Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?

Мнениеот костенурк » 10 дек 2013 10:05

Нико написа:
demy27 написа:
костенурк написа:Небългарина пази си нервите ще ти трябват за пролетния тото сезон на Коко :lol: Христо Бонев ви нарече роми.Една трибуна останала на блатото и тя празна закривайййййййййй

Много обичате да цитирате Бонев, но нищо не казвате за неговите думи, че с бюджет като вашия, Локомотив щеше да е на 10 точки пред Лудите, а вие само ревете като жени. Как не разбраха колко се излагат жълтите с тези приказки.

За да разбереш нещо е задължително да имаш поне малко мозък.Очевадно е , че при истинският жълтур това нещо мозъка е в тотална липса.Тези индивиди надминават по простотия дори и орките!

Много сте елементарни ако имахме такива милиони щяхме ли да продаваме Неделев сега и Стаховяк.Милионите са за стадиона първия отбор е само свобидни агенти.Повтаряте за тия милиони като папагали квото каже султан Зума пимислете малко небългари
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 10 дек 2013 10:06

bnborisov написа:Пък и футболистите на Локо са в пъти по- силни физически.

Тва пък как го измисли?

Другаде е истината-че тея "младежи" от гората зад ВСИ разчитат на корнери, "пасове" от по 40 метра в наказателното и изсипани натам топки с надеждата Камбура да я уцели с правилния ръб-тва им е играта на тях и затова създадоха предпоставки за дерби по синхронно плуване,а не по футбол...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 дек 2013 10:06

локо до живот написа:
OT18 написа:
optimista написа:Да попитам локомотивците, трябваше ли да бъде наказан техния отбор за хвърляне на предмети, които уцелиха наши футболисти, и какво според тях трябва да бъде наказанието? :?:

Наказанието ни трябваше да е мач без публика, но с оглед наближаващия конгрес и помилването за подобни неща на други отбори, "великото БФС" пак потъпка собствените си правилници. Мисля, че блатото, на което се игра мача, е в пълен унисон с джунглата нар. български футбол.

абсолютни измислици-ЗА ХВЪРЛЕНИ ПРЕДМЕТИ-2-3000 лв глоба

ние по толкова сме плащали за 2 (две) празни пластмасови шишета хвърлени много далече от футболисти и скамейки

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 10 дек 2013 10:08

DarkPsy написа:Жалко за новата ви косачка. По-добре да си бяхте купили фреза аграрчета :mrgreen:

Да,точно...другия сезон ходжата ше освещава редосеялка... :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 дек 2013 10:08

костенурк написа:
Нико написа:
demy27 написа:
костенурк написа:Небългарина пази си нервите ще ти трябват за пролетния тото сезон на Коко :lol: Христо Бонев ви нарече роми.Една трибуна останала на блатото и тя празна закривайййййййййй

Много обичате да цитирате Бонев, но нищо не казвате за неговите думи, че с бюджет като вашия, Локомотив щеше да е на 10 точки пред Лудите, а вие само ревете като жени. Как не разбраха колко се излагат жълтите с тези приказки.

За да разбереш нещо е задължително да имаш поне малко мозък.Очевадно е , че при истинският жълтур това нещо мозъка е в тотална липса.Тези индивиди надминават по простотия дори и орките!

Много сте елементарни ако имахме такива милиони щяхме ли да продаваме Неделев сега и Стаховяк.Милионите са за стадиона първия отбор е само свобидни агенти.Повтаряте за тия милиони като папагали квото каже султан Зума пимислете малко небългари

неделев иначе си тръгва без пари,страховяк не е голяма загуба,чужденци без трнсферна сума ама на10000 евро заплата

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 10 дек 2013 10:09

1936 написа:Няма какво да си кривим душата, ясно е че упадъкът при нас е на всички нива. Няма трезвомислещ локомотивец който да одобрява това, което направиха с терена. Няма и такъв който да одобрява своеволията на група фенове които решават кой да гледа мач и кой не. Преди мача на две момчета локомотивци дори са им взели билетите за мача, защото не ги познавали. Спираха дори 60 годишни мъже да ги питат от кой отбор са... Ако целта ви е да останете само група от 400-500 човека, които се познават сте на път да успеете и фактът, че напълнихме наполовина единствена трибуна която ни остана го доказа. Идея си нямате колко локомотивци не искат да стъпят на стадиона заради вас и цирковете, които спретнахте с билетите няколко пъти.
Сега ме наречете пак папагал, само защото искам да гледам футбол, а не блатен балет и искам пълен стадион, а пълен стадион няма да стане само с познатите на вас физиономии.
Много лесно може да изгоните феновете (вече на 90% го направихте) и да поемат към кънчова поляна, но много трудно ще ги върнете!

