Пловдивчанина написа: Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата и ДПС от мен:
http://vbox7.com/play:db4e161d&al=2&vid=508435
И това го казва човек по-черен от мангал с прякор Блеки
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Пловдивчанина написа: Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата и ДПС от мен:
efronche написа:Лидер по-уредени мачове би трябвало да е отборът от Подхуяне. Но странно защо го няма, а забравих Боко-тиквочо е министър председател.
sky1 написа:Пловдивчанина написа: Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата и ДПС от мен:
И това го казва човек по-черен от мангал с прякор Блеки
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа: Пак ли отричате всичко, продажници?
Pupper_ написа:wannabe написа: Пак ли отричате всичко, продажници?
Последно, финала в Бургас продаден ли е, или толкова си можете?
Фурнаджийски лопати, на половин цена. За контакти -> падналата трибуна в парк Лаута!
Viktor4o_Rs написа:Истината е, че всички отбори са в кюпаНяма тим, който да е напълно чист. Понеже виждам, че пак Славия е в устата на някои хора, ще си кажа моето виждане. Смятам че Дебелия вече се поспря да продава мачове, просто бяхме трагични през почти целия полусезон ... Единственият мач, който на мен ми изглеждаше съмнителен е второто полувреме на мача ни с Левски - при 1:1 на почивката, подновява се мача с наш център и ... веднага получаваме гол. След минута още един и мача се доиграваше. А първото се играеше доста здраво
![]()
Иначе винаги ще давам като пример за най-уредените мачове на Славия срещите със Спартак (Варна) преди 3 сезона и домакинските загуби с Локо (Пд) /1:3/ и Локо (Сф) /0:1/ в предишни сезони - първите ги спасихме от изпадане, вторите ги класирахме за Европа. Защо тия мачове не ги разследваха, не знам![]()
Без ни най-малко да се заяждам с феновете на ЦСКА, но не ви ли се струва странно три от контролите ви в Турция да завършат с резултат 3:3 ?Признавам, че нито съм следял, нито съм гледал мачовете, просто ми направи впечатление.
![]()
Впрочем странно беше и поведението на така дискутираните Пирин (Гоце Делчев), които при 3:0 за нас в контролата преди седмица напуснаха мача за един напълно резонен фал, отсъден в наша полза. Мистерии, мистерии![]()
![]()
Raoul_Duke написа:Пловдивчанина написа:Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата ...
Похвално е, че поздравяваш своите, но за тази цел си имате лпортала!
Така и така ни е тръгнало на честитки, та да ви кажа и аз едно "ЧЕСТИТО БАНЯ"
Морето е изхвърлило мъртва риба след това, но важното е, че ще се си дойдете по-чисти след къпането!
White Snake написа:Raoul_Duke написа:Пловдивчанина написа:Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата ...
Морето е изхвърлило мъртва риба след това, но важното е, че ще се си дойдете по-чисти след къпането!
Аго,да е жив и здрав Караибрахим,още много ваши мачове трябва да разследват.Като бяхте във В група си плащахте по 1000лв на гол и мачкахтеПосле мизата се вдигна и цирковете в Б група продължиха.В А група продължавате с циганските номера и скоро ще се прочуете.
Ето ти един султрас,който даже не се е къпал и the new ultimate Adibass colection //prikachi.com/images.php?images/1.jpg

[/offtopic]White Snake написа:Raoul_Duke написа:Пловдивчанина написа:Това е специален поЗдрав за отбора на малцинствата ...
Аго,да е жив и здрав Караибрахим,още много ваши мачове трябва да разследват.Като бяхте във В група си плащахте по 1000лв на гол и мачкахтеПосле мизата се вдигна и цирковете в Б група продължиха.В А група продължавате с циганските номера и скоро ще се прочуете.
Ето ти един султрас,който даже не се е къпал и the new ultimate Adibass colection http://prikachi.com/images.php?images/178/4989178w.jpg
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост