bianchi написа:Борислав Димитров: Играх в уговорен мач срещу Беласица
Това на ушенце ли ти го каза?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bianchi написа:Борислав Димитров: Играх в уговорен мач срещу Беласица
fena написа:Имам сигурно инфо, че отборчето ви отива на закриване за втори път, след онзи 98 годишен клуб който сами си погребахте, сега и 2 годишния му клонинг е пред логично закриване. След нова година може вече да няма сдружение
Пловдивчанин написа:Жълтите мегатоторазбирачи, чиито бивш отбор ЕДИНСТВЕН е изкаран от ЕКТ заради уговорени мачове ни обвиняват, САМО ЧЕ не знаят, че всеки сериозен букмейкър при залози над 50 000Е на мач от БГ първенството прекратява залаганията и изпраща сигнал до разследващите органи... а тук фенове на отбор от Б група с редица изненадващи Х-ове и загуби и с прякор папагалите се разсипва да ни обяснява как Коко бил сложил 2,5 Е/5 000 000 лв./като забележете 3-тия решаващ гол е в 92 минута след нарушение срещу десния бек-юноша на Литекс/
![]()
Тук е момента ръководството да осъди тоя смешник, дето си прави реклама на супербезизвестния букмейкър...
Жълтури, жалки сте!
Muscarin написа:fena написа:Имам сигурно инфо, че отборчето ви отива на закриване за втори път, след онзи 98 годишен клуб който сами си погребахте, сега и 2 годишния му клонинг е пред логично закриване. След нова година може вече да няма сдружение
Аааа, добре.Сигурно лъскаш обувките на Цветан Василев, та си подочул това онова. Идеална работа за теб!
fena написа:Muscarin написа:fena написа:Имам сигурно инфо, че отборчето ви отива на закриване за втори път, след онзи 98 годишен клуб който сами си погребахте, сега и 2 годишния му клонинг е пред логично закриване. След нова година може вече да няма сдружение
Аааа, добре.Сигурно лъскаш обувките на Цветан Василев, та си подочул това онова. Идеална работа за теб!
Ама ти да не мислиш, че Цветан Василев е чувал за вас?? Ей верно, много сте заблудени. Сигурен съм, че този човек не е чучал, че има отбор БотевЪ, та камоли да е негов собственик. Късат ви от паша ейййй.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост