От кои отбори няма нужда "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: От кои отбори няма нужда "А" група

Мнениеот acmilan » 20 апр 2009 14:51

petrof написа:Аз съм си моряк от1979г.И друго истинските фенове на ЧМ и Сп.Вн,си подкрепят отборите,а не се пребоядисват.По твоята логика Taz,сигурно и феновете на Левски и ЦСКА си сменят пристрастията,нали. :roll: Ти да не би да си от тях :lol:

Аз наистина познавам такива фенове на Левски и ЦСКА, които преди време са били от противника :D[/quote]
Аз също :D
Последна промяна от acmilan на 20 апр 2009 14:52, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 20 апр 2009 14:51

petrof написа:Аз съм си моряк от1979г.И друго истинските фенове на ЧМ и Сп.Вн,си подкрепят отборите,а не се пребоядисват.По твоята логика Taz,сигурно и феновете на Левски и ЦСКА си сменят пристрастията,нали. :roll: Ти да не би да си от тях :lol:

Аз наистина познавам такива фенове на Левски и ЦСКА, които преди време са били от противника :D[/quote]

Толкова са и фенове за да си сменят отбора ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2009 14:54

Taz,съгласен съм с теб,но не напълно. :lol: Сега сериозно.Не знам защо мислиш така,но не мога да го приема мнението ти.Да ти кажа,за сефте чувам за този феномен,а съм роден и израснал във варна.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 апр 2009 14:56

smash_the_reds написа:
Кашчей написа:От ЦСКА и "Левски"....
Тогаве е възможно и да има що годе нормално първенство.Ако до две години след тяхната липса нещата са същите-значи няма нужда от никой отбор, в която и да е група :evil:

За да може Локо МЗ да играе в ЕКТ ли?
п.п.-а ти от кои си,ако може ;)

Какво лошо има в това "Ломотив"МЗ. да играе в ЕКТ, или за там има абонамент?

Как ли щяха да играят двата ни "гранда", ако не са от София?Защо, когато Божков заплаши, че ще прехвърли отбора в Бургас, воплите бяха, че си го обичат, ама да е в София..за ЦСКА говоря, но надали и левскарите ще са по-различни.Всъщност, разбирам софиянци, но не разбирам привържениците от провинцията, които хем са за местния отбор, хем и за столичен :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 20 апр 2009 14:57

garfild8 написа:Taz,съгласен съм с теб,но не напълно. :lol: Сега сериозно.Не знам защо мислиш така,но не мога да го приема мнението ти.Да ти кажа,за сефте чувам за този феномен,а съм роден и израснал във варна.

Еми аз пък съм го чувал от много варненци които учат в София и са ми казвали, че като цяло града не е от най-футболните (което е всеизвестно), факт ли е, че преди 15 години цяла Варна беше за Спартак (айде не цяла, но поне 80-90%), а сега вие сте повече? Факт е! Еми тогава за какво си говорим!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 20 апр 2009 14:58

Кашчей написа:
smash_the_reds написа:
Кашчей написа:От ЦСКА и "Левски"....
Тогаве е възможно и да има що годе нормално първенство.Ако до две години след тяхната липса нещата са същите-значи няма нужда от никой отбор, в която и да е група :evil:

За да може Локо МЗ да играе в ЕКТ ли?
п.п.-а ти от кои си,ако може ;)

Какво лошо има в това "Ломотив"МЗ. да играе в ЕКТ, или за там има абонамент?

Как ли щяха да играят двата ни "гранда", ако не са от София?Защо, когато Божков заплаши, че ще прехвърли отбора в Бургас, воплите бяха, че си го обичат, ама да е в София..за ЦСКА говоря, но надали и левскарите ще са по-различни.Всъщност, разбирам софиянци, но не разбирам привържениците от провинцията, които хем са за местния отбор, хем и за столичен :roll:

Да за второто си прав. Но има наистина такива фенове на ЦСКА от провинцията, които обичат само ЦСКА, пред местния тим.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2009 14:58

acmilan написа:гарфилд,аз само споделих какво са ми казвали немалко хора за феновете във Варна,не съм се заяждал,не ги прави и ти.

Не се заяждам.Учудвам се че не знам,за този феномен.Нищо против,че са ти разказвали,но не смятам че е чак толкова сериозно,колкото го изкарвате.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 апр 2009 14:59

garfild8 написа:Taz,съгласен съм с теб,но не напълно. :lol: Сега сериозно.Не знам защо мислиш така,но не мога да го приема мнението ти.Да ти кажа,за сефте чувам за този феномен,а съм роден и израснал във варна.

Аз лично съм чувал,че Спартак са имали значително повече фенове допреди години.Бил съм на мач на Черно море и съм забелязъл,че повечето фенове на моряците са млади.Не твърдя,че това е вярно,просто така съм чувал.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2009 15:04

Taz написа:

Еми аз пък съм го чувал от много варненци които учат в София и са ми казвали, че като цяло града не е от най-футболните (което е всеизвестно), факт ли е, че преди 15 години цяла Варна беше за Спартак (айде не цяла, но поне 80-90%), а сега вие сте повече? Факт е! Еми тогава за какво си говорим!

И какво значи това?Че спартклиите са станали зелени ли?Това не са истинските фенове на отбора.
acmilan написа:

Аз лично съм чувал,че Спартак са имали значително повече фенове допреди години.Бил съм на мач на Черно море и съм забелязъл,че повечето фенове на моряците са млади.Не твърдя,че това е вярно,просто така съм чувал.

А ЧМ,си има и по-възрастни фенове.Не са само млади.
Само Черно море.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 20 апр 2009 15:04

темата е тъпичка, в А група са, които са си заслужили някак си, толкоз. Щото Беласица и Марек са били в А група преди Нафтекс, който е първия изкуствен отбор в България независимо от успехите си. Пирин и миньор също исторически са си членове на А група , да не говорим за Сливен с купа на България и участие в ЕКТ. И в германия има изкуствени отбори виждате, дори и Леверкузен минава за такъв

Върни се в “Футбол - България”