Bourgas написа:B3ATS написа:Как може да издържат отбор с шепа фенчета , а този с хиляди , да го затриват ?  

Мразя нафтата , но все пак Бургас е "зелен" и само заради многобройните си феновете , заслужава да съществува.

Ти първо кажи за кой отбор си, Олимпик ли, кой? От къде пък се извъди толкова компетентен за футбола в Бургас. Че ти уби рибата направо. Смятам повече да не те отразявам, достатъчно си наказан.
За грийнендуайт мога да кажа едно, когато тези 12 ходеха на стадиона, за да гледат Черноморец, имаше 5, които по това време гледаха Нефтохимик. Много е лесно да не ми четете и да не ми отговаряте на поуста.
На пламенски ще кажа това, за мачовете визирах момента, когато не ви харесваше собственика, не ви харесваше класирането (нали бяхте фанатични милиони фенове), това всичко в "А" група. Ходехте 50 човека + мен. 51! А само до преди 2 години пълнехте голяма част от стадиона. Сещам се на един мач със Спартак Варна, 5 или 6 на 0 за Нефтохимик... 23 човека имаше. Какво да ти кажа? Чувах какво мислят футболистите, а не бяхте на последните места. Къде са били феновете, аз не мога да ти кажа, а и където и да са, не мисля, че нещо би се променило. Не мислиш ли? Така като гледам вие нищо не променяте, като се сметне, че и кмета ви е фен, че и голям авер на Филипов. И устното обещание ако се намерят пари да играете в Акациите. Колко ли хора щяхте да ходите там!? Вашите фенове, които пак казвам, са масата малки, идват на стадиона за бой, агресия и подобни неща. Аз ги виждам... Че и на всичкото отогоре имам повече гледани мачове, домакински + гостувания от повечето фенове в момента на Нефтохимик. Също като Ел Греко не искам закриване на клуба, заради самия клуб, дразни ме отношението на масата фенове. Малко са свестнитеи това е жалко. И тази приказка с "медали, участия, европейски мачове, купи", с това многобройно изреждане ще си помисли страничен човек, че не говорим за бургаски отбор. Не се изсилвай 

И не се съмнявай в това за засадите, боя и тем подобни. Аз до сега не съм чул за един набит шейх, но за бая гърбени, тарашени и бити акули съм чувал. И то доста от тях са малки. Идват на стадиона и ги естрах да си носят фланелките. Като дойдат при големите и тогава си махат горнищата. Кому е нужно това? Опитвате се да направите Бургас Пловдив или СОфия ли? Еми, да ти кажа аз на теб, няма да стане. Агресията ми идва в повече и не ти прави чест да си извърташ думичките. Още повече, че си навътре в нещата, форума ви, фен клуба и ръководството. За Атлетик... Хубав отговор. Но аз питам, защо Атлетик не играе, а Вихър Айтос играе? За наема съм склонен да вярвам на няколко мои, мога да ги нарека приятели от този форум, които си пият кафето с вашия собственик и които са доста навътре в бизнеса на града. Не мисля, че става въпрос за 500 000, колкото и да ти се иска да обвиниш Черноморец и в това. 
Не знам какви факти би ми изкарал, които аз не знам. Лошото е, че футболистите на двата отбора си пият пиенето заедно, а фенчетата се надуват. Лошото е, че Херо е болен, а децата го псуват в очите му. Той поне за това няма да излъже. Лошото е, че искате да насадите агресия в хората, радвам се, че не се поддават нашите. Лошото е, че никога няма да си признаете като сгрешите и винаги ще са ви виновни шарана, феновете на шарана, черната дупка, само не и някой друг. Лошото е, че хората, които повече ви желаят доброто от Бургас ги плюете, а ботевистите ги възвеличавате, а те ви вземат на подвив навсякъде. Много лоши неща има, сигурен съм, че хора като теб могат да ги променят. Нищо лично, не обичам просто празните приказки и да не се казва цялата истина до край.