Наказания за расизъм

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rafa

Re: Наказания за расизъм

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 23:52

Кашчей написа:
Rafa написа:
Кашчей написа:Бенитес, ти си отявлен нацист, това го разбрах, ама знаеш ли колко символа има свастиката?

Свастиката като символ не е лошо нещо,дори напротив ;) Въпросът е,кой,как го тълкува и с какво го свързва 8-) А че не е изобретен символ от нацистите...ФАКТ :!:

Като чета това.. Факт.. ми става ясно, че ти в казарма не си ходил.

Аз пък,като чета твоя пост,ми става ясно,че нищо не ти е ясно ;) Можеш да си философстваш на воля.Никой не ти пречи ;) Ходил съм в казарма ;) Останалото е за домашно 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 22 апр 2013 23:58

Каквото и да се каже, все ще има нещо недоизказано и нещо неразбрано. Тук обаче всичко е ясно - Левски трябва да бъде наказан с отнемане на 3 точки и лишаване от 2 мача без публика. Като знам какво ни е управлението в БФС, мисля че няма да се случи нищо подобно или в най - добрия случай всичко ще се случи след мача с ЦСКА. Каквото и да се каже истината е ясна - наказание.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 23:58

ehh написа:Няма по-пародийна фенска маса от тази на Ботев. Даже по лицемерие изпревариха вече тези на ЦСКА.
Приличат ми на ощипани, девствени девойки.

Само да напомним,че в някои енциклопедии,Ботев и Левски са представени,като терористи 8-) Означава ли това,че трябва да ги отричаме и да ги обречем на забвение ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 23 апр 2013 00:10

Ето тук немските медии отразяват и напомнят, че ЛЕВСКИ вече е глобяван миналата година за расизъм и че го чакат отменяне на точки и голяма глоба. Ако БФС си затворят очите ще гръмне голям международен медиен скандал, Вчера и по руските телевизии са го отразили, а в Европа тепърва ще научат.

http://www.weltfussball.de/entry/_17241 ... droht-lev/

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 23 апр 2013 00:14

astra написа:Каквото и да се каже, все ще има нещо недоизказано и нещо неразбрано. Тук обаче всичко е ясно - Левски трябва да бъде наказан с отнемане на 3 точки и лишаване от 2 мача без публика. Като знам какво ни е управлението в БФС, мисля че няма да се случи нищо подобно или в най - добрия случай всичко ще се случи след мача с ЦСКА. Каквото и да се каже истината е ясна - наказание.

Ок,нека забравим лицемерието и куртоазията ;) Дали ще ги накажат или не...майната му ;) Според теб феновете,като цяло(било то на Левски,ЦСКА,Литекс,Берое,Ботев и т.н.)в нашата държава,не са ли отражение на нашата действителност и желанието на масите :?: Просто на обикновените хора им е писнало от цялата тази политика,а в БГ,друго не остана,освен политика.Нека се замислят тези,които се стремят към власт и пари.Не мисля,че нещата ще вървят към по-добро(лично мнение),дори напротив,все повече и повече фенклубове ще се присъединяват,въпреки наложените наказания.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 23 апр 2013 00:15

karabadabul написа:Ето тук немските медии отразяват и напомнят, че ЛЕВСКИ вече е глобяван миналата година за расизъм и че го чакат отменяне на точки и голяма глоба. Ако БФС си затворят очите ще гръмне голям международен медиен скандал, Вчера и по руските телевизии са го отразили, а в Европа тепърва ще научат.

http://www.weltfussball.de/entry/_17241 ... droht-lev/

Да бе,да,ей сега ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 апр 2013 00:42

Rafa написа:
Кашчей написа:
Rafa написа:
Кашчей написа:Бенитес, ти си отявлен нацист, това го разбрах, ама знаеш ли колко символа има свастиката?

Свастиката като символ не е лошо нещо,дори напротив ;) Въпросът е,кой,как го тълкува и с какво го свързва 8-) А че не е изобретен символ от нацистите...ФАКТ :!:

Като чета това.. Факт.. ми става ясно, че ти в казарма не си ходил.

Аз пък,като чета твоя пост,ми става ясно,че нищо не ти е ясно ;) Можеш да си философстваш на воля.Никой не ти пречи ;) Ходил съм в казарма ;) Останалото е за домашно 8-)

Благодаря за домашното.. Все още съм убеден, че не ти е ясна хитлеровата свастика, ама твой си проблем.

Отделно е фактът, че ти продължаваш да пишеш във форума след такава тема- явно изберателността работи отлично.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 апр 2013 00:43

Аз не мога да разбера за каква цивилизованост говорим и за какви правила и закони за спазване,като ние самите и тука в този форум помежду си не спазваме никакви правила и нямаме никаква толерантност един към друг.Само обиди и ако няма някой доводи за нещо веднага почва да обижда или да ти казва да си пиеш хапчетата.Да не говорим познатите простащини които се скандират и на стадиона К.р за Левски, според вас какви наказания трябва да има след всеки мач за това скандиране,говеда-вчера от червената агитка пак си го пееха макар че играеха с друг отбор, изписването на името лефски от някои хора ,също така и противното за мен КСПП,може да е всякакъв Христо Стоичков има си и той трески за дялане но не заслужава такова безобразно отношение-все пак той не е случайно име за българския футбол а едно от най големите и като такова заслужава уважение.Изобщо фенската ни култура е под всякаква критика,аз разбирам няма как да не мине без закачки това си е по цял свят така,но да не се минава границите на разумното, допустимото и да не бъде просташко и вулгарно.Да си го има бъзикането с Олимпия,Тампере,Тулуза 7:1,7:2,5:0,3:2 важното е да се запази добрия тон,все пак футбола това е една игра колкото и велика да е, а не е война,би трябвало да носи радост и емоции за всички които я харесват.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 23 апр 2013 00:55

Кашчей написа:Отделно е фактът, че ти продължаваш да пишеш във форума след такава тема- явно изберателността работи отлично.

Не виждам причина да не пиша :? А ти :?: Относно домашното...чети,чети и продълавай да четеш 8-) Някой слънчев ден може и да проумееш истината.Естествено,не се надявай да е на следващия ден.Търпение,млади падуане 8-)
Последна промяна от Rafa на 23 апр 2013 00:55, променено общо 1 път.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 апр 2013 00:55

dreben23 написа:Някои мнения са безумни просто и античовешки... Не знам... един вика следното:
бедните с над три деца никакви детски надбавки
, а да ядат махалки примерно. То не стига, че някви шибани 8 лева ли нещо такова има дават, ами и без тях ще ги оставите. Вижте колко ви е акъла бре! Вижте се и в огледалото бре, дъртаци без капка мозък вътре..На какво ще научите децата си? :(
Друг ми вади неква сграда и е изписал цялата мрежа, че свастика значи "щастие"... :mrgreen: Чудя се да се смея ли, да плача ли с вас. Ама като чух и президентите, треньорите и еди какви си директори тая вечер, вече тотално се изумих какви неща си говорят те в ефир! :) Оставам с убеждението, че те са някъде тук сред нас. Каквото се е писало в този форум, те го изръсваха в ефир ей! :mrgreen:

Свастиката е доста стар символ и го има в немалко култури на планетата. Това че не знаеш нищо по въпроса, не е мярка за каквото и да е. Колко нормални семейства познаваш с над три деца? Говорим за хора с професия, каквато и да е, не напуснали училище преди 7 клас. Но безработни и неграмотни, които произвеждат само нови безработни и неграмотни за да получават помощи, не и трябват на тази държава.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Върни се в “Футбол - България”