Що е то уважение и има ли почва у нас?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Що е то уважение и има ли почва у нас?

Мнениеот Old_death » 13 мар 2012 19:40

Кашчей написа:
russia написа:Стойчо Младенов в "Пред банята": "Уважавам Левски на Гунди и Вуцов, сегашният Левски няма култура и възпитание!"

Аз Гунди нямах шанс да го гледам, за съжаление, тъй като съм се родил няколко месеца след смъртта му, но се придържам към мнението на Стойчо и дори бих прибавил имената на Барзов, М.Вълчев, Р.Гочев и други на чийто футбол в дербитата с ЦСКА съм се възхищавал в средата на 80-те години. Докато сегашното отношение се насажда главно от собственика, а доскоро и от спортно-техн.директор, което естествено рефлектира върху поведението на футболисти и фенове. Е, няма как да изискваш от публиката по време на мач да се държи по европейски цивилизовано, докато ти в същото време сипеш ругатни във всички посоки за да изтъкнеш съмнително ниво на интелигентност и остроумие! Към Иво Тонев и Николай Костов нямам забележки, тъй като си личи че са друга порода хора, т.е. не са закърмени със "синята идея", която един Господ знае каква е! В тоя ред на мисли, когато започнат след мач треньорите да показват уважение ръкостискайки се, а президентите ограничат медийните си изяви до абсолютен минимум и се заемат единствено с управленчески решения и финансиране, то тогава ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем в правилна посока! Поне откъм отношение едни към други!

Стойчо да говори за култура и възпитание?!?
Отделно е това, че той не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов, нито с Меци или със Соколето.Не е играл и с Жеков и Денев, с Цецо Атанасов и Димата Якимов.
Стойчо е боклук, като човек.Дано не е боклук, като треньор!

Да говори за уважение човек,който прекарва цялото си свободно в плюене по ЦСКА е меко казано несериозно.Би ли споделил от къде познаваш Стойчо,та даваш толкова категорични оценки що за човек е?Или щом е от ЦСКА е боклук!Не усещаш ли,че си се превърнал във форумен шут!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 мар 2012 19:48

от di4o на 13 Мар 2012 09:24

Момчета , престанете с глупостите !
С.Младенов е легендарен български футболист! Това за "говеждия стадион" - предполагам е съжалявал после, просто журналистите почти му го измъкнаха от устата. Мисля някой се беше заял с него заради Галатасарай. Все търсят интригата по оста Левски- ЦСКА . След като е станал треньор на ЦСКА , нищо лошо не е казал . Каза само истини !
Левски има медийна подкрепа- в лицето на доста медии (пример - Томето ). Има подкрепа от властта . Факт ! Казал бил ,че с Левски по времето на Грозни няма да излиза от Шампионска лига. Това е предположение и не мога да разбера какво толкова ви обиди?
И какво излиза - нищо лошо не е казал, но левскарите винаги чувате това, което искате да чуете.

Истината е ,че сините ги е страх от Стойчо ! И от страх могат да те ухапят като страхливо куче.
Стойчо няма да се предаде ! Повярвайте ми !

Никой не каза какво предизвика думите на Стойчо за говеждия стадион.Човека си изказа в прав текст възмущението му от надписите на тениските по време на награждаването им,но тия работи се подминават.Евала му правя,че си казва всичко в очите!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 13 мар 2012 21:59

Old_death написа:
от di4o на 13 Мар 2012 09:24

Момчета , престанете с глупостите !
С.Младенов е легендарен български футболист! Това за "говеждия стадион" - предполагам е съжалявал после, просто журналистите почти му го измъкнаха от устата. Мисля някой се беше заял с него заради Галатасарай. Все търсят интригата по оста Левски- ЦСКА . След като е станал треньор на ЦСКА , нищо лошо не е казал . Каза само истини !
Левски има медийна подкрепа- в лицето на доста медии (пример - Томето ). Има подкрепа от властта . Факт ! Казал бил ,че с Левски по времето на Грозни няма да излиза от Шампионска лига. Това е предположение и не мога да разбера какво толкова ви обиди?
И какво излиза - нищо лошо не е казал, но левскарите винаги чувате това, което искате да чуете.

