Къде са сега моралистите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Къде са сега моралистите?

Мнениеот bobo_13 » 20 сеп 2013 12:14

Аз пък се надявам да се намерят още силни спонсори за провинциалните отбори. Само в бившите соц държави отборите от столицата са водещи в страната си(Румъния, Сърбия, България, донякъде Русия). Нормално е все пак върхушката през комунизма беше в столицата и да не им е скучно и си направиха два отбора на двете най-важни силови министерства. И след демокрацията пак беше така всички силни спонсори бяха все за Левски и ЦСКА, докато Гришата не взе Осъм Ловеч. Сега се появи и Лудогорец, Ботев са със силен спонсор, Черно море с ТИМ зад гърба си, Локо Пд донякъде. Колкото по-силна е провинцията толкова по-добре за целият български футбол. Защото софийските отбори свикнаха да се разхождат в първенството, и като видеха Европа и айде.... Така че малко ли са на Левски - ВТБ и Мтел??? НАли имало и там една камара богати бизнесмени фенове на отбора, къде са??? Всички плюете по Батков, ама ако го няма него ще сте в ситуацията на ЦСКА.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 20 сеп 2013 12:18

optimista написа:А ВТБ кой ги докара в Левски, ако ще и 20 спонсора да си намерите все тая, като сте некадърен отбор, пак няма да се оправите!

Вие па що за отбор сте , щом неможете да биете един некадърен отбор 16 години ?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 20 сеп 2013 12:22

P!nk fan написа:Мнение като това ми напомня златната максима "Когато аргументите липсват, идват обидите" :mrgreen:

Какви аргументи искаш, като не приемаш основния: Интереса на Василев към Ботев е от 2008-ма (официално заявен). Боко, като знае, че Василев има интерес и като видя, че схемата с фалите проработи, му казал (никъде непотвърдено): "я да ти дам една идея, що не вземеш Ботев?" Как ти взвучи, а? Като в разказ на Азимов!
Боко има заслуга, само за стадиона и двата квадратни метра на военното министерство. Там наистина натисна, да се откажат от тези "така нужни" на армията два квадрата в полза на общината. И толкова. Всичко друго е лъжа!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 20 сеп 2013 12:23

saffron написа:
optimista написа:А ВТБ кой ги докара в Левски, ако ще и 20 спонсора да си намерите все тая, като сте некадърен отбор, пак няма да се оправите!

Вие па що за отбор сте , щом неможете да биете един некадърен отбор 16 години ?

Можем, можем. Серията сега започва. Едно, две, три ... има време!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 20 сеп 2013 12:32

Абе пичове всички се карате ама просто в ЛЕвски и ЦСКА има лошо управление. В Левски се изредиха една камара "светила" за треньори основно сръбски и .... кръгла нула. Защо Левски не поканиха Петев???? или СТойчо СТоев или Тони Здравков или някой друг български треньор ами Йока???? За какво се харчат тия 12 милиона и в Левски и ЦСКА???? За футболисти като СИдибе и Туре:) В ЦСКА същата работа- не разбрахта ли че Стойчко не става за треньор???? Посочете ми един водещ отбор в света в който треньорът взема най-висока заплата??????- аз ще ви дам отговора - Левски, ЦСКА, Ботев, Черно море.....когато това се промени в БГ футбола, нещата са почнали да се оправят
Те и затова сериозните спонсори се отказват от тях(софийските грандове) защото около тях има една камара хрантутници и всеки бърка в кацата с мед:)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 сеп 2013 13:05

Айде всички да мразим Ботев, защото имат стабилен собственик, който инвестира в базата на клуба и дава хубави заплати :!:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 сеп 2013 13:11

Ами като мразите всички Левски, само заради слухове, че Бойко му урежда спонсори и бил държавен отбор, редно е и да мразите Ботев!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 сеп 2013 13:11

Василев направи база, което не е никак малко.Може да има резон във въпроса ти.Но на фона както са били покровителствани Левски и ЦСКА..това е капка в морето
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 сеп 2013 13:13

Те и Бироето са с държавен спонсор, но всички пак плюят само по Левски, това е големия отбор, винаги в устата на другите!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 20 сеп 2013 13:14

Не съм чул с ушите си изказването на ББ, но:
http://www.standartnews.com/balgariya-p ... 05419.html
както се вижда, някъде в изказването Ботев Пловдив е включен, някъде не е. Някой ако има ли аудио или видео файл, нека да чуем/видим точно. От друга страна това, че Ботев Пловдив е бил интересен на Цветан Василев е факт към момента, когато ББ не е бил премиер и съответно не е държал лостовете, с които може да праща бизнесмени да помагат на ФК. Съжалявам, но ако аз съм имал интерес към даден клуб от 2008г. е нелепо да се говори, че някой едва ли не ме е принудил /или ми е поставял условия/ през 2011г. да взема клуба и да го издържам....
А ако наистина ме е принудил, в момента в който слезе от власт и аз ще си тръгна - справка Марешки и Локо Пд. Та като цяло тезата на автора на темата нещо не ми се вижда достоверна.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”