Отива ли завинаги в историята явлението „Нефтохимик”

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
green&white
Контакти:

Re: Отива ли завинаги в историята явлението „Нефтохимик”

Мнениеот green&white » 29 май 2012 22:10

Blue1914 написа:"Отива ли завинаги в историята явлението „Нефтохимик”?"

То отговорът се съдържа във въпроса! :mrgreen: Не отбор, ами явление-нещо неестествено, еднократно, в най-добрия случай периодично. Както явленията Литекс и Лудогорец.
Малко по-нагледно: били сте тиква (всъщност отборът е бил, защото по това време 99% от вас все още не са съществували като фенове на Нефтохимик), орисникът Порточанов го е превърнал в каляска за известно време, сега пак е най-обикновена тиква- каквато се е родил и е най-нормално да бъде без наличие на някаква голяма сила. ;) Никой не си задава въпроса дали фирменият отбор на орисникът Гриша Ганчев ще продължи да съществува като каляска, въпреки че като обща ранглиста ловчанлии ви мачкат дори на ниво Б група. ;) Никой не си задава подобни въпроси и за тиквата-каляска на Домувчиев. И вие сте на същото дередже- отговорът се съдържа в самия въпрос- явление.

Очевидно това явление е привлякло една немалка част от футболните запалянковци в града, което не говори добре за фенската култура на бургазлии... Но все пак бащите на феновете на Нафтата са били от Черноморец, живот е здраве и децата им ще бъдат такива... Тъжната съдба на едно явление...

Отбора на милицята да не коментира отбора на Бургас. Да знаеш вие сте един от отборите който вреди на българския футбол.
Любовта на хората прави един отбор голям !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 май 2012 01:30

Стига вече с тия глупости за еднодневки и тем подобни...Когато са били създадени ЦСКА и Левски,да не би още първите 3 год. да са станали грандове,хегемони,страшилища ? Един отбор се гради с времето,без значение дали е основан през 1874 год. или 2012...ПСЖ са създадени през 1970 год. сигурно в цяла Франция се е говорило за тях,както при нас се говори за Нефтохимик,Литекс и Лудогорец,обаче 40 год. по-късно ПСЖ се смята за един от най-титулуваните и обичани клубове в цяла Франция,така че нека времето да осъди,кой отбор еднодневка и кой не...

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 30 май 2012 02:10

Bourgas написа:
B3ATS написа:Как може да издържат отбор с шепа фенчета , а този с хиляди , да го затриват ? :shock: Мразя нафтата , но все пак Бургас е "зелен" и само заради многобройните си феновете , заслужава да съществува.

Ти първо кажи за кой отбор си, Олимпик ли, кой? От къде пък се извъди толкова компетентен за футбола в Бургас. Че ти уби рибата направо. Смятам повече да не те отразявам, достатъчно си наказан.
За грийнендуайт мога да кажа едно, когато тези 12 ходеха на стадиона, за да гледат Черноморец, имаше 5, които по това време гледаха Нефтохимик. Много е лесно да не ми четете и да не ми отговаряте на поуста.
На пламенски ще кажа това, за мачовете визирах момента, когато не ви харесваше собственика, не ви харесваше класирането (нали бяхте фанатични милиони фенове), това всичко в "А" група. Ходехте 50 човека + мен. 51! А само до преди 2 години пълнехте голяма част от стадиона. Сещам се на един мач със Спартак Варна, 5 или 6 на 0 за Нефтохимик... 23 човека имаше. Какво да ти кажа? Чувах какво мислят футболистите, а не бяхте на последните места. Къде са били феновете, аз не мога да ти кажа, а и където и да са, не мисля, че нещо би се променило. Не мислиш ли? Така като гледам вие нищо не променяте, като се сметне, че и кмета ви е фен, че и голям авер на Филипов. И устното обещание ако се намерят пари да играете в Акациите. Колко ли хора щяхте да ходите там!? Вашите фенове, които пак казвам, са масата малки, идват на стадиона за бой, агресия и подобни неща. Аз ги виждам... Че и на всичкото отогоре имам повече гледани мачове, домакински + гостувания от повечето фенове в момента на Нефтохимик. Също като Ел Греко не искам закриване на клуба, заради самия клуб, дразни ме отношението на масата фенове. Малко са свестнитеи това е жалко. И тази приказка с "медали, участия, европейски мачове, купи", с това многобройно изреждане ще си помисли страничен човек, че не говорим за бургаски отбор. Не се изсилвай :roll: И не се съмнявай в това за засадите, боя и тем подобни. Аз до сега не съм чул за един набит шейх, но за бая гърбени, тарашени и бити акули съм чувал. И то доста от тях са малки. Идват на стадиона и ги естрах да си носят фланелките. Като дойдат при големите и тогава си махат горнищата. Кому е нужно това? Опитвате се да направите Бургас Пловдив или СОфия ли? Еми, да ти кажа аз на теб, няма да стане. Агресията ми идва в повече и не ти прави чест да си извърташ думичките. Още повече, че си навътре в нещата, форума ви, фен клуба и ръководството. За Атлетик... Хубав отговор. Но аз питам, защо Атлетик не играе, а Вихър Айтос играе? За наема съм склонен да вярвам на няколко мои, мога да ги нарека приятели от този форум, които си пият кафето с вашия собственик и които са доста навътре в бизнеса на града. Не мисля, че става въпрос за 500 000, колкото и да ти се иска да обвиниш Черноморец и в това.
Не знам какви факти би ми изкарал, които аз не знам. Лошото е, че футболистите на двата отбора си пият пиенето заедно, а фенчетата се надуват. Лошото е, че Херо е болен, а децата го псуват в очите му. Той поне за това няма да излъже. Лошото е, че искате да насадите агресия в хората, радвам се, че не се поддават нашите. Лошото е, че никога няма да си признаете като сгрешите и винаги ще са ви виновни шарана, феновете на шарана, черната дупка, само не и някой друг. Лошото е, че хората, които повече ви желаят доброто от Бургас ги плюете, а ботевистите ги възвеличавате, а те ви вземат на подвив навсякъде. Много лоши неща има, сигурен съм, че хора като теб могат да ги променят. Нищо лично, не обичам просто празните приказки и да не се казва цялата истина до край.

