Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Мнениеот volf » 21 ное 2013 00:18

BRF написа:
volf написа:Тази тема хич, ама хич не е комплексарска!!!
Не може да се извърши ценностна класация. Може стойностна, но не и ценностна!
Защо просто не озаглавихте темата: "Нека си припомним най-значимите победи на нашите отбори?
Отговорът е ясен - комплексирани сте.
На повечето от срещите, за които споменавате съм присъствал на стадиона и те наистина са връх в историята на Българския клубен футбол. За съжаление това са просто едни щастливи мигове от една, като цяло дълга, но тъжна история.
Искам да Ви уверя, че на тези срещи, никога публиката не се е самопределяла, като велика и многобройна, макар от репортажите да е видно, че е била такава. Може би тя е имало какво да гледа вместо постоянно да се преброява и високо оценява.
Най-големият недостатък на тези прекрасни мигове обаче е, че те са в отчайващо далечно минало. Все по-малко хора си спомнят за тях и все по-бледи са спомените им.
Стига толкова......

Интересно!Когато една победа ти е по-ценна от друга,не се ли подреждат по ценност :? ?

"BRF" комплексарска ли е темата?
Ако ти е във възможностите ми отговори с "ДА" или "НЕ"
После ако желаеш ми направи една ценностна класация на което и да е.
Моля те направи и една ценностна класация на "А" ПФГ за настоящия сезон, че тази стойностната не ме устройва напълно.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

volf

Мнениеот Странджата » 21 ное 2013 00:46

Напълно си прав. Но според мене трябва най-напред да си припомним, че бяхме заедно на стадиона и заедно подкрепяхме отборите си. И аз пътувах на стоп от Плевен за мача с Нотингам, макар че беше такова гадно време - лепкав сняг и ужасни шосета. Нищо, че съм си левскар. И пак бих пътувал, ако не знаех, че сега няма да намеря приятели на стадиона - няма значение дали са от ЦСКА, а ще чуя още от Перловската река "говеда" "КЗЛ" "Червени боклуци", "Свине, свине, свине" и все от този род. Та може и да сме имали славни победи, но сега публиките ни са жалки - за тях омразата е по-стойностна, по-ценностна, както искате, от любовта - не към другия отбор, а към футбола, защото трябва да си пълен дебил, за да си измисляш действителност, в която живее, играе и побеждава само твоят отбор в мачове със себе си.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: volf

Мнениеот damageplan » 21 ное 2013 00:54

Странджата написа:Напълно си прав. Но според мене трябва най-напред да си припомним, че бяхме заедно на стадиона и заедно подкрепяхме отборите си. И аз пътувах на стоп от Плевен за мача с Нотингам, макар че беше такова гадно време - лепкав сняг и ужасни шосета. Нищо, че съм си левскар. И пак бих пътувал, ако не знаех, че сега няма да намеря приятели на стадиона - няма значение дали са от ЦСКА, а ще чуя още от Перловската река "говеда" "КЗЛ" "Червени боклуци", "Свине, свине, свине" и все от този род. Та може и да сме имали славни победи, но сега публиките ни са жалки - за тях омразата е по-стойностна, по-ценностна, както искате, от любовта - не към другия отбор, а към футбола, защото трябва да си пълен дебил, за да си измисляш действителност, в която живее, играе и побеждава само твоят отбор в мачове със себе си.

+1
Последна промяна от damageplan на 21 ное 2013 07:06, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 21 ное 2013 02:15

donDiego написа:
damageplan написа:
BRF написа:
damageplan написа:Когато "Левски' отстрани Рейнджърс , това беше първото издание на ШЛ и тогава влязохме в топ 16 на Европа .Ако бяхме отстранили Вердер ,а трябваше и можехме да ги отстраним , само че страхливото Гоче ни попречи , тогава "Левски" щеше да бъде участник в първото издание на ШЛ , съставено от две групи от по 4 отбора .

И кво?След като сте отстранили Ренджърс,ако сте били отстранили Вердер,сте щели да станете един от осемте най- силни!Пожвално,въпреки ако-то!Ние като сме отстранили Ливърпул,ако бяхме задържали преднината срещу Байерн,щяхме да сме на финал!Ако,ако!

