Настъпва часът на скритите фаворити

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Настъпва часът на скритите фаворити

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 12:13

tsonpen написа:
mistreated написа:Наистина ли вярвате, че Лудогорец нарочно загубиха точки оня ден срещу Пирин? Защото аз гледах мача и общо взето второто полувреме топката минаваше на няколко пъти на см от гредите, да не говорим за спасяванията на вратаря на гостите. Аз не мисля, че отбор, който не иска да спечели ще се напъва изобщо да вкарва голове.

Лудогорец обаче излязоха със състав, който силно подценяваше противника. Резери за централни бранители, резерва в центъра на терена, резерва крило и резерва на върха на атаката. Двете смени на полувремето обаче показаха, че не е било с цел да се издънят. Припряност през второто полувреме им попречи да вкарат два гола. Не мисля, че е било нарочно.

Ами като не мислиш, че е било нарочно защо ме репликираш? Петев беше длъжен да потърси промяна след Берое. Едва ли съставът, с който излезе беше продиктуван от подценяване на съперника.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 мар 2013 12:17

mistreated написа:
tsonpen написа:
mistreated написа:Наистина ли вярвате, че Лудогорец нарочно загубиха точки оня ден срещу Пирин? Защото аз гледах мача и общо взето второто полувреме топката минаваше на няколко пъти на см от гредите, да не говорим за спасяванията на вратаря на гостите. Аз не мисля, че отбор, който не иска да спечели ще се напъва изобщо да вкарва голове.

Лудогорец обаче излязоха със състав, който силно подценяваше противника. Резери за централни бранители, резерва в центъра на терена, резерва крило и резерва на върха на атаката. Двете смени на полувремето обаче показаха, че не е било с цел да се издънят. Припряност през второто полувреме им попречи да вкарат два гола. Не мисля, че е било нарочно.

Ами като не мислиш, че е било нарочно защо ме репликираш? Петев беше длъжен да потърси промяна след Берое. Едва ли съставът, с който излезе беше продиктуван от подценяване на съперника.

Казвам, че от една страна има причина да се съмняваме, заради слабия състав който излезе за мача. От друга обаче смените и играта след почивката са в подкрепа на това, което казваш.
Може би си прав, че е търсил промяна след мача с Берое, като пусне играчи, които с повече ентусиазъм да се борят за титулярните си места среще по-лек съперник.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 18 мар 2013 12:18

mistreated написа:
joring написа:
mistreated написа:ЦСКА може да не е страшилище, но предимството да играеш пред собствена публика не е никак за пренебрегване. Особено, когато става въпрос за преки конкуренти, като Лудогорец и Ботев.

Не забравяй само, че на единия мач ще се изсипят 3000 БУЛТРАСИ, да не се окаже, че сте гости на своят си стадион :lol: :mrgreen:

Вие и на Герена се изсипахте, но загубихте мача. А и ако си спомняш в Пловдив бяхте тотално надиграни пред 20 хил ваши привърженици и само късметът ви спаси от загуба.
Ние може да имаме гостуване на Враца (където според някои няма да вземем точка), но вие имате гостуване в Монтана следващия кръг. Мислете сега за това, не за ЦСКА.

Ботев е доста по-различен от това, което беше есента. Доста хора бяхме скептични спрямо Стоилов, но има доста голяма промяна в отбора. Вярно,че са изиграни само 3 мача от пролетния полусезон, да се надяваме,че ще задържат формата. При всяко положение, колкото повече отбори са замесени в борбата за титлата - толкова повече емоции ще има на стадиона и пред телевизорите. Може да ни е слабо първенството, но поне ще е интересно.
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 мар 2013 12:23

[/quote]Иво тонев щом ги разбира толкова да стане един синоптик.кво искаш да ти каже слабички сме монтана ще ни озорят няма да ревете много след мача.Наивник.Следващия мач срещу Черно море ще е последния на Илянчо ;)[/quote]
Ти явно или не вникваш какво искам да ти кажа или нямаш 1 грам в главата си. Шампиона е ясен и то не от сега. Все пак ако не вярваш сега, ще се убедиш в края на сезона след като Лудогорец запише още няколко "изненадващи" резултата като тия с Берое и Гоце Делчев, включително загуба на Герена.[/quote]
Ако има организация за титлата Тонев няма да се хвали пред медии и пред феновете поне до толкова му стига акъла.Монтана щеше да си паднат кат пичове с 3 на 0 и тва е.Точно щото няма организация и левски и лудогорец правят издънки толкова си могат.Мача срещу Черно Море затва няма да го спечелите.щото ще се играе ;) Записвай си
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 мар 2013 12:25

Май само аз знам класирането! :)
1. ЦСКА
2.Левски
3.Ботев
4.Лудогорец
5.Славия
6.Литекс

