България - Израел (млд.) - къде ще го дават ?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: България - Израел (млд.) - къде ще го дават ?!

Мнениеот delqnski47 » 10 юни 2009 22:41

tprodanov написа:Тъй, като първо, колко от вас бяха на мача на националния отбор на България, та са решили, че имат някакво право да го коментират? Щото ако на този мач имаше 20 000, израелците нямаше как да си тръгнат с по-малко от 3 гола разлика.

Като второ - да ме прощавате, това не е чисто говеждото заяждане, но пичове армейци - трима човека ми скъсаха нервите в тоя мач. Вратаря, според треньора 3 гола, според мен 2, но 100% негови грешки. Иван Иванов - ебахти изчистването направи, евала, с тая разлика, че изчисти от тяхната гол линия. Според мен това даже и Йовов не може да го направи.

Сашко Тонев - точно за него спорехме тук с няколко човека, които му предричаха страхотно бъдеще, а аз казвах, че е по-вероятно да извърви пътя на хичо - от никъде към нищото.

И понеже видях критика към Хмарянчо, да кажа, че лично аз съм очарован от него този мач. Тичаше, разпределяше, организираше, а той все пак не играе на този пост дори. Лично аз съм изненадан от него, принципно е страшно безкадърен.

За Мариянчо и аз съм съгласен!Ромче,ромче,ама тича и се раздава момчето!Не като останалите :) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vidima_1993
Контакти:

Мнениеот vidima_1993 » 10 юни 2009 23:00

Защитата трагедия както е при мъжкия национален отбор ! Иначе Момчил Цветанов Спас Делев Балтанов добре играха и до някаде Огнянов :oops:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 юни 2009 00:35

tprodanov написа:Тъй, като първо, колко от вас бяха на мача на националния отбор на България, та са решили, че имат някакво право да го коментират? Щото ако на този мач имаше 20 000, израелците нямаше как да си тръгнат с по-малко от 3 гола разлика.

Като второ - да ме прощавате, това не е чисто говеждото заяждане, но пичове армейци - трима човека ми скъсаха нервите в тоя мач. Вратаря, според треньора 3 гола, според мен 2, но 100% негови грешки. Иван Иванов - ебахти изчистването направи, евала, с тая разлика, че изчисти от тяхната гол линия. Според мен това даже и Йовов не може да го направи.

Сашко Тонев - точно за него спорехме тук с няколко човека, които му предричаха страхотно бъдеще, а аз казвах, че е по-вероятно да извърви пътя на хичо - от никъде към нищото.

И понеже видях критика към Хмарянчо, да кажа, че лично аз съм очарован от него този мач. Тичаше, разпределяше, организираше, а той все пак не играе на този пост дори. Лично аз съм изненадан от него, принципно е страшно безкадърен.

Абе я ми преведи тази дума-безкадърен- :) :)
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 юни 2009 09:32

vidima_1993 написа:Защитата трагедия както е при мъжкия национален отбор ! Иначе Момчил Цветанов Спас Делев Балтанов добре играха и до някаде Огнянов :oops:

Е защитниците уж са добри-Генев и Иван Иванов....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”