Кашчей написа:russia написа:Стойчо Младенов в "Пред банята": "Уважавам Левски на Гунди и Вуцов, сегашният Левски няма култура и възпитание!"
Аз Гунди нямах шанс да го гледам, за съжаление, тъй като съм се родил няколко месеца след смъртта му, но се придържам към мнението на Стойчо и дори бих прибавил имената на Барзов, М.Вълчев, Р.Гочев и други на чийто футбол в дербитата с ЦСКА съм се възхищавал в средата на 80-те години. Докато сегашното отношение се насажда главно от собственика, а доскоро и от спортно-техн.директор, което естествено рефлектира върху поведението на футболисти и фенове. Е, няма как да изискваш от публиката по време на мач да се държи по европейски цивилизовано, докато ти в същото време сипеш ругатни във всички посоки за да изтъкнеш съмнително ниво на интелигентност и остроумие! Към Иво Тонев и Николай Костов нямам забележки, тъй като си личи че са друга порода хора, т.е. не са закърмени със "синята идея", която един Господ знае каква е! В тоя ред на мисли, когато започнат след мач треньорите да показват уважение ръкостискайки се, а президентите ограничат медийните си изяви до абсолютен минимум и се заемат единствено с управленчески решения и финансиране, то тогава ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем в правилна посока! Поне откъм отношение едни към други!
Стойчо да говори за култура и възпитание?!?
Отделно е това, че той не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов, нито с Меци или със Соколето.Не е играл и с Жеков и Денев, с Цецо Атанасов и Димата Якимов.
Стойчо е боклук, като човек.Дано не е боклук, като треньор!
Да говори за уважение човек,който прекарва цялото си свободно в плюене по ЦСКА е меко казано несериозно.Би ли споделил от къде познаваш Стойчо,та даваш толкова категорични оценки що за човек е?Или щом е от ЦСКА е боклук!Не усещаш ли,че си се превърнал във форумен шут!