Идеален отбор на полусезона в А група ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Идеален отбор на полусезона в А група ?

Мнениеот Parmalat » 22 окт 2013 20:22

za nas e toj religiq написа:
Parmalat написа:
Parmalat написа:
Parmalat написа:За какво спорите?Ботев продаде Неделев на отбор от Бундеслигата,а Лудогорец отказа две оферти на отбори от Премиършип,защото ще разчитат на Мисиджан.Мога да се обзаложа,че холандеца ще се продаде по-скъпо от Неделев.

Общо взето и аз не знам за какво спорим :? Единия за 8 мача стигна до национала и си осигури трансфер в БУНДЕСЛИГАТА , а другия за 7 го искали в ???

Мисиджан преди няколко месеца игра за младежкия национален отбор на Холандия.Разликата между него и Тодор Неделев е,че холандеца играе еднакво добре и с двата крака(Вижда се в гола му срещу ПСВ) по-техничен и бърз футболист.Нормално да е по-техничен тъй като в Холадния много се набляга на това.Впрочем за няколко месеца цената на Мисиджан се вдигна 5 пъти.
При Тодор Неделев се вижда че работи да подобри и по-слабия си крак.Сещам се в мачовете с Щутгарт как имаше ситуации в които се бавеше за да си намести топката.

Пич сравняваш националните отбори на Холандия и България?Откакто ги бихме почти изцяло смениха състава си и вкараха много млади момчета от Холандия до 21 биха Унгария с 8-1,а ние едвам направихме равен с тях.Мисиджан трудно ще бъде извикан при тях докато играе в българското първенство,което е с доста ниска класа.Това е втори сезон на Тодор Неделев в А група,а не седми мач!
А Отбора на Кристъл Палас може да не е сред най-големите в Англия,но това е Висшата Лига.Едно от топ 3-те първенства в момента каквото е и Бундеслигата.Другото е Испанското.

Не ги сравнявам , казвам ги за да съпоставя нещата като развитие за двамата футболисти ! Това кой сезон му е и колко мача има , какво общо има с това кой какво е направил в тях за тия 13 кръга :?: Нали не правим анкета за футболисти с БЪДЕЩ потенциал , а изразяваме мнение за най добрите в този полусезон :? Никой с нищо не опроверга че Тошко е по добрия , всички си пеете Мисиджан , е кво толкова направи в А група :?: 2 гола и 1 асистенция с това се изчерпва класата му , с какво заслужава да се поставя пред Неделев :?:

А да те питам какво направиха Мисиджан и Тодор Неделев в евротурнирите?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 окт 2013 20:27

Logical person написа:
Logical person написа:
Аз съм оповестил ясни критерии, при които си давам предложенията. Не е задължително да ти харесват и да си съгласен. Ти се опитваш от 9 кладенеца вода да донесеш, само и само любимеца да бъде обявен за най най най. Не знам защо си решил, че трябва да се броят головете и асистенциите ??? Както виждаш съм предпочел Генков за нападател, при положение че Камбуров има много повече голове.

Сори не разбрах че се прави отбор на любимците :lol: :lol: Аз си мислех че във футбола се броят головете и асистенциите , извини ме че съм останал толкова заблуден :lol:

Заблуден си :) :) Ако правех отбор от любимци, нямаше да има двама левскари в него :lol: Головете и асистенциите далеч не са единствения критерии. Той и Маркиньос има много голове, но е непостоянен. Съответно не заслужава да попадне в идеален отбор.

Аз пък си мисля че има един заблуден и това не съм аз :lol: Все си мисля че за да попаднеш в каквато и да е класация , трябва да имаш някакви заслуги за да сив нея :? Та обясни ми сега , ама бавно за да те разбера , какви точно са заслугите на Мисиджан , че и на Генков като го спомена , за да са в тая класация а не примерно Неделев и Камбуров :roll:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 окт 2013 20:28

ох ще ме уморите

Дяков не ставал...не само че има място, но и за мен е кандидат за футболист номер едно на България след титлата и страхотните игри в Европа !

Ако някой пък не мисли че Мисиджан е въобще най-класния играч в първенството, просто не разбира от футбол !
Вижте му головете за какво става на въпрос !
Но все пак дойде по -късно а и му трябваха два -три мача за адаптация !!
Моя отбор, напълно обективен !

вратар - Стаховяк (Ботев) - не виждам Черни, та дори и Владо да са по-заслужили от него ! Измъкна Ботев в много мачове..
десен бек - Йордан Христов (Ботев) - голямо израстване при него
централен защитник - Александров (Черно море) - с основна заслуга за стабилните изяви в Черно море
централен защитник - Вальо Илиев (ЦСКА) - все пак защитата на ЦСКА е с най-млако голове, вкара и два важни гола, за мен е по заслужил от циркаджията Менди за място в отбора
ляв бек - Кайсара (Лудогорец) - без коментар..
деф.халф - Светльо Дяков (Лудогорец) - техника, борбеност, отличен и в двете фази на играта
деф. халф - Симеон Славчев (Литекс) - откритието на сезона
оф,халф - Маркиньос (Локо Сф) - не ми харесва особено, но на бялото как да кажеш черно, едва ли не сам дърпа локомотива
ляво крило - Ваюши( Литекс) - с основен принос за отличния полусезон за Литекс, много асистенции и голове
центр,нападател - Вилмар Джордан ( Литекс) - верно е че вкара по -малко от Камбуров, но все пак всичките бяха със стойност на точки, а не на слабаците.. доста красиви и разнообразни голове !
дясно крило - Неделев (Ботев) - много силен старт на Неделев, когато бе в настроение и Ботев мачкаше !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 22 окт 2013 20:28