Истината е ,че сините ги е страх от Стойчо ! И от страх могат да те ухапят като страхливо куче.
Стойчо няма да се предаде ! Повярвайте ми !

Никой не каза какво предизвика думите на Стойчо за говеждия стадион.Човека си изказа в прав текст възмущението му от надписите на тениските по време на награждаването им,но тия работи се подминават.Евала му правя,че си казва всичко в очите!

Има различни начини да си кажеш истината в очите. Лично аз не смятам, че Стойчо Младенов намира най-подходящия. За някои неща съм съгласен с него, но това не означава, че начина по който ги казва не го прави и него простак. А относно фланелките с надписа "Аз мразя ЦСКА" - пълна простотия, но няма право да го използва като предтекст и оправдание за поведението си, най-малкото защото по същото време беше национален селекционер. Националния отбор е на всички Българи, а не на Левски и ЦСКА! Не може като национален треньор да изразява клубните си пристрастия и то публично, независимо че, е бил провокиран от някой (няколко) глупака.
Като цяло много сме далече от уважението всички (повечето) в БГ футбола.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 мар 2012 09:24

bai hoi написа:Защо ли Стойчо споменава футболисти на Левски играли много преди него,защо не каже говори за неговите съвременници, тези срещу ,които е играл,все пак за тях спомените му трябва да са по свежи от тези за Гунди и Вуцов.
Може би не иска да си спомня отбора на Васил Методиев-Шпайдела,с Боби Михайлов,Ники Илиев,Наско Сираков,Божидар Искренов,Мишо Вълчев,Емо Велев,Петър Курдов,Емо Спасов,Пламен Николов и др.,е да разбираемо е този отбор биеше ЦСКА на Стойчо като тъпан където го хване.
Стойчо уважаваш ли тези ,които те биха на терена седем пъти подред ?

Кой точно отбор на Шпайдела ?,оня дето след четирите поредни титли на ЦСКА '80'81'82'83 взе купите и се изкараха пак най-големите ли,или който на следващият шампионат яде бой и в резултата и буквално във финала за купата '85 :lol: .Аз съм ги гледал ,мен не можеш да заблудиш :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 14 мар 2012 21:24

donDiego написа:
bai hoi написа:Защо ли Стойчо споменава футболисти на Левски играли много преди него,защо не каже говори за неговите съвременници, тези срещу ,които е играл,все пак за тях спомените му трябва да са по свежи от тези за Гунди и Вуцов.
Може би не иска да си спомня отбора на Васил Методиев-Шпайдела,с Боби Михайлов,Ники Илиев,Наско Сираков,Божидар Искренов,Мишо Вълчев,Емо Велев,Петър Курдов,Емо Спасов,Пламен Николов и др.,е да разбираемо е този отбор биеше ЦСКА на Стойчо като тъпан където го хване.
Стойчо уважаваш ли тези ,които те биха на терена седем пъти подред ?

Кой точно отбор на Шпайдела ?,оня дето след четирите поредни титли на ЦСКА '80'81'82'83 взе купите и се изкараха пак най-големите ли,или който на следващият шампионат яде бой и в резултата и буквално във финала за купата '85 :lol: .Аз съм ги гледал ,мен не можеш да заблудиш :!:

Не знам какво си гледал и какво знаеш,но тези фантасмагории ги разправяй на децата пред блока.
Шпайдела става треньор на Левски през есента на 1983 г има 6 поредни победи срещу ЦСКА и една загуба на прословутия финал за купа НРБ през 1985,
за два сезона от шест възможни купи печели четири.
Ако искаш мога да ти разкажа и за самия финал ,тъй като за разлика от теб съм го гледал на стадиона-ЦСКА победи благодарения на нередовния гол на Георги Славков/поведе си топката с ръка/,съдейки по това кои футболисти бяха наказани след мача,може да ти стане ясно че боя в съблекалнята са го изяли армейците/може да разпиташ по-старите запалянковци кой е строшил купата и в чия глава/
Нямам нищо против да приказваш глупости ,но не подменяй футболната история.

Върни се в “Футбол - България”