БФС предупреди Левски, ЦСКА и Лудогорец:Платете си глобите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
badboy95

Re: БФС предупреди Левски, ЦСКА и Лудогорец:Платете си глобите!

Мнениеот badboy95 » 20 ное 2013 17:30

PFC Litex написа:Ти, къде злоба в мнението ми? :lol:

Само съскаш срещу някой :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 ное 2013 17:32

Кировец написа:
PFC Litex написа:Между другото аз против всякакви служебни резултати, но виж за една яка, ама много яка глоба съм с двете ръце.

Като тази на Левски за СМЪРТ НА БЕЖАНЦИТЕ, нали?
3 000 лева :lol:

Стига си вадил думи от контекста.
Пиша яки глоби и ако няма такива ще се преразгледа дисциплинарния правилник и ще се завишат сумите за в бъдеще.
Вашите глоби за обидни транспаранти са в същите размери.

Между другото задавате ли си въпрос, защо Лудогорец не спряха Безяк, а го пуснаха да играе в приятелски мач за страната си?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 ное 2013 17:34

В студиото на Гонг слушам сега едно момче,ми то от Грънчаров по-нахъсано,как му е името,явно и то е в екипа писал доноса.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 ное 2013 17:39

peliforewer написа:В студиото на Гонг слушам сега едно момче,ми то от Грънчаров по-нахъсано,как му е името,явно и то е в екипа писал доноса.

Това е Иво Стефанов и той отговаря за Берое.
Изображение

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 20 ное 2013 17:39

Баси трагедията е цялата А група, постоянно с простотии се занимават, ако не са едните, ще са другите, да им взимат на всички лиценза и тва, само дето се мъчат и мъчат и феновете :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски поиска официално служебна победа срещу ЦСКА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 ное 2013 17:41

джони написа:интересно е Градев какво ще каже по този казус,винаги се ориентирам от неговото мнение -каквото каже,винаги вярно е обратното

+1 :lol: Джони, може би за първи път в този форум съм напълно съгласен с мнението ти!... :lol: :lol: :lol:
По темата: Мисля, че от ръководството на ПФК "Левски" се бъзикат с БФС и красноармейците. Едва ли нещо ще се промени и нека нещата се решават на терена. Най-добре ще бъде, да опънем червенушките преди Коледа за купата, а догодина в мача от първенството на 1 март да им закачим и една синя мартеница, с любов... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 20 ное 2013 17:43, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 ное 2013 17:42

Пиша последния коментар по темата.
Нищо не могат да им направят нито ФИФА, нито БФС, тъй като не е спазен срок, в който се изпраща повиквателна за национален отбор, а той е 15 дни преди мача.
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 ное 2013 17:50

Според мен това искане за присъждане на служебен резултат е по-скоро едно "Наздраве Боби" към мокетчето с пърхота. Левски са наясно, че няма кой да им присъди служебна победа, защото бфс са омазани до ушите в лайна. Ако присъдят победа на Левски, трябва да присъдят и две за Берое. Тогава зализаният и сашетата ще скочат по бфс за датите на срещите, кога са изпратени поканите и т.н. Целта май е да се изпотят плиткоумните готованци в бфс.

Абсурда в българския футбол става толкова голям, че дори и покойният Вонегът би се наслаждавал.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 20 ное 2013 17:54

По повод публикуваната в официалния сайт на БФС информация, че ПФК "Лудогорец" има финансови задължения към централата възоснова на наказания, наложени от Дисциплинарната комисия, сме длъжни да направим следното уточнение: Към днешна дата - 20.11.2013 г. ПФК "Лудогорец" няма задължения по глоби, наложени от ДК, чиито падеж е изтекъл. Клубът стриктно спазва правилата и плаща своите задължения към Българския футболен съюз, като тази практика ще продължи и занапред. Финансовите задължения на ПФК "Лудогорец" към БФС, които са актуални в този момент, ще бъдат изплатени на съюза в срок.

Пресслужба на Лудогорец

Потребителски аватар
chef_donchev
Контакти:

Мнениеот chef_donchev » 20 ное 2013 18:01

КОЙ КОЙ КОЙ Смеси темите питам КОЙ :) :) :) :) :) :) !

АЙДЕ БФС моля ви дайте на Левски служебна победа че те друга няма да видят скоро Моля ви !

Върни се в “Футбол - България”