Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство

Мнениеот Pichichi » 16 май 2013 12:14

Колко повторения е изгледал страничния в тази ситуация ?

Напълно прав си но тук се говори за перфектни съдии каквито според мен не бяха. Наистина главния съдя
се справи много добре с поляганията на играчите (като не ги даваше фаулове) което се харсеса на всички но примерно
Каядо от Берое направи 2 абсолютни симулации но не получи ЖК !!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 май 2013 12:25

Ами за тези които мразят Левски естествено че ще е свирил перфектно,за мен не бих казал че е направил кой знае какво съдийство направи си грешчици които помогнаха в последствие за цялото развитие на мача.Преди първия гол имаше фал срещу Димов от нападател на Берое от там дойде тъча центриране и гол,ако си беше свирил нарушението както трябваше да отсъди нямаше да стигне до тъча следователно и до гола,вярно че той пряко не е помогнал,но косвено след грешката му впоследствие се стига до гола. При цялостното ръководене на мача показа че критерия му е по свободна игра и малко странно ми се стори че изгони Йовов,не че той не правеше безумни нарушения но те не бяха нито груби и особено 2-то можеше да получи последно предупреждение и при следващ фал да го изгони, просто духа на мача и ръководенето на съдията до момента не предразполагаше единия отбор да играе с един играч по малко още на полувремето ,някои играчи и от 2-та отбора също правеха по няколко нарушения но нямаше втори жълт и червен но това са детайли които си има компетентни хора те да си го оценяват.Но за мен с изгонването на Йовов даде друга насока на мача и смятам че не беше правилно.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2013 14:31

Картоните на Йовов си бяха точни, не може да го обвиняваме за това. Нито пък, че е повлиял на мача в някоя друга ситуация. Обаче имаше решения, които въпреки че не влияят пряко върху развоя на мача, си бяха явни грешки. Примерно при първия и третия гол за Берое и първия за Левски имаше жълти картони като за учебник. Георги Андонов си свали фланелката, тоя първия не я свали, но по правилник и това е картон, а Илиян Йорданов отиде да се катери по оградата, което също е нарисуван картон. Не може да пропуснеш три такива ситуации и да си свирил перфектно. ;) Освен това и други неточности имаше, но както и да е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Green Jedi
Контакти:

Мнениеот Green Jedi » 16 май 2013 15:14

Цветан Кръстев се представи много добре вчера. Той свири и Славия - Берое на полуфинала и там също беше на ниво. Жалко , че "футболни хора" като Венци Стефанов , Батков и други , леят помия по адрес на кадърните съдии , след като мача не е завършил в тяхна полза.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 май 2013 15:58

grasiani написа:Ами за тези които мразят Левски естествено че ще е свирил перфектно,за мен не бих казал че е направил кой знае какво съдийство направи си грешчици които помогнаха в последствие за цялото развитие на мача.Преди първия гол имаше фал срещу Димов от нападател на Берое от там дойде тъча центриране и гол,ако си беше свирил нарушението както трябваше да отсъди нямаше да стигне до тъча следователно и до гола,вярно че той пряко не е помогнал,но косвено след грешката му впоследствие се стига до гола. При цялостното ръководене на мача показа че критерия му е по свободна игра и малко странно ми се стори че изгони Йовов,не че той не правеше безумни нарушения но те не бяха нито груби и особено 2-то можеше да получи последно предупреждение и при следващ фал да го изгони, просто духа на мача и ръководенето на съдията до момента не предразполагаше единия отбор да играе с един играч по малко още на полувремето ,някои играчи и от 2-та отбора също правеха по няколко нарушения но нямаше втори жълт и червен но това са детайли които си има компетентни хора те да си го оценяват.Но за мен с изгонването на Йовов даде друга насока на мача и смятам че не беше правилно.

Свали сините очила :lol: :lol: :lol: Знаем, че не сте свикнали на обективно съдийство. Ако и съдията на мача ви с Лудогорец свири безпристрастно, силно се съмнявам да ги биете. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 16 май 2013 19:06

shotgun blues написа:Страхотен беше !

+1.... 8-)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Върни се в “Футбол - България”