СТАМАТ написа:Captain Stottlemeyer написа:СТАМАТ написа: ...За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!!.....
Стигнах дотук и спрях да чета - ти си ненормален, а това, че ползваш главни букви не прави брътвежите ти по-достоверни.Само сред героите на СП в САЩ 1994 имаше трима юноши на "Левски" - Боби Михайлов, Наско Сираков и Ники Илиев! Цесекарите във форума могат да те открехнат за Емо Костадинов и Любо Пенев (който по понятни причини не успя да бъде в Америка, но един негов гениален пас ни класира за там). Стой на хладно и пий студени течности - иначе злобата ще ти докара високо кръвно и инсулт...
По темата: Преди доста години ЦСКА започна първенството с 4 (четири) поредни загуби. Тогава излезе един виц за приликата и разликата с калинката: Приликата беше, че и калинката и ЦСКА са червени, а разликата, че калинката има точки, а ЦСКА - не...Засега е малко раничко да отписваме който и да е от софийските клубове от голямата игра, а слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени...
Както винаги веселиш публиката!:))) Ники Илиев?????????????:)))))))))))))))), футболист?????????????????? Та този футбалер, дядо ми Инокенти, на 63 години, го минаваше на куц крак като малка гара!:))))))))) Наско Сираков??????/ Този ГЕНИЙ на древната игра, тепърва предстои да ВИ ОПРАВИ ЗА 99 ДНИ!:))))
Бъди малко по сериозен!:))))))) При мен злоба няма. Тя е плод на въображението ти!:)))))))))))
Ходи малко се полекувай... Ники Илиев беше един от най-грамотните защитници по българските(а май игра и в Италия) терени по времето си. За Сираков не обсъждаме какъв е сега. Като футболист обаче само заблудена душа като тебе може да отрече качествата му... Нищо не казваш за Любо Пенев и Емо Костадинов. Сигурно и те са били некадърници?