А,стига бе....доживях....нормален фен на Локо....баси,днес ше пусна тото,очевидно ми е щастлив ден....

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 дек 2013 10:10

bnborisov написа:
локо до живот написа:
OT18 написа:
optimista написа:Да попитам локомотивците, трябваше ли да бъде наказан техния отбор за хвърляне на предмети, които уцелиха наши футболисти, и какво според тях трябва да бъде наказанието? :?:

Наказанието ни трябваше да е мач без публика, но с оглед наближаващия конгрес и помилването за подобни неща на други отбори, "великото БФС" пак потъпка собствените си правилници. Мисля, че блатото, на което се игра мача, е в пълен унисон с джунглата нар. български футбол.

абсолютни измислици-ЗА ХВЪРЛЕНИ ПРЕДМЕТИ-2-3000 лв глоба

ние по толкова сме плащали за 2 (две) празни пластмасови шишета хвърлени много далече от футболисти и скамейки

а като удариха гонзо кво ви наказаха?

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 10 дек 2013 10:11

DarkPsy написа:Ето кой:

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна писмо изпратено от наш читател, който споделя, че наистина е имало умишлено наводняване на тревната настилка на “Лаута”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте!

Аз съм много запален фен на Локомотив Пловдив. Няма да казвам кой съм, защото искам да запазя анонимност. Само бих споделил, че съм на 27 години от град Пловдив. Чел съм рубриката Ви “Твоята Трибуна” и точно затова пиша на Вас.

След дербито на България Станимир Стоилов, Сашо Александров и куп футболисти на Ботев изказаха негативно отношение към състоянието на терена. В резултат на това нашите фенове започнаха да се присмиват и да им се подиграват. Аз съм честен човек и винаги съм бил такъв и искам и футбола, и като цяло държавата ни да просперира, но това нещо няма да стане докато не спрем да лъжем, да си измисляме, да правим всичко само и само да прецакаме другия. АЗ СЪМ ТВЪРД ЛОКОМОТИВЕЦ, НО…............................................................

Изпратил: От един фен искащ да има честност и справедливост!

Това Бареков ли го писа? :mrgreen:

Я прочети тука:

Пловдивското дерби завърши без отбелязан гол и с повече изпуснати шансове за „черно-белите”. Виновен за неоправдано загубените точки за съперника се оказа… Гунди… Така е известен директорът на стадион „Локомотив”, заради чийто терен трябвало да се самосезират 150 комисии в БФС, а пък най-главните началници да пишат обяснение защо се допускат такива стадиони.

Радостното е, че Мартин Камбуров и компания не успяха да забият и някой гол в мрежата на Стаковяк, защото тогова най-много щеше да си изпати Емил Чолаков и неговият вятър.

От Колежа много бързо забравиха, че вече е декември месец, а играем в България, а не в азиатска Турция. Забравиха и състоянието на собствения си терен преди няколко години, когато именно терена на стадион „Христо Ботев” често спасяваше Лилчо Арсов от още повече голове на Мартин Камбуров и компания. Тогава обаче никой не си позволяваше да се оправдава с вълнообразната нива във вратарските полета пред двете врати.

Какво ли дерби са играли Христо Бонев, Гочо Василев, Динко Дерменджиев на онези терени, които едва ли са стрували колкото надутите с фактури за милиони лева терени в Коматево и „Христо Ботев”. Добрата новина е, че стадион „Локомотив” не е по различен от повечето терени в „А” и „Б” група и регионалната „В” такава. Именно хора като Кривия могат да го потвърдят, тъй като съвсем наскоро ги посещаваха. Ако не вярват – Гонзо и стадион „Тича” ще им припомнят на 16-ти декември в последния кръг на календарната година.

Lportala.net

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 10 дек 2013 10:12

demy27 написа:Да! Трябва да бъдем наказани много сериозно. Въпреки че, вече играхме два мача без публика, някои не се научиха, че хвърлянето не помага..

Тва с хвърлянето на бутилки е ПЪЛНА простотия, но въпреки това аз съм против наказания от типа: мачове без публика, да измислят нещо друго-големи глоби ли ше е кво ше е ама мачове без публика е ЯКО тъпо...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 10 дек 2013 10:12

lpfc_1926 написа:Истината е....... че Мъри Синоптика и Сашко Кривото са наводнили терена за да могат да се оправдаят пред Караибрахим Доганов за нелепото си игрово поведение. ;)

Ако не е река Марица , то ще е юноша на Марица . :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Футбол - България”