sandi74 написа:Митьо пейката е свършил за футбола всички го знаем,
Ами гледай малко футбол и после говори глупости(Уест Хям-Фулъм)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Avanti_Ragazzi написа:Бербатов си е страхливец и подлец!
Това което направи първо с националният отбор преди и сега! като избяга от него (все едно аз да предпочета професията си и шефа си, пред семейството ми).
Това което направи с Лече преди и сега с Фиорентина (като им върза тенекия)!
Начина по-който се изплю на феновете на Тотнъм (като им се вричаше в любов)!
Страха от провал в Юве!
Стоенето в Манчестър насила въпреки, че никой не го искаше там. И то само заради високата си заплата миналият сезон (осъзнавайки това много добре)!
Това говори много за човека Бербатов! Бербатов може да е голям футболист, но не е и никога няма да бъде голям човек!
И само не ми говорете, че съм бил левскар щото и в двата сезона когато той игра за ЦСКА, Левски стана шампион! Та той дори не вкара и един гол във вратата на Левски, а за капак на всичко и те отпаднаха от МТК!
Този човек е псуван много повече от феновете на ЦСКА, от колкото от тези на Левски! И чак на втората си година в Германия когато започна да загатва за потенциала си, част от феновете на ЦСКА започнаха да го приемат за свой въпреки, че преди това огромна част от тях го псуваха! Но и до ден днешен има фенове на ЦСКА които не могат да му простят и не го приемат за свой меко казано, например (Никото Александров)!![]()
![]()
BRF написа:sandi74 написа:Митьо пейката е свършил за футбола всички го знаем,
sandi74 написа:BRF написа:sandi74 написа:Митьо пейката е свършил за футбола всички го знаем,
Гледах го и какво?За нищо не става.Дано пейката на Фулъм е по-удобна от тази на Юнайтед.![]()
![]()
Бижутера написа:Много ми падна в очите Барбуков след тая т.нар. трансферна сага. То бива човек да мисли само в парите, ама това неговото е върха на сладоледа.
Но народът си го е казал - човек може да избяга от селото, но селото никога няма да избяга от него. Барби ще си е с примитивен благоевградски манталитет докато е жив...
Avanti_Ragazzi написа:Бербатов си е страхливец и подлец!
Това което направи първо с националният отбор преди и сега! като избяга от него (все едно аз да предпочета професията си и шефа си, пред семейството ми).
Това което направи с Лече преди и сега с Фиорентина (като им върза тенекия)!
Начина по-който се изплю на феновете на Тотнъм (като им се вричаше в любов)!
Страха от провал в Юве!
Стоенето в Манчестър насила въпреки, че никой не го искаше там. И то само заради високата си заплата миналият сезон (осъзнавайки това много добре)!
Това говори много за човека Бербатов! Бербатов може да е голям футболист, но не е и никога няма да бъде голям човек!
И само не ми говорете, че съм бил левскар щото и в двата сезона когато той игра за ЦСКА, Левски стана шампион! Та той дори не вкара и един гол във вратата на Левски, а за капак на всичко и те отпаднаха от МТК!
Този човек е псуван много повече от феновете на ЦСКА, от колкото от тези на Левски! И чак на втората си година в Германия когато започна да загатва за потенциала си, част от феновете на ЦСКА започнаха да го приемат за свой въпреки, че преди това огромна част от тях го псуваха! Но и до ден днешен има фенове на ЦСКА които не могат да му простят и не го приемат за свой меко казано, например (Никото Александров)!![]()
![]()
v.r.s. написа:W84me написа:Пак отказал на национала, ПЪЛЕН БОКЛУК ИЗЛЕЗЕ!
А ако се беше върнал нямаше ли отново да излезе пълен буоклук?
За повечето от вас той ще е боклук по принцип, каквото и да прави, защото в мантелитета ви е да мразите. Първо го плюхте, че не играел и по добре да не играе в Назионалният отбор, след това се отказа и започнахте да го плюете, че се е отказал. Заговори се, че може да се завърне и отново започнахте да го плюете, че се връщал, а като се разбра, че няма намерение да го направи, отново го плюете, че не се е върнал. Както каза този от Мадрид, повреден ни е чипа.
Xamy написа:А дали има връзка дългото забавяне да даде отговор на Любо Пенев за връщане в националния отбор и дългото изчакване на трансфер? Както и мнението сега на Лъчо Танев и новото отказване от национала?
Иначе Бербатов този път се изложи с тази пресконференция. Жените казват нещо и чакат да ги молят да се връщат. Това, че играе 10-12 години в ШЛ и сега няма да отиде там за да има място за друг българин си е тъпо. Иначе той си го каза - умишлено дигнали шум, че да могат да му издействат добър договор. Пък ако са го искали по три отбора от пет страни, дали толкова време щеше да се бави този трансфер?
Все пак аз ще се радвам на успехите му във Фулъм и му желая всичко най-добро в Лондон. Ама наистина не искам да бъде поредния футболист на ръководен пост.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта