ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:11

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:Все още няма официален договор за покупката на ЦСКА, а тук вече правите сметка кой колко милиона е внесъл, как не ги е внесъл и защо не иска да помага на ЦСКА. След като тия англичани все още не са де юре собственици, как си назначават свои хора, подписват договори, дават обещания?

Кашчей, какви англичани какви 5 лева бе, младеж? :lol: Човека ще бъде посредник, докато клуба не се обвърже с чуждестранни спонсори и разпродаване на акциите. Тоя не иска да остава в ЦСКА и Томов го подчерта ясно. Това е посредник - нищо повече.
От тук насетне всичко зависи от феновете милиони - да видим колко сме и какво струваме. Искаме ЦСКА на феновете - ОК - акциите скоро ще са на тезгяха.
Голямото преброяване на пилците скоро ще започне.

Виж сега, К-700, в официалната пресконференция е казано, че ЦСКА е купен, което не е вярно все още-има само споразумение, докато се произнесе КЗК.След като това не е вярно, кой в момента е назначил Александър Тодоров, и кой изобщо назначава някого в клуба и подписва договори с футболистите. Да не се окаже в един момент нещо нелегитимно и при вас 8-)
Акциите скоро няма да са на тезгяха, а и..... нали не смяташ, че парите от продажбата ще отидат в клуба 8-) ;)

Ай стига с това споразумение - ти ги правиш на луди тия хора, дето излизат сега пред камерите. какво нелигитимно да има при нас, след като цялото БФС е нелигитимно? :lol: Колкото до парите от продажбата - сигурен съм, че ще отидат в касата на ЦСКА. Аз съм спокоен - щом Стойчо Младенов, Петър Жеков и други легенди на ЦСКА са в клуба при първия фаул те ще бият сигнала за тревога.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юли 2013 18:11

Самото присъствие на лупи те кара да бъдеш подозрителен.Другото е Митата и Жеката в Надзорния съвет.
Какво разбират милите от тези работи.Сложил ги е за парлама.Чезари също.Така Любо постъпи като влезе
в ЦСКА-приятели и фенове.Управлението на такъв клуб е сериозна и отговорна работа.А сега май няма
и оборотни пари за издръжка и заплати.Няма и човек който да разбира от финанси.На нас ни остава
само едно разумно решение-два пъти в месеца да дадем по 10лв и пълним стадиона.Така поне ще се
отблагодарим на тези момчета които останаха в отбора.Поне на месец да внесем 160хил.лв за тях.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 16 юли 2013 18:12

Кашчей написа:
Червени Воини написа:
Lyubaka01 написа:Да се само цитирам от предишната тема по въпроса:
Аз съм готов да се хвана на бас с който фен на армейците иска, че: 1.До 3год няма да ги листнат на борсата; 2. Когато това стане(ако въобще стане) до 1година от първичното предлагане, цената на акция ще е паднала на 50% от номинала(ако не и по-ниско).
Готов съм да заложа бутилка хубаво уиски срещу бутилка хубава ракия, така че ако има някой желаещ-да заповяда...

Офертата още важи...

Боли ме фара колко ще падат и вдигат акциите....парите отиват за ЦСКА!
А и като собственик на малък процент от акциите така или иначе трябва да си длъжен да даваш за ЦСКА така ли иначе ще си назад!
Парите които ще дам съм ги прежалил, щом е за нещо което обичат.

Стига бе!Наистина ли когато си продам акциите ( които не притежавам, но говоря хипотетично) парите ще отидат не у мен, а в АД-то?

АЗ ЛИЧНО НЯМА ДА СИ ГИ ТЪРСЯ,ЩОМ Е ЗА ЦСКА!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:14

petko.h.markov написа:Самото присъствие на лупи те кара да бъдеш подозрителен.Другото е Митата и Жеката в Надзорния съвет.
Какво разбират милите от тези работи.Сложил ги е за парлама.Чезари също.Така Любо постъпи като влезе
в ЦСКА-приятели и фенове.Управлението на такъв клуб е сериозна и отговорна работа.А сега май няма
и оборотни пари за издръжка и заплати.Няма и човек който да разбира от финанси.На нас ни остава
само едно разумно решение-два пъти в месеца да дадем по 10лв и пълним стадиона.Така поне ще се
отблагодарим на тези момчета които останаха в отбора.Поне на месец да внесем 160хил.лв за тях.

