Old_death написа:obi4am_pirin написа:Нито дума ни вопъл ни стон за Тодор Янчев!Веднага пояснявам че не говоря за него като играч на ЦСКА а като български футболист и като човек който ме е кефил с възпитанието и характера си!Човек който винаги се е раздавал в играта!Човек който не съм го чул да каже една простотия по отношение на противника!Даже след последното дерби с Левски поздрави противника и прикани за уважение и респект!Идва някакъв сърбин и го изритва като боклук!Знам че самоуважението на българите клони към нула ама айде поне малко от малко!Кой е Симонович!Какво е направил във футбола?Какво е направил като треньор та е тръгнал да се разпорежда в ...ЦСКА!
Защо онези които псуваха Делев след мача и скачаха на Бандаловски не скочиха на сърбина!Защо на него не му искат оставката?Има един банален виц за казана на българите в ада и това че никой не го пази...Тъжна работа!
Никой не може да бъде вечен на терена.Всяко нещо си има край.Тошко е дал много от себе си,но вече е преминал предела.Не говорим за изхвърляне от футбола.По твоята логика трябва да го държат до пенсия.Разбрах,че са му предложили помощ за започване и реализиране в треньорската професия.Смятам,че точно такъв е начина да се разделиш с такива играчи.За него винаги ще има място на Армията,но времето му като футболист премина.
споко ве ...ние от тая признателност 3 години обираме срамовете с некадърния гонзо. по добре да го изхвърлят навреме ,отколкото после да се чудят как да го изритат