Стоичков е треньор №1 в А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стоичков е треньор №1 в А група
Какво спорите, никой от треньорите А група няма да го вземат дори за трета бундеслига. Най-малко слаб трябва да се казва тази класация.
-
James Beattie
През сезон 2009-10 , Берое завърши на 10-то място. Спечели купата с грозна игра , като единствения сериозен съперник бе ЦСКА. Тогава Илиан Илиев беше избран единодушно за треньор на сезона в България , а сега Хубчев дори не е в тройката ... Не казвам , че задължително трябва да бъде избран , но в сравнение с Илиан Илиев , Хубчев е Бог.
Хаха, пълен смях
Та откакто е начело, Литекс ниже поредица от статистически антирекорди 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Както казах,след като феновете на Мамелъди Съндаунс скандират името на Ицо по стадионите на републиката си,съвсем нормално е да дойде признание за качествата му като треньор и от нашите футболисти.Очаквайте още такива отличия.Свиквайте,това е положението.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Както казах,след като феновете на Мамелъди Съндаунс скандират името на Ицо по стадионите на републиката си,съвсем нормално е да дойде признание за качествата му като треньор и от нашите футболисти.Очаквайте още такива отличия.Свиквайте,това е положението.
Ти на всеки мач на Мамелъди Съндаунс ли ходиш?От всички големи, в България отбори, Литекс победи само ЦСКА през пролетта-затова ли е голям, или защото някога, в кариерата си е играл в ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
James Beattie написа:През сезон 2009-10 , Берое завърши на 10-то място. Спечели купата с грозна игра , като единствения сериозен съперник бе ЦСКА. Тогава Илиан Илиев беше избран единодушно за треньор на сезона в България , а сега Хубчев дори не е в тройката ... Не казвам , че задължително трябва да бъде избран , но в сравнение с Илиан Илиев , Хубчев е Бог.
Фактите са си факти.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
GOLEADOR написа:Както казах,след като феновете на Мамелъди Съндаунс скандират името на Ицо по стадионите на републиката си,съвсем нормално е да дойде признание за качествата му като треньор и от нашите футболисти.Очаквайте още такива отличия.Свиквайте,това е положението.
Те и феновете на Левски скандират името на Доктор Хонориус Каузата...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
А вие свикнахте ли вече с гледката на таблицата с класирането, по-специално в челото, или още се надявате да е само лош сън?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- starozagorec
- Контакти:
Хубчев и Стоилов трябва да са на челните две места,според мен
Кой е изготвил анкетата? По-точно кой е броял гласовете и може ли да се провери кой за кого е гласувал!?
Нагласено ми се струва.
"Бил принуден да играе с юноши". То по на 21-22 години не юноши, ами даже младежи не са. На техните години вече запас ме викаха.
Нагласено ми се струва.
"Бил принуден да играе с юноши". То по на 21-22 години не юноши, ами даже младежи не са. На техните години вече запас ме викаха.
...
Върни се в “Футбол - България”