Ако беше гледал тези мачове ,ако ако :) аз съм ги гледал , за разлика от теб ,Байерн бяха просто заспали до 20 минута , когато се събудиха , просто прегазиха панчаревци за десетина минути и толкоз . :)

Ааа така ли било :mrgreen: , значи Барселона и те са спали като сте ги победили с 5-4, а вие като сте спали са ви раздрали на реванша с 4-0..първо виж каква е темата, след като нямаш нито един довод по нея и теб да те няма :idea:
Какъв реванш бе момче неграмотно ,Барселона ни биха в първия мач с 4-0 с две измислени барселонски дузпи ,а головете им бяха в 1 и 46 минута на 1-вото полувреме и 1-ва и 46-а минута на второто полувреме.Ама ти пък тогава ще изплещиш ,че ааа-те са ви били в първия мач с 4-0, затова са паднали на реванша .На реванша обаче в 8-та минута вече водехме с 2-0.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 21 ное 2013 10:01

Странджата написа:Напълно си прав. Но според мене трябва най-напред да си припомним, че бяхме заедно на стадиона и заедно подкрепяхме отборите си. И аз пътувах на стоп от Плевен за мача с Нотингам, макар че беше такова гадно време - лепкав сняг и ужасни шосета. Нищо, че съм си левскар. И пак бих пътувал, ако не знаех, че сега няма да намеря приятели на стадиона - няма значение дали са от ЦСКА, а ще чуя още от Перловската река "говеда" "КЗЛ" "Червени боклуци", "Свине, свине, свине" и все от този род. Та може и да сме имали славни победи, но сега публиките ни са жалки - за тях омразата е по-стойностна, по-ценностна, както искате, от любовта - не към другия отбор, а към футбола, защото трябва да си пълен дебил, за да си измисляш действителност, в която живее, играе и побеждава само твоят отбор в мачове със себе си.

Да не беше чак толкова отдавна когато ходехме на мачовете на Локомотив с приятелите от квартала без значение от кой отбор са. Аз пък ходех с тези от Левски и ЦСКА на техни мачове. Но тогава имаше и публика на стадионите 3000 беше ниска посещаемост, сега е едва ли не рекорд.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 ное 2013 10:20

Толкова ли е трудно да кажете кой мач от всичките е най-ценен за вас.Дали победата над Аякс,триумфа в Нотингам , детронирането на Ливърпул или загубата на Левски с която успяват да отстранят ЦСКА Москва?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2013 11:39

loko1 написа:

Да не беше чак толкова отдавна когато ходехме на мачовете на Локомотив с приятелите от квартала без значение от кой отбор са. Аз пък ходех с тези от Левски и ЦСКА на техни мачове. Но тогава имаше и публика на стадионите 3000 беше ниска посещаемост, сега е едва ли не рекорд.

Аз и сега си ходя от време на време с приятелите ми от Черноморец на мачове!Няма никакъв проблем!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2013 11:45

volf написа:
BRF написа:
volf написа:Тази тема хич, ама хич не е комплексарска!!!
Не може да се извърши ценностна класация. Може стойностна, но не и ценностна!
Защо просто не озаглавихте темата: "Нека си припомним най-значимите победи на нашите отбори?
Отговорът е ясен - комплексирани сте.
На повечето от срещите, за които споменавате съм присъствал на стадиона и те наистина са връх в историята на Българския клубен футбол. За съжаление това са просто едни щастливи мигове от една, като цяло дълга, но тъжна история.
Искам да Ви уверя, че на тези срещи, никога публиката не се е самопределяла, като велика и многобройна, макар от репортажите да е видно, че е била такава. Може би тя е имало какво да гледа вместо постоянно да се преброява и високо оценява.
Най-големият недостатък на тези прекрасни мигове обаче е, че те са в отчайващо далечно минало. Все по-малко хора си спомнят за тях и все по-бледи са спомените им.
Стига толкова......

Интересно!Когато една победа ти е по-ценна от друга,не се ли подреждат по ценност :? ?

"BRF" комплексарска ли е темата?
Ако ти е във възможностите ми отговори с "ДА" или "НЕ"
После ако желаеш ми направи една ценностна класация на което и да е.
Моля те направи и една ценностна класация на "А" ПФГ за настоящия сезон, че тази стойностната не ме устройва напълно.

Няма еднозначен отговор!Може някой да я приеме за комплексарска,но фактите са такива!Ако не беше включен успеха на Левски,щяха да се намерят хора да кажат,че и те са отстранявали действащ шампион!
Най-ценното са ми жената и децата,после са ми родителите и сестрите!После са ми и другите роднини!
За А група се оправай сам!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2013 11:46

GOLEADOR написа:Толкова ли е трудно да кажете кой мач от всичките е най-ценен за вас.Дали победата над Аякс,триумфа в Нотингам , детронирането на Ливърпул или загубата на Левски с която успяват да отстранят ЦСКА Москва?

Ливърпул!

Върни се в “Футбол - България”