен брой голове. Друго щеше да е ако пусналият темата беше написал "...в А група за или до момента". Защото първенството още не е завършило. ;)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 27 апр 2014 14:14

Макар и на 34 г. според мен най-класният нападател в родната А група е ИВАН ЦВЕТКОВ!

Миналата година макар и с по-малко мачове черния го мина с 1-2 гола нещо такова, а оня ден се видя класата му отново. Това е професора на А група в нападение! И най-важното БЪЛГАРИН е! (само да не ми излизат сега някви остроумни идиоти да ми разправят че е холандец заради паспорта му)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 апр 2014 14:21

И какво направи Косоко спъна се два три пъти в топката, а през останалото време се чудеше как да си я спре. Гола вода е вкара два гола един на нас и един на сините и го направихте голяма звезда. Какво направи срещу Локото или срещу Лудогорец кръгла нула на 10 мача вкарва 1 гол и вече голяма звезда. Когато почне да прави това което Дорето прави в 9 от 10 мача тогава идвайте и коментирайте.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 27 апр 2014 14:22

Пребори Доре,лъха на класа отвсякъде ! Мощен,техничен,бори се докрай за всяка топка и притежава нюх за скрити пасове !!! Направо им завиждам на Ботевь.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 27 апр 2014 14:23

Янис Зику написа:Косоко е класи над вашите смешни нападатели. Какво направиха Хамза и Доре срещу нас и какво направи на няколко пъти защитата ви Косоко?

Нали ще идвате в Пловдив :mrgreen: или няма :roll: :?:По темата Камбуров и после всички останали :!:

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 27 апр 2014 14:28

CSKA 78 написа:Погледнете таблицата за голмайсторите в А група,първи е Камбуров,втори е Маркиньос.Десет милионният Безяк и 3 милионният Хамза-дишат прахта на първите двама(всъщност Хамза е 37-ми,а Доре е извън класацията)!
И какво се оказва-най-големите трансфери никакви ги няма! :shock: :lol:

ПП Джордан е 3-ти,значи все пак става за нападател(след като офанзивен халф е пред него)!

ППП Малка корекция,втори е Джордан,Хамза е 36-ти,а Доре-39-ти.Това е класацията на "Новспорт",която е актуалната.

Супер тъпо мнение. Едните имат 32-33 мача, а другите 15-16.

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 27 апр 2014 14:28

samobotev написа:И какво направи Косоко спъна се два три пъти в топката, а през останалото време се чудеше как да си я спре. Гола вода е вкара два гола един на нас и един на сините и го направихте голяма звезда. Какво направи срещу Локото или срещу Лудогорец кръгла нула на 10 мача вкарва 1 гол и вече голяма звезда. Когато почне да прави това което Дорето прави в 9 от 10 мача тогава идвайте и коментирайте.

Кой е по-добър ще се разбере 13-кръг в Коматево ,ако играят всички ;)и са здрави ! За Доре не съм много съгласен понеже трябваше да вкара положението си срещу Левски задължително е за такъв нападател ;) За мен Хамза е по-класен !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 27 апр 2014 14:30

CSKA 78 написа:
mtaraduda написа:
Уау, все бях чел простотии, ама това си е класика. Значи викаш 10 мача срещу отбори от първата 7-ца не са оправдание за Доре и Хамза, че нямат толкова голове, колкото Маркиньос, който разцъква 34 мача, от които половината са срещу Гоце Делчев, Нафтата, Любимец и наредените мачлета със Слагия така ли? А той на всичко отгоре бие и дузпите в отбора. Ако твърдиш това направо да прекратяваме дискусията.

Да вземем за пример Косоко,който започна да играе както трябва по същото време,когато Доре и Хамза дойдоха в Ботевь.Има отбелязани 4-ри гола,колкото Хамза(и Доре).Единият е бил свободен агент,а за другите двама е платена сумата от над 1 млн. евро! ;) :lol:

Или нарочно дразниш, или имаш остър дефицит на сиво вещество.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 27 апр 2014 14:33

Да се сравнявя Косоко с Дорестия е кощунство.Косоко подскача като скакалец,направо е смешен !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Футбол - България”