Викайте му Тройчо
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Викайте му Тройчо
Какъв тактик е не можем да знаем, защото никога не ни е тренирал и не сме били в съблекалнята.
Venko123 написа:CSKA69 написа:Хубава статия.. Нещо обаче ми убягва в нея.. А, да - не са изброени всичките успехи на спеца от село ПлоскиЕ затова сме ние, форумците да поправим грешката на журналиста.. Започваме - Отпадане през лятото на 1997-а като помощник - треньор от Стяуа; неуспех начело на националният отбор в квалификациите за Световното първенство в Корея и Япония през 2002-а година, гарнирано със загуби от Чехия (0:1) и Дания (0:2) у дома и унизителното 6 на 0 като гост в Прага..Отпадане от Блекбърн с ЦСКА след 3 на 3 на Армията през есента на 2002-а, отпадане от Галатасарай с две загуби от по 3 на 0 през лятото на 2003-а, последвано от отпадане и от Торпедо Москва след дузпи... 2004-а начело на Литекс отпада от ГАК Австрия след загуба с 5 на 0; през пролетта на 2007-а отново е назначен за треньор на ЦСКА, но губи титлата след загуба от Левски.. Есентa на 2007-а отпада от Тулуза след гол в 96-тата минута... Много ЦСКА-ри и до днес твърдят, че ако не беше отнет лиценза с този отбор Стойчо е щял да влезе в ШЛ - нещо, в което фактите ме карат дълбоко да се съмнявам.. През цялата 2012-а година Стойчо бе начело на ЦСКА - пролетта бе белязана от срамно отпадане от Симитли за Купата (турнир в който Младенов редовно отпада рано, рано), последва загуба на титлата след 7 точки преднина (Йешич ряпа да яде).. Есента последва еднo от най-срамните отпадания в историята на ЦСКА -от Мура и противоречиво представяне в шампионата (победа над Левски, но непостоянни резултати в другите мачове) Сега Стойчо записа отново противоречива есен (отново отпадна за Купата и то от този жалък състав на подуенци), а от пролетта насам отборът взима мачовете с клизма и аз лично очаквам още във Варна да крушира.. Изобщо да ни е кеф, че имаме Бат Стойо за наставник
![]()
Стойчо да не ти е направил нещо та имаш такива комплекси от него. Сигурно ти е отказал автограф или пък снимка с него
Нямам нищо лично против личността на Стойчо Младенов - той е една от най-големите легенди на ЦСКА! Силен характер и мотиватор, който е искрен ЦСКА-р за разлика от много други наши ''легенди''... За съжаление обаче смятам (това си мое убеждение от години), че Стойчо е СЛАБ треньор, който изповядва футбол, какъвто аз НЕ ХАРЕСВАМ !! Oт тук идва и моето недоволство спрямо него

CSKA69 - няма такъв нещастник като тебе, ей, олигофрен!
Идиот с идиотите!
Идиот с идиотите!
За мен Стойчо е перфектен за изпълнителен или спортно-технически директор, както искате го наричайте - ако щете той би могъл да бъде нашият Сираков (това също го разбирайте както искате).. А треньор да бъде някой като Ивайло Петев например - тогава може и да се получат нещата в евромачовете, защото за мен истината е била винаги там - победите над Левски за мен нямат такова значение каквото други им придават..

- Udoji90
- Контакти:
Факт е, че Ники Александров малко се е олял в тази статия. Но пък и аз съм на мнение, че точно за този сезон Стойчо беше най-подходящият треньор, който да вдигне отбора. Не е някакъв Бог в никакъв случай, ама и не е толкова некадърен, колкото дори някои цесекари го изкарват. Симитли и Мура наистина са срамни моменти и дори с осакатените отбори, които имахме в тези случаи, не биваше да допускаме въпросните отпадания. Но е факт също така, че отборът до момента през сезона със сигурност се представя много над предварителните очаквания, както и че преди 2 години с доста слаби единици (и без 4 от най-класните си играчи, които бяха продадени) стигна до мач за титлата - все си мисля, че не може в тези ситуации да не се признае приносът и на Младенов.
(Споменаха се някъде отпаданията от Торпедо и Тулуза - това хич не бяха слаби тимове по онова време и хората, които поне малко са наясно с нещата, знаят срещу какви съперници тези отбори постигаха победи във вътрешните си първенства. Но понеже някои капацитети са решили, че това са слаби отбори, което впоследствие е било повтаряно стотици пъти, сега се е създало именно такова погрешно масово впечатление.)
(Споменаха се някъде отпаданията от Торпедо и Тулуза - това хич не бяха слаби тимове по онова време и хората, които поне малко са наясно с нещата, знаят срещу какви съперници тези отбори постигаха победи във вътрешните си първенства. Но понеже някои капацитети са решили, че това са слаби отбори, което впоследствие е било повтаряно стотици пъти, сега се е създало именно такова погрешно масово впечатление.)
Последна промяна от Udoji90 на 19 мар 2014 11:21, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Какво впечатление, само не разбиращ нищо от футбол човек може да каже, че Торпедо ( В топ 5 на Русия тогава ) и Тулуза, които самия факт че във френското п-во са се преборили за Европа са слаби отбори. Мача в София с Тулуза беше проведен перфектно от Стойчо, и само глупостта на индивида Йордан Тодоров, на който му беше викнато поне 5 пъти от Стойчо (Чу се в сектор А при изключителния шум и препълнения стадион, смятайте колко силно викаше) да чисти в тъч, а той изрита топката във вратаря на Тулуза лиши ЦСКА от напълно заслужена победа и участие в групите на УЕФА.
Udoji90 написа:Факт е, че Ники Александров малко се е олял в тази статия. Но пък и аз съм на мнение, че точно за този сезон Стойчо беше най-подходящият треньор, който да вдигне отбора. Не е някакъв Бог в никакъв случай, ама и не е толкова некадърен, колкото дори някои цесекари го изкарват. Симитли и Мура наистина са срамни моменти и дори с осакатените отбори, които имахме в тези случаи, не биваше да допускаме въпросните отпадания. Но е факт също така, че отборът до момента през сезона със сигурност се представя много над предварителните очаквания, както и че преди 2 години с доста слаби единици (и без 4 от най-класните си иргачи, които бяха продадени) стигна до мач за титлата - все си мисля, че не може да в тези ситуации да не се признае приносът и на Младенов.
Имам добро мнение за тебе като за разумен човек . Тук много се преекспонира отпадането ни от Мура . Я си припомни колко картотекирани играча имахме за тоя мач и поради каква причина Стойчо го игра с 13 футболисти , включая и децата за да е пълна групата . Абе друго си е да паднеш от Иртиш с цялата държавна власт зад гърба си !
Ето ти състава на ЦСКА за мача :Томаш Черни
Пламен Крачунов
Апостол Попов гол
Анисе Абел
Антон Карачанаков 78' Смяна
Христо Янев
Коста Янев 88' Смяна
Нилсон Антонио
Тодор Янчев
Нджонго Присо
Резерви Активност
Ангел Грънчов 78' Смяна
Станко Йовчев
Това бяха всички налични футболисти , на които идиотите от БФС разрешиха картотека заради Анисе , който получи картотека от UEFA ! Виж и на колко години бяха половината от състава на по това време .
Последна промяна от Old_death на 18 мар 2014 18:41, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
- Контакти:
Добре, че Лупи предложи акции на Стойчо, та да се откаже от исковете и парите, които ЦСКА (като марка) му дължаха, по времето на Титан...
Къса им е паметта на червените приятели, а също така и избирателна. Стойчо обещава едни неща, после се оправдава - нямаме пари, работим с това, което имаме и се справяме...

Къса им е паметта на червените приятели, а също така и избирателна. Стойчо обещава едни неща, после се оправдава - нямаме пари, работим с това, което имаме и се справяме...
Serafim написа:Добре, че Лупи предложи акции на Стойчо, та да се откаже от исковете и парите, които ЦСКА (като марка) му дължаха, по времето на Титан...![]()
След като е работил ще си ги иска тия пари. Теб ако те уволнят сега като причината е, че не си ходил на работа на Коледа и нова година няма ли да си искаш парите?
Лъжа ли е, че нямаме пари?
Викаме му 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Върни се в “Футбол - България”