Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Нека държавата оправи всички стадиони в България

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 май 2011 15:26

big4eto написа: ............ Ганчев е направил 13 затревени терена и по-голям пансион за ДЮШ :!: Плюс това оправи и стадиона , има най-добрия отбор за момента , а на всичкото отгоре спонсорира поне още 10 спорта ;)

Колко терена? ..... И колко спорта спонсорира ГГ, назови поне един, щото борцовият клуб "Славия - Литекс" отдавна вече не е на трапезата! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 май 2011 15:31

pumpo написа:
Столичанино в повече, не избивам комплекси, а си казвам мнението и считам това за неправилно, това сдружение.Допреди няколко месеца клубовете искаха концесия и да изградят стадиони със собствени пари, а сега обърнаха палачинката и да им дадат на тях пари, пък те видиш ли щели да ъбдейтнат стадионите си.Едва ли има нормално мислещ човек, който да е съгласен всичко да се насочва към София.Аз комплекси към София нямам, ако толкова ми харесваше в София, щях да съм жител на София!Въпроса е, че такива като тебе ,драги ми смехурко смятате ,че като живеете в София ви се полага всичко и сте нещо повече, а всъщност сте само и еиднствено столичани в повече ;)

Колега, в София поне се прави нещо. Каква е нашата вина, че в Русе вече нямате и футболен отбор. :lol: Значи, нямате нужда и от стадион. ;) И защо не погледнеш във вашия двор, да го поизметете малко русенци, а после да гледаш в чуждата паница? :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 01 май 2011 15:37

Простотията ходи по хората, не по дърветата. Всички подръжници на Батков, Стефанов и другите са повече боклуци дори от самите тях.
Ама така сме свикнали - робия до пръсване. Днес пари на неграмотните турците, щотъо никой не им купува тютюна, утре пари за Николай Гигов, щото грам не разбирал от футбол.
Пазарна икономика, ама по български.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 15:44

tut написа:гледай са ... сигурно си прав, не съм запознат , може наистина някой да е крал като за световно .... друго ми е идеята ... тва че някой е направил катастрофа значи ли че трябва да забраним да се карат коли ????? та същото и със стадионите.....някой като не се е справил с ремонта значи ли че повече в бг няма да се ремонтират стадиони ???? а и пумпо не плаче ,че някой би окрал парите а ,че видиш ли някой има желание да си ремонтира стадиона и понеже той няма да си ремонтира неговият иска да прецака и тия дето искат .....

Никой не спира клубовете след като ползват тези съоръжения безвъзмездно да ги реновират, защо искат пари от държавата, те за това, че ги ползват, наем плащат ли?

Ето в Италия всички стадиони са общински и клубовете които играят на тях си плащат за същото, а всички текущи ремонти и реконструкции по съоръженията остават за сметка на собственика, все пак той получава наем за същото.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2011 15:53

Captain Stottlemeyer написа:
pumpo написа:
Столичанино в повече, не избивам комплекси, а си казвам мнението и считам това за неправилно, това сдружение.Допреди няколко месеца клубовете искаха концесия и да изградят стадиони със собствени пари, а сега обърнаха палачинката и да им дадат на тях пари, пък те видиш ли щели да ъбдейтнат стадионите си.Едва ли има нормално мислещ човек, който да е съгласен всичко да се насочва към София.Аз комплекси към София нямам, ако толкова ми харесваше в София, щях да съм жител на София!Въпроса е, че такива като тебе ,драги ми смехурко смятате ,че като живеете в София ви се полага всичко и сте нещо повече, а всъщност сте само и еиднствено столичани в повече ;)

Колега, в София поне се прави нещо. Каква е нашата вина, че в Русе вече нямате и футболен отбор. :lol: Значи, нямате нужда и от стадион. ;) И защо не погледнеш във вашия двор, да го поизметете малко русенци, а после да гледаш в чуждата паница? :)

Какво по-точно се прави?Вече няколко пъти задавах въпроса-защо не се прехвърлят стадионите на общината и тя, с общински средства да ги оправя, както е в цяла България.Нали навсякъде са общински, само при вас държавни.Държавен трябва да е само Националният стадион.
Вие вина за затриването на футбола в Русе нямате, а и никой не ви вменява.Тук говорим за това, че софийските отбори ( а и феновете им) се имат за нещо повече и по-голямо от останалите..Тогава нека тези клубове сами си оправят стадионите, след като не плащат наеми за тях.След като стадионите не са ваши, защо използвате израза "нашият стадион"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2011 16:11

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:1.Тези стадиони са ДЪРЖАВНИ,а не ЧАСТНИ
2.Държавата може да си прави с тях каквото си поиска,може и да ги бутне даже
3.Парите ще се усвоят от обекти,които се намират в СОФИЯ!Не знам провинцията кво ги бърка и кво подскача наляво и надясно!
3.Също така пари ще се усвояват и от Българския СПОРТЕН Тотализатор!Около 10% мисля че беше!Това е и целта на този хазарт,та да се спонсорира спорта,а не някой депутат имението!Така че спокойно!Ваште парички бургазлии,варненци,ловчанлии и пр. няма да отидат за стадионите в София,а в джоба на някой си...
4.Парите НЯМА(повтарям НЯМА) да отидат в касите на 5-те клуба,а ще отидат за стадионите!
5.Значи Батков казва,че стадионът в Ловеч е ремотиран с общински пари!Това не е доказано!Литекс отричат....но не са и доказали,че не е така!Тука вече е мистерия и не може да се обвинява,че софийските президенти били чакали наготово а Ганчев не бил!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 май 2011 16:27

Аз също съм "за" това държавата да помогне и да направи хубави стадиони освен в София и в Пловдив, Варна, Стара Загора, Враца и Велико Търново, после и в Русе и Плевен, стига да имат отбори ;) Само че на думи е едно, на практика не знам дали е възможно :roll:
Изображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 01 май 2011 16:32

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:
delqnski47 написа:1.Тези стадиони са ДЪРЖАВНИ,а не ЧАСТНИ
2.Държавата може да си прави с тях каквото си поиска,може и да ги бутне даже
3.Парите ще се усвоят от обекти,които се намират в СОФИЯ!Не знам провинцията кво ги бърка и кво подскача наляво и надясно!
3.Също така пари ще се усвояват и от Българския СПОРТЕН Тотализатор!Около 10% мисля че беше!Това е и целта на този хазарт,та да се спонсорира спорта,а не някой депутат имението!Така че спокойно!Ваште парички бургазлии,варненци,ловчанлии и пр. няма да отидат за стадионите в София,а в джоба на някой си...
4.Парите НЯМА(повтарям НЯМА) да отидат в касите на 5-те клуба,а ще отидат за стадионите!
5.Значи Батков казва,че стадионът в Ловеч е ремотиран с общински пари!Това не е доказано!Литекс отричат....но не са и доказали,че не е така!Тука вече е мистерия и не може да се обвинява,че софийските президенти били чакали наготово а Ганчев не бил!

Най точното мнение от цялата цялата тема.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 01 май 2011 16:34

По бат бойкоборисовата логика за финансирането на стадионите в София.В Русе може да си отделим 10% от такса мост и да си финансираме построяването на стадион и терени за школата ;)

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 01 май 2011 16:41

Европейската комисия никога няма да одобри такъв закон за хазарта-в случая добре че влязохме в ЕС
Последна промяна от ANDI7 на 01 май 2011 16:47, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”