LSFC 1914 написа:
kokorz написа:Всичко е Ок, но най - добрия вратар в момента е Владо Стоянов ;)

Затова чехите ни вкараха гола. Точно заради Владо паднахме от Чехия. Много е слаб. Видяхме го срещу Армения и Чехия. Просто момчето се усра. Не става за нац. отбор.

От Чехия паднахме, защото сме безидейни и слаби в нападение. Как точно да ги бием, като нямахме едно голово положение. А ако не беше Владо, още на почивката щеше да е 0:2. Не е задължително да разбираш от футбол, както и да се излагаш пишейки глупости.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 окт 2013 20:30

Parmalat написа:
Не ги сравнявам , казвам ги за да съпоставя нещата като развитие за двамата футболисти ! Това кой сезон му е и колко мача има , какво общо има с това кой какво е направил в тях за тия 13 кръга :?: Нали не правим анкета за футболисти с БЪДЕЩ потенциал , а изразяваме мнение за най добрите в този полусезон :? Никой с нищо не опроверга че Тошко е по добрия , всички си пеете Мисиджан , е кво толкова направи в А група :?: 2 гола и 1 асистенция с това се изчерпва класата му , с какво заслужава да се поставя пред Неделев :?:

А да те питам какво направиха Мисиджан и Тодор Неделев в евротурнирите?

А случайно да виждаш че темата е за ИДЕАЛЕН ОТБОР НА "А" ГРУПА :? Не правим идеален отбор на уефа нали :lol:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 22 окт 2013 20:33

Мисиджан е като Гарито-забит по крилото навлиза на скорост по крилото или към центъра и стреля :arrow: и двамата са бързи и експлозивни хубави качества но Тошко е повече от крило,той гради и създава всичко напред-асистенции +голове,пост който липсва и в националния отбор :idea: за което ме е яд, че един дървар от нафтата ни отне възможността да играем поне бараж :!:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 окт 2013 20:37

ivan40 написа:Мисиджан е като Гарито-забит по крилото навлиза на скорост по крилото или към центъра и стреля :arrow: и двамата са бързи и експлозивни хубави качества но Тошко е повече от крило,той гради и създава всичко напред-асистенции +голове,пост който липсва и в националния отбор :idea: за което ме е яд че един дървар от нафтата ни отне възможността да играем поне бараж :!:

Стига бе..Мисиджан и Гарито. Гари колко гола вкара на Иртиш ????
Гарито игра в ПОЛУАМАТЬОРСКИ отбор, а МИСИДЖАн купен за доста пари от ПЪРВОДИВИЗИОНЕН отбор.
Мисиджан има и участие в Младежкия отбор на Холандия, където знаем какви футболсити има.
Гарито на фона на А група е добър, но на онова черното просто всичко му крещи "КЛАСА"...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 окт 2013 20:41

snakebite написа:
ivan40 написа:Мисиджан е като Гарито-забит по крилото навлиза на скорост по крилото или към центъра и стреля :arrow: и двамата са бързи и експлозивни хубави качества но Тошко е повече от крило,той гради и създава всичко напред-асистенции +голове,пост който липсва и в националния отбор :idea: за което ме е яд че един дървар от нафтата ни отне възможността да играем поне бараж :!:

Гарито игра в ПОЛУАМАТЬОРСКИ отбор, а МИСИДЖАн купен за доста пари от ПЪРВОДИВИЗИОНЕН отбор.
Мисиджан има и участие в Младежкия отбор на Холандия, където знаем какви футболсити има.
Гарито на фона на А група е добър, но на онова черното просто всичко му крещи "КЛАСА"...

Абе по важното е че и тримата са млади и играят тук за да ни радват (поне за сега) ,иначе всички си имат люхове и недостатъци ! Дай боже , да има повече такива футболисти в отборите ни , че да се чудим кой е по добрия :lol:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 22 окт 2013 20:44

===================Абдиков============================

=Данчо Тодоров==Данчо Милиев==Бодуров===Диян Лефтеров

========Ники Дюлгеров=========Янко Сандански============

===================Кевин Бру==========================

=Илиян Йорданов==========================Рангел Абушев======

===================Станко Йовчер========================

8-)
Треньор - Кокалчето 8-)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 22 окт 2013 20:53

snakebite написа:

Знам че моето е по най най :lol: Обаче не виждам Мисиджан да е по- добър(еднакви са ми,всичко е до дисциплина), даже ми се струва че Гарито има повече мегдан да израства,просто Левски не знае как да го използва -нешлифован диамант :!:

Върни се в “Футбол - България”