Добре беееее - отидвай да организираш протест за ЛИКВИДАЦИЯ, МРЪНЛЬО... Добре, че си ти да ни кажеш колко е зле в ЦСКА.... Всички си го казват в прав текст, че почваме от НУЛАТА, та и 10 000 000 преди нулата, ама тия като тебе са големи капацитети и трябва да изкажат идиотското си мнение!!! :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 16 юли 2013 18:14

nicromanser написа:ЦСКА ще стане публично акционерно дружество. Това до сега в България, не е правено и си е направо революционно решение. Модела е изпитан в западните държави и според мен носи повече успех от колкото олигархичния модел.
Така едно е сигурно, клуба може да не цъфти и върже, но поне няма да е зависим от прищявките на някой си самозабравил се частник. Пожелавам успех на клуба и както винаги пак сме първи. Взимайте пример от ЦСКА
Само ЦСКА

Повечето водещи английски клубове са публични акционерни дружества, които сами по себе си са зависими от прищявките на някой частник, който притежава контролния пакет от акциите на клуба. Дали частника ще се самозабрави или не зависи от отношението на държавните контролни органи, които в Англия си вършат работата, но в България винаги намират оправдание да не я свършат. Думите на Сашо Томов са приятни за ушите на феновете, но докато не стане ясно откъде ще идва финансирането на клуба, всеки трябва да има едно наум.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 юли 2013 18:14

Това ЩЕ е много странно.До преди няколко дни, всичко беше наред, предварителен договор, бизнесмени...Сега имам чувството , че дават леко заден.
А на томов обещанията са ги "сърбали" мои бивши колеги, които бяха при него,
така ,че имайте много наум като ви говори, след като не си извадихте поука от предишният път.
То всичко в Бг футбола май си ...мааатааа. :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 юли 2013 18:15

Ясно е ,че пари на "първо време" има(иначе нито Стойчо щеше да е в клуба ,нито Валентин Илиев щеше да подпише,камо ли да правим селекция).Пресконференцията ,вместо да ни даде отговори,постави допълнителни въпроси.Надявам се с течение на времето да се постави основата върху ,която да стъпи ЦСКА(стадион,база,школи),пък публичното дружество и продажбата на акции да е допълнение(а не основа върху,която се очаква да падне тежеста на дълговете на ЦСКА).За мен, засега чашата е наполовина пълна след ,като се освободихме от "Титан" (ще видим ,докъде ще го докарат новите собственици).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 16 юли 2013 18:16

работата е мътна и това не ми харесва.Защо трябва да е шеф някакъв британец, толкова ли няма българи.Кога ще се покажат "крупните бизнесмени"... :evil:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:18

АПЕЛИРАМ - Г-н Томов, г-н Младенов и компания - МОЛЯ ВИ, ВЪРВЕТЕ СИ!!! Оставете ЦСКА да изчезне!!! Оставете верните фенове от форум ГОНГ.бг да се оправят с ЦСКА както знаят и могат!
Вярвам, че ще удовлетворите молбата ми!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 юли 2013 18:19

Бре, голямо плюене...За сетен път се убедих, че тая държава няма никакъв шанс да прокопса в бъдеще!
Разбрали-недоразбрали редовните хейтъри отново напълниха темата с тъпи коментари.
Ще питам нещо радетелите за досегашния мутренски модел във футбола ни:
Кой гарантира, че ако Газпром даде на Батков някакви пари, той няма да открадне половината? Той всяка гадина прибира от руската банка и от М-тел 6 милиона. Кой го контролира? Вие ли, дето скимтите из форумите. Има ли механизъм, по който да влияете на управлението?
Ами, ако утре собственика на Ботевъ реши да си бие камшика, кво става с клуба?
Публичното акционерно дружество е единствения начин, феновете да контролират клуба и самия клуб да е независим.
Има добри примери по Европа. ПАД Байерн Мюнхен от години са на печалба за разлика например от Челси, който е мажоритарна собственост.
Самата схема на продажба, беше обяснена точно и ясно. Акциите са във фонд, който подготвя дружеството за публично. Това, че има профани тук, дето бъкел не отбират от бизнес, ама за сметка на това плещят и се излагат си е техен проблем. 8-)
Последна промяна от pampi на 16 юли 2013 18:20, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Футбол - България”