Както ти казах и преди , възроденият Черноморец има фенове , само заради раздаваните безплатни сандвичи по трибуните ;) Вече около година спряхте тази услуга и се усеща отлив на фенска маса от стадиона. Този сезон бихте ЦСКА и имахте шанс за Лига Европа , но догодина вече интереса към отбора ще се загуби и ще останат половината от тези 1000 фена , които имате. Пък и вие сте еднодневка , като Литекс и Лудогорец.. Утре Събев като ви зареже и край ... Общината , тогава ще е свободна и ще започне да финансира истинският отбор в града.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 30 май 2012 08:21

El greco написа:Типично в стил мазу ,ти пламенски бълваш дезинформация за разговорите относно наема на Лазур ....Да кажем , че имам доста приближени хора от около кръга на бившите ви собственици .... Знаеш ли ,колко отдавна искат да се откажат от отбора ви ... и само си търсиха повод .
Колко са били заинтересовани от съдбата му можеш сам да разчетеш фактите :
- По време на мача ви в Брестник с Ботев , вашите собственици предпочетоха да отидат на турнира по борба в Стара Загора .... странно решение нали ?
И стига с тези фалшиви дитирамби за извадените от шкафа с нафталин шалове , чак ми се просълзиха очите ....
Абсолютно преиначаване на факти и събития ,Гьобелс - ряпа да яде !

Искам да ми кажеш, тази снимка то кой мач е и кои са хората в кадър тук http://neftochimic.eu/e107_plugins/sgal ... %B8%D0%BA/

Вижда се кой преиначава фактите....
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 30 май 2012 09:50

Ами явно вашите хора имат таланта да се клонират ..... Току виж белким клонирали и кинтити та да се стане вашата работа .....
Виж , прекалено много време отделих на нещо , което не обичам и ми е адски неприятно .
Хайде със здраве , а снимковия материал ,нали знаеш ,че може да се манипулира ....защото аз знам какво съм видял и вярвам на очите си ! А на мазути не вярвам . Лъжата и мегаломанията са част от фенското ви възпитание . Така ви научи Портачанов !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 май 2012 10:17

Както ти казах и преди , възроденият Черноморец има фенове , само заради раздаваните безплатни сандвичи по трибуните Вече около година спряхте тази услуга и се усеща отлив на фенска маса от стадиона. Този сезон бихте ЦСКА и имахте шанс за Лига Европа , но догодина вече интереса към отбора ще се загуби и ще останат половината от тези 1000 фена , които имате. Пък и вие сте еднодневка , като Литекс и Лудогорец.. Утре Събев като ви зареже и край ... Общината , тогава ще е свободна и ще започне да финансира истинският отбор в града.

