Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 15 дек 2011 15:56

bianchi написа:Защото е ЛЕВСКАР !!!

Кво като е Левскар ? Камата е школа на Марица защо не намери спонсор на този велик славен клуб ? А защото са левски трябва банки и тем подобни а за другите клубове да си ебат ма...[/quote]
Да те питам само каква власт има в държавата камата и какви връзки? Пък и някой да му е забранил да търси спонсор? Както виждаш ББ помага и на по малките клубове като тези на Берое.Сега се говори,че с негови средства,ще оправи стадион ''Надежда''.Почва малко по малко.Ти какво искаш да намери пари на веднъж за всичките отбори в а група ли ?[/quote]
Камата нямал Врьзки ?хахахаха свали сините очила и по добре млакни .Марица е дал на Бьлгария много повече Играчи от колкото отборчето, от герена Кадето цял Живот са подкрепяни, от Власта заедно с онези от чорбаспорт[/quote]
К'во да свалям бе пич? 1 отбор като получи сега финанси и всички завиждат.Е как футболът ни ще тръгне на горе от тая завист?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 15 дек 2011 15:57

Не знам защо си мислите, че на някой извън България му пука за Бойко. Честно, наистина ли смятате, че ВТБ са се свързали с Левски, заради пожарникаря-генерал-кмет-премиер-слънце-луна и всичко останало?! Аз лично - не. Може да е имал някаква минимална помощ при преговорите, ама той да е направил сделката - едва ли. Просто си прави ПР, както със залата (която забрави да каже, както за всичко останало, че му е наследство от Станишев - щото тогава беше избрано и мястото и бяха приключени преговорите).
Замислете се - ако имате няколко милиона дали ще ги вложите някъде, просто защото премиерът (или кралят, не им знам държавната уредба) на Източен Тимор ви помоли?!? Или ще си гледате интереса и ще проучите възможностите?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 дек 2011 15:57

bianchi написа:Защо не се намери спонсор на Ботев Пловдив На Пирин,Нефтохимик на отбори сьс история и фенове.Пирин е дал толкова много на Бьлгария защо Борисов, не помогна на този велик клуб ? До кога само Сините и Червените ще бьдат Толерирани в Бьлгария? Че това са 2-та отбора кадето са с наи малко публика, в Родната а Група особедно в домакинските мачове и на 2-та отбора са по 400 човека, за какви, грандове говорим за какви 5лв ? 2 Милиона Столица те са по 50 човека в сектора защо бе ?

Извинявай, ама как точно са толерирани червените? В сравнение с бялата лястовица, например?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 дек 2011 15:58

vratar4eto написа:Не знам защо си мислите, че на някой извън България му пука за Бойко. Честно, наистина ли смятате, че ВТБ са се свързали с Левски, заради пожарникаря-генерал-кмет-премиер-слънце-луна и всичко останало?! Аз лично - не. Може да е имал някаква минимална помощ при преговорите, ама той да е направил сделката - едва ли. Просто си прави ПР, както със залата (която забрави да каже, както за всичко останало, че му е наследство от Станишев - щото тогава беше избрано и мястото и бяха приключени преговорите).
Замислете се - ако имате няколко милиона дали ще ги вложите някъде, просто защото премиерът (или кралят, не им знам държавната уредба) на Източен Тимор ви помоли?!? Или ще си гледате интереса и ще проучите възможностите?

Май си забравил кой купи Булгартабак?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 дек 2011 15:59

danko_sot написа:Точно така. И аз мисля, че трябва да се помага на всички тимови и дори много повече на бедните. Най-вече на тях. Вие знаете ли, че Марица Пловдив се разпадна. В същото време държавата оттдели мисля 2 милион лева за Ботев и Локо плд. А какво ще стане с Марица? Този отбор вече не съществува, а от там са излезли Стоичков, Кривия, Чомаков, Бебето.

Марица играе под името "Раковски" на стадиона на едноименния град. Всъщност реално си е същия отбор, но носи името Раковски, заради базата, която ползва.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 дек 2011 16:00

vratar4eto написа:Не знам защо си мислите, че на някой извън България му пука за Бойко. Честно, наистина ли смятате, че ВТБ са се свързали с Левски, заради пожарникаря-генерал-кмет-премиер-слънце-луна и всичко останало?! Аз лично - не. Може да е имал някаква минимална помощ при преговорите, ама той да е направил сделката - едва ли. Просто си прави ПР, както със залата (която забрави да каже, както за всичко останало, че му е наследство от Станишев - щото тогава беше избрано и мястото и бяха приключени преговорите).

Много ясно ве. Тва ти е премиера и той после може по много начини малко или много да ти помогне при другите инвестиции.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 дек 2011 16:02

Това, че плиткия ти акъл не стига, за да разбереш как точно влияе един премиер на инвеститорите в дадена държава, не значи, че това не става. ВТБ не са дошли да вложат парите си в Левски. И на малките деца им е ясно, че целите им са съвсем други. Но за да им разрешат да го направят, лекичко са били помолени да спонсорират отбора на всяка власт.
Всъщност това не е за първи път, няма да е и за последен. Нека не забравяме как Мобилтел навремето стана първия мобилен оператор в страната...
Последна промяна от mistreated на 15 дек 2011 16:05, променено общо 2 пъти.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 15 дек 2011 16:02

bianchi написа:Защо не се намери спонсор на Ботев Пловдив На Пирин,Нефтохимик на отбори сьс история и фенове.Пирин е дал толкова много на Бьлгария защо Борисов, не помогна на този велик клуб ? До кога само Сините и Червените ще бьдат Толерирани в Бьлгария? Че това са 2-та отбора кадето са с наи малко публика, в Родната а Група особедно в домакинските мачове и на 2-та отбора са по 400 човека, за какви, грандове говорим за какви 5лв ? 2 Милиона Столица те са по 50 човека в сектора защо бе ?

:o
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 15 дек 2011 16:03

vaskonti написа:

Май си забравил кой купи Булгартабак?

Това са 2 отделни сделки, за разлика от сделката за 1 друг отбор, който се продаваше в пакет с "Кремиковци", ако не си забравил.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 15 дек 2011 16:04

Марица Защо не се спаси защо?Пирин?Нефтохимик?БотевМеталик.Защо НЕ се спасиха и защо нямаше Руски Банки за Тях като и 4-те отбора имат повече Публика В домакинските мачове от Левски ? ДО КОГАА ДО КОГАА ЩЕ СЕ ПОМАГА САМО НА ТОЯ ОТБОР ЗАЩО ???

Върни се в “Футбол - България”