Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Мнениеот BRF » 04 дек 2013 14:25

haha написа:Какъв успех пък е имал Генков в чужбина? В Динамо (Москва) надали има и 10 мача като титуляр, не вкарваше голове и го разкараха. Във Висла му гледам статистиката - 55 мача и 17 гола, пак нищо впечатляващо. Навремето наистина тръгна като голям талант от Локо (Сф), но само с това си остана.

Това ако не е успех?Трудно се стига до тези отбори,особено Динамо!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2013 14:26

grasiani написа:Те горе-долу мненията се препокриват и аз няма да измисля нещо сензационно Кевин Бру,Перез,Лопес макар и не играл почти никакви минути,Абушев-много ми харесваше как играе в Локо ПД , а какво стана в ЦСКА някой можа ли да разбере,когото от Локо Сф и Славия да кажа няма да сбъркам, двата отбора са тотално разочарование.Може на колегите от ЦСКА да се стори странно,но за вратарско разочарование бих определил техния вратар,няма как да си сериозен вратар и то на ЦСКА и да ти правят гол от центъра Нефтохимик.

Не ми се влиза в полемики,но Черни е много стабилен вратар!Да,гола беше странен,но и удъра беше превъзходен,а и колко футболисти и на колко мачове се пробват подобни удъри?Няма как да е разочерование заради един гол!

haha

Мнениеот haha » 04 дек 2013 14:55

BRF написа:
haha написа:Какъв успех пък е имал Генков в чужбина? В Динамо (Москва) надали има и 10 мача като титуляр, не вкарваше голове и го разкараха. Във Висла му гледам статистиката - 55 мача и 17 гола, пак нищо впечатляващо. Навремето наистина тръгна като голям талант от Локо (Сф), но само с това си остана.

Е по тая логика Божинов успешен футболист ли е, само защото беше в Ювентус и Сити? Да не говорим, че Динамо не е гранд дори в Русия, последната им титла е през 76-а година.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

haha

Мнениеот haha » 04 дек 2013 14:58

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Мантула от Лудогорец.

Глупости, Мантула играеше много силно преди да се контузи.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2013 15:13

El Commandante написа:Не можеш да сложиш от Ботев Сърмата и Енрике, които в последните мачове играят доста прилично,а да пропуснеш Домовчийски, няма логика просто...

Ами точно това е, в последно време загатват... Ама принципно очакванията към тях бяха много по-големи.

Иначе за Домо си прав... Ама не е по-зле от посочените от мен нападатели. :lol:
Даже има няколко гола, а Макриев и Сидибе имат общо 2 гола, ако нещо не се бъркам. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2013 15:18

haha написа:
BRF написа:

Е по тая логика Божинов успешен футболист ли е, само защото беше в Ювентус и Сити? Да не говорим, че Динамо не е гранд дори в Русия, последната им титла е през 76-а година.

Сериозно ли ми питаш :? ?Разбира се,че е успешен футболист Божинов!Това,че в момента или по-скоро последните 2 години е зле,не значи ,че е неуспешен!Освен отборите,които си написал,може да се добавят и Фиорентина,Парма,Спортинг-отбори мечта за всеки български футболист,а и не само български!

haha

Мнениеот haha » 04 дек 2013 16:02

Божинов се представяше добре единствено в Лече и в много малка степен във Фиорентина, не мисля, че това е достатъчно, за да го причислим към успелите футболисти (тук изобщо не говоря за простотиите му извън терена).

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2013 16:13

haha написа:Божинов се представяше добре единствено в Лече и в много малка степен във Фиорентина, не мисля, че това е достатъчно, за да го причислим към успелите футболисти (тук изобщо не говоря за простотиите му извън терена).

ОК!На различни мнения сме!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 04 дек 2013 17:24

Николай Гигов
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”