Колега. Говориш на аба, халос или, както искаш... Абе за да съм по-разбран - говориш с гъза си.
1.Аз не съм изтървал мач на Черноморец, но безплатен сандвич или кебапче не съм ял или може би не съм си го потърсил, но както и да е...
2.Ти въобще гледал ли си тази година мач на Черноморец в Бургас ?
3.Ние не бихме само ЦСКА тази година. Бихме и вас, а в Бургас трябваше да ви вкараме 4 гола за да ни признаят поне 2.
4.Не са сериозни коментарите ти и леко наподобяват идеята на оная жаба, която се наредила сред конете да я подковат.
5. Гледай си вашия отбор и не бери грижа за нещата в Бургас, че ми се чини бързо си забравил мястото, където акаха гладните.
6. Общината винаги е била свободна да финансира, който и да е отбор в града, но пък винаги си е обичала отбора създаден 50 години преди другия и така си я кара... въпреки твоите виждания за истински отбор. :roll: Другата година точно теб ще те питат кой да финансират. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 30 май 2012 11:02

El greco написа:Ами явно вашите хора имат таланта да се клонират ..... Току виж белким клонирали и кинтити та да се стане вашата работа .....
Виж , прекалено много време отделих на нещо , което не обичам и ми е адски неприятно .
Хайде със здраве , а снимковия материал ,нали знаеш ,че може да се манипулира ....защото аз знам какво съм видял и вярвам на очите си ! А на мазути не вярвам . Лъжата и мегаломанията са част от фенското ви възпитание . Така ви научи Портачанов !

Лек ти наистина си сляп значи.......
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 30 май 2012 14:36

[offtopic]Просто се заяждам :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 май 2012 15:40

B3ATS написа:[offtopic]Просто се заяждам :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Така съм по-съгласен...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 май 2012 20:24

Devian написа:Защо толкова им се обеснявате,тяхното закриване започна от този,който ги създаде.Гледам някои го срявняват с Литекс,ама просто сравнение няма как да има,едно че Осъм Ловеч го е имало доста от преди Нефтохимик,второ парите,които се източваха от държавата се инвестираха в успехи,които няма кой да ги отнеме на Литекс или да ги изтрие от историята,докато в Нефтохимик парите се инвестираха в стадион,за да може да се усвояват по-добре от мустака,а в крайна сметка се оказа,че стадиона даже не е и собственост на клуба.Отделно не мога да разбера,защо до сега не чух,че мазния червендалест селянин от Правец Златев е виновен за състояните на отбора,защото той размени стадиона и въобще не пожела да припознае футболния отбор на Нефтохимик като заводски,за разлика от всички останали спортове :evil: Още тогава бъдещето на отбора беше поставено на карта и за пореден път ще повторя,много бързо забравихте как мустака кършеше ръце,че трябва да довършите сезона на стадиона в Каблешково и след това не се знае какво ще стане с отбора,но в крайна сметка Събев си е виновен,че още тогава седна да се занимава с вас и след това да го плюете,вместо това,което ви се случва да беше станало тогава и вие самите отдавна да се сте забравили,че такъв отбор е съществувал.Отделно напълно подкрепям Ел Греко в крайната му преценка,даже съм на мнение,че феновете на Черноморец прекалено дълго бяха и продължават да са доста толерантни спрямо менталните инвалиди подкрепящи отбора на Нефтохимик и отдавна трябваше да са ги вкарали в правия път :twisted: :twisted:

До момента някак се издържах да чета глупости , ама ми идва в повече малко . Отборчето с президент подвиския селянин , може и да носи името Черноморец ( макар , че след някои мачове , особено предпоследния от сезона съм на мнение , че откровено петни името ) но НИКОГА няма да стане ЧЕРНОМОРЕЦ . Или си забравил , или просто не ти изнася да си спомниш че през лятото на 2005-а година споменатия от теб "мустак" създаде ТОЗИ Черноморец ... който след това беше облагороден с Айтоска семенна течност ( за да се издигне по-бързо във футболната йерархия ) . Също така удобно забравяш , че Събев , Порточанов и Йоан ликвидираха истинския ЧЕРНОМОРЕЦ , за да направят място на уродчето си . Което след това беше използвано от Събев за източване на ПЕТРОЛ . И понеже по-горе се задаваха въпроси - питайте Събев колко спечели от НЕУЧАСТИЕТО на отбора му в ЕТ . Или дали пък Херо умишлено не нахлу на терена срещу Лудогорец , за да не се свързва името му с последните 2 мача на отбора . И понеже сте се отдали на крайни оценки , ето и моята - не съм фен нито на Нефтохимик , нито на Черноморец 919 ... затова съвсем искрено пожелавам КАКВТОТО НА ЕДИНИЯ ОТБОР , ТАКОВА И НА ДРУГИЯ .

Върни се в “Футбол - България”