Купете си по един цифров декодер и си гледайте сеира в HD, класирането сейбията знае как да го нареди! :lol: Аз се спрях на Strong 8105. :)
Последна промяна от dreben23 на 18 мар 2013 12:27, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 12:26

veselinsk написа:Ботев е доста по-различен от това, което беше есента. Доста хора бяхме скептични спрямо Стоилов, но има доста голяма промяна в отбора. Вярно,че са изиграни само 3 мача от пролетния полусезон, да се надяваме,че ще задържат формата. При всяко положение, колкото повече отбори са замесени в борбата за титлата - толкова повече емоции ще има на стадиона и пред телевизорите. Може да ни е слабо първенството, но поне ще е интересно.

Ако си прочел добре мненията ми, щеше да видиш, че никъде не съм изхвърлял от борбата за титлата Ботев. Казах, че имате по-трудна програма от тази на ЦСКА, а вие се опитвате да го изкарате обратното.
Не можеш да си правиш изводи за състоянието на отбора ви след само 3 мача (имам предвид за някаква промяна от Стоилов). Според мен по-големите проблеми за вас ще дойдат в гостуванията на затворени отбори. Така есента загубихте немалко точки.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 мар 2013 12:27

mistreated написа:
Jorkorazporko написа:Ай стегнете се! Левски са шампион щото са си купили титлата още първия полусезон! Лудогорец са втори, защото такав е договорката! Литекс е трети, защото трябва да играе ЕКТ и да си продава децата! Ботев тая година ще го гризнат, но догодина ще бъдат компенсирани! ЦСКА ще вземе купата за да играе ЕКТ и да продава! Локо Пд ще са шести, Славия седми! Това първенство е пълен фарс! Миналата година един приятел ми разказа как ЦСКА ще загуби титлата от Лудогорец последния кръг, 2 часа след загубата от Черноморец в началото на Март, тая година не е по различна. Всичко става по сценарий!

Чудя се, като сте толкова сигурни, защо не залагате на тези неща? Изобщо, защо гледате БГ футбол? С какво би ми бил интересен даден шампионат, ако предварително знам кой ще бъде шампион? Ти миналата пролет беше ли наясно, че няма смисъл от всичките ни поредни победи, като така или иначе ще губим титлата накрая? Защо не го каза тогава?
Наистина ли вярвате, че Лудогорец нарочно загубиха точки оня ден срещу Пирин? Защото аз гледах мача и общо взето второто полувреме топката минаваше на няколко пъти на см от гредите, да не говорим за спасяванията на вратаря на гостите. Аз не мисля, че отбор, който не иска да спечели ще се напъва изобщо да вкарва голове.

Не им обесняваи на такива шматки на единия Иво Тонев лично му казал че са шампиони и сега лети :lol: иначе го е шубе да заложи апартамента
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 мар 2013 12:33

Допреди един кръг никой не вярваше, ся се юрнахте всички върху титлата. Четете ли си мненията бре колко "реципрочно" (Да живее Любо Пенев! :) ) звучат след няколко кръга? :) .. Има толкова много да се види! :lol:
Ще ви подскажа малко-отборът се нарича Славия, а треньорът Вили Вуцов -той ще реши как да се казва новия шампион... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 18 мар 2013 12:41

Според мен като нищо крайното класиране ще е следното:
1.Ботев Пловдив
2.Лудогорец
3.Литекс
4.Левски
5.ЦСКА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 12:43

dreben23 написа:Допреди един кръг никой не вярваше, ся се юрнахте всички върху титлата. Четете ли си мненията бре колко "реципрочно" (Да живее Любо Пенев! :) ) звучат след няколко кръга? :) .. Има толкова много да се види! :lol:
Ще ви подскажа малко-отборът се нарича Славия, а треньорът Вили Вуцов -той ще реши как да се казва новия шампион... :)

Нормално, допреди 1 кръг никой не очакваше зелени и сини да се издънят в такива домакинства.
Те и Разград допреди загубата на ЦСКА в дербито пролетта не вярваха, че могат да станат шампиони, даже наляво и надясно ни честитяваха титлата по форумите. Ама след дербито почнаха да точат лиги.
Във футбола и изобщо спорта е така. 2-3 лоши мача и започва яко да ти трепери долната устна. Миналата година Левски за 3 мача загуби титлата, а Лудогорец пак за 3 беше на път да го направи. Миналата пролет преди мача с Локо на Лаута никой не броше ЦСКА за жив, а впоследствие бяхме 8 точки пред втория.
Та кое ти се вижда ненормално в настроенията на феновете? Обрати са ставали, стават и ще стават занапред. Нормално е хората да се надяват.

Върни се в “Футбол - България”