"А" група остава без телевизионно излъчване
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- child in time
- Контакти:
Re: "А" група остава без телевизионно излъчване
Не ми пука кой ще ги дава аз ще съм на стадиона! Само Локо!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Локомотивец
- Контакти:
Супер! Всички на стадиона!
Стига с тези приказки че всички ще са на стадиона не всички живеем в София Пловдив Варна и Бургас които цял живот са имали отбори в А група.Хората от другите окръжни градове какво да правят а ,да гледат Хебър,Хасково,Тунджа,Велбъдж,Марек,Добруджа във селските В групи ли,не мерси предпочитам мачове от А група по телевизора отколкото да си губя времето на махленските от В група.
- child in time
- Контакти:
CHE написа:Стига с тези приказки че всички ще са на стадиона не всички живеем в София Пловдив Варна и Бургас които цял живот са имали отбори в А група.Хората от другите окръжни градове какво да правят а ,да гледат Хебър,Хасково,Тунджа,Велбъдж,Марек,Добруджа във селските В групи ли,не мерси предпочитам мачове от А група по телевизора отколкото да си губя времето на махленските от В група.
Аз казвам къде аз ще съм! Да те питам когато преди не много години държавната ТВ показваше по един мач на кръг хората какво правиха? Всеки намира начин да подкрепи любимия отбор по някакъв начин! Във века на информацията всеки може да научи как се движи любимия отбор! А и честно казано освен 2- 3 отбора мачове на другите рядко можеш да видиш по ТВ! Видима - Левски мале какъв невероятен интерес от ТВ аудиторията! Стига смешки!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Bartolomej
- Контакти:
Не ми пука кой ще ги дава . Ще съм на стадиона , а кат не съм има радио
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Bartolomej написа:Не ми пука кой ще ги дава . Ще съм на стадиона , а кат не съм има радио
Друго си е да го гледаш по тв,нали ?

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Bartolomej
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Bartolomej написа:Не ми пука кой ще ги дава . Ще съм на стадиона , а кат не съм има радио
еми Станли , така е , ма друго си е да си на стадиона .. ти плюят семки у врата , да викаш и псуаш, да пееш , ревеш , трошиш от кеф или от яд нещо , да испитаеш емоцията тама на стадиона е друго .. в къщи кат амеба са расплуиш на стола и чакаш нещо да се случи .. аба шибана работа
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Bartolomej написа:Stanislav_Ivanov написа:Bartolomej написа:Не ми пука кой ще ги дава . Ще съм на стадиона , а кат не съм има радио
еми Станли , така е , ма друго си е да си на стадиона .. ти плюят семки у врата , да викаш и псуаш, да пееш , ревеш , трошиш от кеф или от яд нещо , да испитаеш емоцията тама на стадиона е друго .. в къщи кат амеба са расплуиш на стола и чакаш нещо да се случи .. аба шибана работа
Е шибана ама като няма как да ходя лично аз на мачове,ще ми е много тъпо цял сезон да не гледам любимия отбор.

- Bartolomej
- Контакти:
Eм дообре е за феновете от цялата страна , ма трябва секи клуб да преговаря самостоятелно с тиливизия
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Bartolomej написа:Eм дообре е за феновете от цялата страна , ма трябва секи клуб да преговаря самостоятелно с тиливизия
Аз не мога да си представя примерно Левски,с толкова много фенове,да не се предава по телевизията.
Върни се в “Футбол - България”