tprodanov написа:Тъй, като първо, колко от вас бяха на мача на националния отбор на България, та са решили, че имат някакво право да го коментират? Щото ако на този мач имаше 20 000, израелците нямаше как да си тръгнат с по-малко от 3 гола разлика.
Като второ - да ме прощавате, това не е чисто говеждото заяждане, но пичове армейци - трима човека ми скъсаха нервите в тоя мач. Вратаря, според треньора 3 гола, според мен 2, но 100% негови грешки. Иван Иванов - ебахти изчистването направи, евала, с тая разлика, че изчисти от тяхната гол линия. Според мен това даже и Йовов не може да го направи.
Сашко Тонев - точно за него спорехме тук с няколко човека, които му предричаха страхотно бъдеще, а аз казвах, че е по-вероятно да извърви пътя на хичо - от никъде към нищото.
И понеже видях критика към Хмарянчо, да кажа, че лично аз съм очарован от него този мач. Тичаше, разпределяше, организираше, а той все пак не играе на този пост дори. Лично аз съм изненадан от него, принципно е страшно безкадърен.
За Мариянчо и аз съм съгласен!Ромче,ромче,ама тича и се раздава момчето!Не като останалите