DrAvalanche написа:Има един стар виц, че в ада около казаните на всички освен на българите имало дяволи с тризъбци, които ръгали обратно опитващите се да излязат. Край казана на българите нямало нужда да пазят, понеже щом някой направел опит да излезе, другите го дърпали обратно.
Не знам дали е по темата, но като гледам споровете и се сетих за него.
Ти наистина ли не разбираш защо е този спор?
На мен ми е безкрайно ясно, че президентите на софийските клубове се опитват да откъснат парченце баница, както биха го направили и много други, ако имаха тази възможност.Тъпото е цялостното поведение на Мухобойко, който за пореден път показва, че не може да е премиер на България.В Самоков държавата ли построи спортната зала?В Банско тя ли направи ски пистите такива, че да могат да приемат кръг от СК?В Русе държавата ли строи спортната зала?В София обаче и спортната зала я строи държавата, и стадионите трябва да ги оправи държавата.И защото в София се строи метро (което също трябва да е общинска грижа, а не държавна) нямаше коледни добавки за пенсионерите от цялата страна.Все едно, че баба Гюргя от Трън ще хукне да се вози на метрото в София, но и тя трябва да даде своята лепта за него.Всичко се съсредоточава в София-и рали Албена взехте, защото се било изчерпало там.... как па се не изчерпа рали Монте Карло

Сега и Националният по волейбол ще изтеглите в София, Националите по футбол само там играят, сакън да не им стане нещо, ако са в друг град.Защо е тази лакомия да имате всичко, а за другите-да духат таратора!Как само вашите стадиони са държавни, а всички останали са общински?То лесно става прехвърлянето и стадион Хр. Ботев в Пловдив е жив пример за това.
Правителството да гледа да оправи икономиката на страната, че да има кой да пътува по тези чудни магистрали, дето ги е проектирало и строи, да има кой да ходи по тези красиви стадиони, които ще построи (ремонтира).Пък нека в парламента приемат един закон за спорта или за спонсорството на култура, наука и спорт, с което да има данъчни облекчения за спонсорите.Не е работа на премиера да обещава неща, които трябва да са общинска грижа.