Кои отбори ще изпаднат този сезон и кои ще влязат в елита ни
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- LordVOODOO
Re: Кои отбори ще изпаднат този сезон и кои ще влязат в елита ни
Форевърчо, кротни се вече, няма смисъл да продължаваш тази дискусия. И не говори за уважение м/у форумистите, докато ти самият не показваш такова, докато пишеш с главни букви. Вече ти казах, че писането на CAPS се счита за викане и неуважение.
Как очакваш да те уважават, след като ти не уважаваш? Нали си чувал приказката: "Каквото почукало, такова се обадило"? 

- LordVOODOO
ПРАВИЛА НА ФОРУМА!
1. Комуникация във форума се подържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
4. Писането с големи букви в темите или заглавията им се приема като викане във форума и се третира като такова, когато е неуместно., Т.е. при преценка на модератора, това също ще бъде санкционирано. Нежелателно е прекаляването с употрeбата на цветните шрифтове.

- slavia_forever
- Контакти:
LordVOODOO написа:Форевърчо, кротни се вече, няма смисъл да продължаваш тази дискусия. И не говори за уважение м/у форумистите, докато ти самият не показваш такова, докато пишеш с главни букви. Вече ти казах, че писането на CAPS се счита за викане и неуважение.Как очакваш да те уважават, след като ти не уважаваш? Нали си чувал приказката: "Каквото почукало, такова се обадило"?
Мисля, че се държах уважително, спрямо персоната ти! Правилникът е пред мен, ти също си копирал, отрязъци от него! големите букви, се третират като викане и се санкционират, съобразно контекста на изписаното, като се санкционира, по усмотрение на модераторите! Смятам, че големите ми букви, са част от определен текст, като в случая са оправдани.
П.П. Ако си ме набелязъл и наистина, въпреки уважителното ми към теб отношение, искаш конфронтация с мен, можеш да го изразиш и по-директно, щом имаш нужда от свади и конфликти! Аз от сега ти заявявам, че не желая да се занимавам с теб, докато се подлагаш, на определени контингенти, по най-жалък за мен начин, даже след като ти обясних, как стоят нещата, най цивилизовано! Надявам се, че не четеш правилника, както когато съпоставяш Барса и Реал, а именно, както Дяволът чете Евангелието. А и извън темата, най-малкото, всяко сравнение на успехите на Барса и Реал изглежда, иначе толкова комично, колкото и безпредметно!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- LordVOODOO
Не съм те набелязъл за нищо и не съм казал, че се държиш с мен неуважително. Да видя да казвам подобно нещо? Исках да спра безсмисленият ви спор и да те накарам малко да смекчиш тона към фена на Марица. Повярвай ми търсех ли конфликт с теб, щеше да знаеш. Когато имам да казвам нещо на някого, аз му го казвам в очите.
А колкото до спора Барса - Реал. Няма сми да спорят двама пристрастни фена. Всеки ще си държи на неговият отбор, а от ровене в статистиката ти ще загубиш, защото има прекалено много факти, които хвърлят яка сянка над успехите на Реал. Ако си мислиш, че съм ти казал всичко по въпроса, много се лъжеш.
А колкото до спора Барса - Реал. Няма сми да спорят двама пристрастни фена. Всеки ще си държи на неговият отбор, а от ровене в статистиката ти ще загубиш, защото има прекалено много факти, които хвърлят яка сянка над успехите на Реал. Ако си мислиш, че съм ти казал всичко по въпроса, много се лъжеш.

В момента спорите за безмислени работи .пуснал съм тема ако ще спорите. спорете по нея. 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Изпадат Петрич,Сандански и Кюстендил.
Влизат Монтана ,Стара Загора и.... е тука вече е голямата загадка,защото май никой не му се иска да влиза...
Влизат Монтана ,Стара Загора и.... е тука вече е голямата загадка,защото май никой не му се иска да влиза...
Ботев, Беласица и Спартак Варна ще изпаднат. Влизат Монтана, Берое и Пирин.
- slavia_forever
- Контакти:
hypodil написа:Ботев, Беласица и Спартак Варна ще изпаднат. Влизат Монтана, Берое и Пирин.
За Спартак, не бъди толкова сигурен...
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Върни се в “Футбол - България”